Redundant kolon: Symptomer, Behandlinger og hjemmepleie

COS’er et redundant kolon?

Dyret ditt (Talme Crasso) er en del av ditt fordøyelsessystem. Til A’ender, pinner til tynntarmen din. Fra # 8217; andre, pinner til høyre og alle «8217;.

Store mengder bakterier er tilstede i tykktarmen. Bakteriene arbeider for å bryte ned alle de resterende ikke-fordøyede matmaterialene. Tykktarmen absorberer også vannet og transporterer gjenværende avfall i endetarmen, hvor den blir utvist som avføring.

Den gjennomsnittlige kolonstørrelsen er 120-150 centimeter (ca. 47-60 tommer) i lengden.

Imidlertid har en person med et redundant kolon en anorormalt lang tykktarm, spesielt i den endelige delen (kaller et synkende kolon). En overflødig kolon har ofte flere ringer eller vendinger.

Andre navn for en overflødig kolon inkluderer tortuous kolon eller strukket kolon.

Hva er symptomene på et redundant kolon?

Noen mennesker kan ha en overflødig kolon og aldri manifestere symptomer forbundet med det.

Andre kan ha hevelse, forstoppelse og # 8217; fekal innvirkning. L’påvirkning er forårsaket av store, sterke og tørre avføring som forblir i endetarmen, noe som gjør avfallsoverføring vanskelig.

Hvis ikke behandlet, kan forstoppelsen forårsake komplikasjoner, inkludert hemorroider, analfissurer eller rektal prolaps, som beskytter tarmene fra # 8217;.

Folk med et redundant kolon er til størst risiko for kolon Volvolo. Dette er når tykktarmen vri seg selv på seg selv. Volvolo del Colon bremser ned eller fullstendig forstyrrer strømmen av avføringen, noe som fører til en kolonobstruksjon og er ofte en kringkvalitet.

Et redundant sigmoid kolon kan føre til volvolo sigmoid. Kolon Sigmoid er den delen av tykktarmen nærmest endetarmen. Symptomene på Volvolo Sigmoid inkluderer:

 • Unnlater å passere en tarmbevegelse i en PO & # 8216;
 • Abdomen hovent og full D’luft
 • lavere magesmerter
 • kvalme
 • Han retched

Hva forårsaker et redundant kolon?

Noen mennesker har en genetisk predisposisjon for et redundant kolon. Hvis et familiemedlem har et redundant kolon, er du mer utsatt for å ha en også. Andre kan ha en overflødig kolon uten notat.

Når jeg skal søke medisinsk hjelp?

Mange mennesker bor med et redundant kolon som aldri vet hvordan man skal ha en. Det regnes ikke som en medisinsk nødsituasjon og # 8217.

Men å ha et redundant kolon kan øke risikoen for noen gastrointestinale forhold som kan kreve medisinsk behandling.

Søk etter akuttmedisinsk hjelp hvis:

 • Den har en ekstrem mage eller lavere magesmerter
 • Det har ingen tarmbevegelser i mer enn 3 dager
 • begynner å kaste opp et brunt stoff som ligner på avføring

Hvordan en overflødig kolon blir behandlet?

Den overflødige kolon krever alltid ikke en medisinsk inngrep. Mange kan leve med en overflødig kolon uten å trenge noen behandling. Noen alvorlige tilfeller (med tilbakevendende komplikasjoner) krever kirurgisk korreksjon.

Hvordan tar jeg vare på et redundant kolon hjemme?

Folk med overflødig kolon har mer kolon lengder for å transportere fordøyd mat og er mer sannsynlig å fastsette. For noen kan en diett rik på fiber redusere mulighetene for forstoppelse.

Eksempler på fiberrike matvarer inkluderer:

 • bønner
 • frukt
 • Linser
 • grønnsaker
 • Helkorn

Pluss en mat er behandlet, mindre fiber inneholder sannsynligvis.

Sekund Mayo Clinic, Den anbefalte daglige mengden fibre er ca 30-38 gram per dag for menn og fra 21 til 25 gram en dag for kvinner. Hvis du spiser mye mindre, øker rekrutteringen langsomt.

Å drikke mye vann bidrar også til å myke avføringen, noe som gjør dem lettere å overvinne.

Hvis du fortsetter å ha problemer med forstoppelse, snakk med legen din. De kan anbefale et fibertilskudd eller avgjøre om du kan dra nytte av en avføringsmiddel.

Men for andre, dette kunne forverre ting. Fiberen kan legge til ekstra volum i avføringen, noe som derfor finner det vanskelig å omgå alle svingete hjørner og brettene til et redundant kolon.

Når forstoppelse er et problem i noen som har et redundant kolon, er ulike andre alternativer tilgjengelig for behandling av forstoppelse.

Disse alternativene inkluderer rusmidler som tiltrekker seg mer vann til kolon eller stimulerer intestinale sammentrekninger for å flytte ting. For noen kan en dårlig fiber diett være den beste løsningen.