Rask med juice: Hvordan, sikkerhet og mer

COS’Det er en rask juice?

Juice og fasting av juice har blitt populære de siste årene. Du kan ha sett fruktjuicer i nabolaget ditt eller se dokumentarfilmer på hvordan den klemmede har hjulpet folk å gå ned i vekt og føle seg bra. En juice-basert fort er en periode når du drikker bare juice eller noen ganger andre klare væsker, som vann og te.

Denne typen diett er alt clamor eller C’Det er noen troverdighet i uttalelsene du hørte? Her er mer med det formål å rengjøre saften, om hvordan du kjører dem, sikkerhetsproblemer og noen smakfulle oppskrifter for å prøve.

Fordi folk juice?

Fasting saften er også definert rengjøring av juice. Mange som gjennomgår juicefasthet, prøver ikke bare å gå ned i vekt, men de prøver også å styrke næringsstoffene i kroppen.

Klemmer er en prosess som trekker ut hele frukt og grønnsaksjuice. Det som mangler juice er fiberen som er i massen. Selv om fibrene er en sunn del av kostholdet, har noen mennesker fordøyelsesproblemer når de forbruker for mye. Mer informasjon om risikoen for å konsumere for mange fibre.

Ren juice inneholder de fleste vitaminer, mineraler og frukt og vegetabilske fytonutrients. Folk som drikker juice sier som gir en pause til fordøyelsessystemet slik at de kan absorbere mye næringsstoffer bedre. Andre problemer med å presse som en måte å:

 • Styrke immunforsvaret
 • Fjern toksinene fra kroppen
 • gå ned i vekt

Noen mennesker hevder selv at klemmet bidrar til å redusere risikoen for kreft, selv om det ikke er noe bevis for å støtte denne utsagnet.

Hvordan en rask juice fungerer?

Før du slår på juiceren, er det viktig å velge kvalitets ingredienser for oppskriftene dine. Mange antyder å velge frukt og økologiske grønnsaker slik at deres juice inneholder mindre plantevernmidler og andre kjemikalier. Derfra er det et spørsmål om å bestemme hvor lenge det er fast.

Joe Cross of Fett, syk og nesten død, En dokumentar på hans reise inn i saften, hevder han å ha mistet 100 pounds med maksimalt 60 dager. Det tilbyr en rekke juice rengjøringsplaner i sin bestilling av de nye York Times the Reboot med Joe Juice diett og på sin nettside. Saftene som inngår i sine planer, er generelt 80 prosent Grønnsaker og 20 prosent av frukten.

Hans 3 dager med rask omstart Det er strukturert som følger, også husker å drikke mye vanlig vann i løpet av dagen sammen med sin juice.

Når å konsumere hva du skal drikke (i unser) vekkerklokke 8 oz. av varmt vann med sitron eller zenzeroculation16 oz. Juice D’Orange eller Red Snack Mid Morning16 Oz. av kokosnøtt vann eller vegetabilsk buljong lunsj 16 oz. Ettermiddag grønn juice16 oz. Gul eller rossocena juice16 oz. Verdedessert16 oz juice. lilla eller juice d’oransje urtete

Fargen på saften (dvs. den røde juice) inneholder vanligvis ingredienser av samme farge. L’ideen er at å spise en rekke farger betyr å få en rekke næringsstoffer. For eksempel:

 • rød juice kan inneholde bålbrett
 • Juice D’Orange kan inneholde søte poteter
 • Gul juice kan holde frukter som ananas og gul pepper
 • Grønne juice har ofte en blanding av kål, agurk eller selleri
 • Lilla juice har ingredienser som lilla druer eller blåbær

Bivirkningene av fasting med juice kan inneholde:

 • utmattelse
 • svimmelhet
 • forstoppelse
 • diaré

Disse symptomene forsvinner vanligvis alene mens kroppen din passer. Stopp fast og kontakt legen din umiddelbart hvis du manifesterer deg:

 • svime av
 • Han retched
 • Grave diaré
 • Lavt blodtrykk
 • Ekstrem svimmelhet

Sikkerhet

Før du starter en streng juice fort, forstår du at de fleste leger ikke anbefaler å drikke bare juice. Det er flere grunner til hvorfor.

Drikker bare juice kan være rik på vitaminer og mineraler, men mangler protein. Kroppen din bruker proteiner til å bygge og holde musklene dine. Når du bare drikker juice, kan du gå ned i vekt, men en del av denne vekten kan komme fra sunne muskler.

Juice kan inneholde mer sukker enn du tror, ​​noe som kan føre til en vektøkning. Ikke bare det, men siden saften mangler protein og fett, kan det også føre til alvorlige sukkervinger i blodet.

Selv juiceene lastet med grønne bladgrønnsaker som kål, spinat eller kål kan forårsake helseproblemer. Disse grønnsakene inneholder det som kalles goitrogen. Goitrogen er et stoff som kan påvirke kroppens absorpsjon av kroppen. Hvis du tar for Goeitrogen, kan du redusere skjoldbruskfunksjonen.

Matssikkerhet kan bli en bekymring med visse ingredienser. Folk som skal snakke med sine leger før de forbruker rå og upasteuriserte juice inkluderer:

 • barn
 • noen som er gravid
 • eldre mennesker
 • de med svekket immunforsvar

Du bør rense all frukt og grønnsaker før du klemmer for å unngå bakterier og andre forurensninger.

Juice bare hva du kan ende opp i en økt. Friske juice kan vokse bakterier på kort tid. Hvis det er rester, hold dem i en ren lufttett beholder i kjøleskapet. Kast bort alt du ikke har konsumert etter 24 timer.

Pass på at du også rengjør alt L’klemmet utstyr etter utvinningen. De fleste av juicene vil samle frukt og grønnsaksmasse. Disse biter av mat deponert kan gjøre bakterier vokse. Ruffle juiceren og alle dets deler godt og evaluere muligheten for å desinfisere den i oppvaskmaskinen mellom en bruk og # 8217; andre.

Hvordan lage juice

Juice kan være en morsom måte å eksperimentere nye typer frukt og grønnsaker og kombinasjoner av smaker. Hvis du aldri har brukt juice, evaluer å starte med noen oppskrifter, legg deretter til eller fjern ingrediensene som du føler deg mer komfortabel med juice og ønsker å prøve nye smaker.

Hvis du bestemmer deg for å følge en rask juice, er det viktig å konsumere en rekke frukter og grønnsaker for å maksimere L’levering av vitaminer og næringsstoffer. Eksperimentering av nye oppskrifter kan også hjelpe deg med å unngå å bli kjedelig med juice du drikker.

Grønn juice

Grønne juice er en fin måte for & # 8221; grønnsakene dine. De inneholder ofte kål eller spinat, så vel som agurker. Du kan også legge til andre grønne grønnsaker som selleri, brokkoli eller romersk salat. En eller to epler eller grønne pærer legger til en liten søthet. Du kan også vurdere L’legge til et stykke ingefær.

Her er A Oppskrift på grønn juice du kan prøve.

Rødbeter juice

Beets kan bidra til å kontrollere blodtrykket, redusere betennelse, forbedre fordøyelsen og mer. Vurdere å drikke 100% bete juice eller myke bete smak med andre ingredienser.

Rettssaken Denne oppskriften som kombinerer rødbeter med eple, ingefær og gulrøtter.

Søtpotet

Søte poteter er en overraskende deilig juice base. Dette Enkel oppskrift Kombiner søte poteter med gresskar og oransje for en ny tolkning av juice D’oransje.

Ta bort

Det er Ingen vitenskapelig test antyder at drikke bare fruktjuice er sunnere enn å konsumere mye full frukt og grønnsaker. Hvis din nåværende diett ikke inkluderer mye rå frukt og grønnsaker, er det verdt å prøve juice. Du kan også vurdere å blande frukt og grønnsaker i smoothies. Blanding gir kroppen din alle gode vitaminer og mineraler, så vel som en sunn fiber som kan hjelpe deg med å føle deg mer full og mate tarmbakteriene dine.

Inkorporere juice og smoothies i et velbalansert kosthold vil gi kroppen din et komplett utvalg av fett, karbohydrater, proteiner, vitaminer, mineraler og fytokjemiske stoffer.