Rask diett: det er sunt?

Dømme etter hans navn, ser hastighetsdietet ut som en drøm som går i oppfyllelse for de som prøver å gå ned i vekt raskt.

VELOCITY DIET, O & # 8220; V-DIET & # 8221; Kort sagt, det markedsføres som et «8220; Rapid Body Processing Program & # 8221;. Løfter å gi deg en tynn og muskuløs kropp raskere enn et typisk kosthold, men bare til de som engasjerer seg i 28 dager med dietter og intense treningsøkter.

Diet V er et lavt kalori og protein diett. Den er designet for å hjelpe deg med å kontrollere dine spisevaner og miste fett. Personer som har fullført programmet, rapporterer et vekttap større opp til 20 pund i 28 dager. Rapporter også en drastisk reduksjon i prosentandelen av kroppsfett. Selvfølgelig, L’faktisk vekttap varierer fra person til person.

De kaloriske diettene som hastighetsdietten er kjent for å redusere tallet på skalaen. Men de er sunne? Her er sannheten.

Planen hastighets dietten

Velocity Diet-programmet består av protein engros, trening ordninger og et supportforum i nettet. En typisk dag på diett v involverer:

 • Frokost: Protein Smoothie, Flameless Faty Acid Supplement, Cold Water
 • Lunsj: Protein smoothie, flameless fettsyre supplement, kaldt vann
 • Midt ettermiddagen: Protein Smoothie, fettsyre supplement som ikke går av, kaldt vann
 • Middag: Protein Smoothie (eller et sunt og solidt måltid en gang i uken), flamløs fettsyre supplement, kaldt vann
 • Post-trening: drikke for gjenoppretting fra # 8217; treningsøkt

Smoothies er rike på protein, men inneholder også noen karbohydrater og sunne fettstoffer. Proteinet er formulert for å fordøyes sakte, noe som bidrar til at du føler deg full. Disse spesialdesignede smoothies og kosttilskudd er tilgjengelig for kjøp; på nett, men til en høy pris.

Du tillater deg bare et solidt måltid hver uke. Måltidet er noe enkelt og lavt karbohydratinnhold. Eksempler er kylling eller fisk, integrert ris og dampgrønnsaker eller flour d’havre med bær.

Programmet inneholder også tre vektløftende treningsøkter hver uke og en gratis kroppsøvelsesøkt.

Hva regnes som et sunt vekttap?

Legene anser en sunn vekttap rate fra 1 til 2 pounds per uke eller mindre. Hvis du reduserer for mye L’kalorisk inntak, er det vanskelig å få vitaminer og vitale næringsstoffer du trenger for å holde kroppen din i det beste. Videre foreslår forskning at å spise for lite kan redusere metabolismen. Dette betyr at når du kommer tilbake for å spise en normal mengde kalorier, kan du potensielt gjenopprette vekten og deretter litt & # 8216;.

Selv diettprogrammer som fremmer vekttap på over 2 pounds per uke, kan være farlig. Bortsett fra det faktum at kroppen din ikke mottar en tilstrekkelig mengde vitaminer og næringsstoffer, kan miste vekt for raskt føre til helseproblemer, inkludert:

 • gallestein
 • hårtap
 • utmattelse
 • menstruelle uregelmessigheter
 • forstoppelse
 • Hjertproblemer

Diett fagfolk

 • Det er lett å følge.
 • Ikke c’det er nødvendig å lage mat eller spise ute.
 • Du vil gå ned i vekt raskt.

Pro av hastighetsdietten

Det beste med hastighetsdietten er dens enkelhet. Du trenger ikke å lage mat, holde en matdagbok eller omhyggelig overvåke kaloriinntaket. Smoothies og kosttilskudd inneholder også en diskret mengde næringsstoffer og vitaminer, noe som gjør det mindre vanskelig for kroppen din enn et typisk kosthold & # 8220; crash & # 8221; O & # 8220; Fad & # 8221; (som Diett kål suppe).

Opplæringsordninger inkludert i Diet V kan hjelpe deg med å etablere en rutine av langsiktig fysisk aktivitet. Hvis du setter deg opp til denne planen, vil du sannsynligvis miste en god vekt på kort sikt

Mot diett

 • Kostholdet er streng og begrensende.
 • Du vil sannsynligvis gjenoppta vekten.
 • Smoothies og kosttilskudd er dyre.

Mot hastigheten dietten

Enhver plan som inneholder mindre kalorier og større fysisk trening, vil føre til vekttap, men dette fører ikke til at det hilser. Vekttap er ikke den eneste faktoren som skal vurderes når du registrerer deg for et raskt korreksjonsprogram som hastighetsdietet. Her er noen andre ulemper.

1. Det er vanskelig å holde tritt

Hastighetsdietten er streng. Krever en’enorm mengde disiplin. Kostholdet er i hovedsak et flytende diett, komponert hovedsakelig av smoothies og kosttilskudd som kanskje ikke er så gode for deg. Nettstedet sier at programmet bidrar til å redusere trangene. Men som du sikkert vet, frata deg om desserter nå, og så er det ekstremt vanskelig. I 28 dager kan du ikke spise ute og sannsynligvis ikke vil være i sosiale situasjoner fokusert på mat eller drikke. Kosttilskudd og smoothies kan også være dyre hvis du har et begrenset budsjett.

2. Det er lite kalorier

Et kalorisk diett er en diett som inneholder mindre enn 1200 kalorier om dagen. Diet V er et kalorisk diett. De fem smoothies og proteintilskuddene legger til litt over 1000 kalorier en dag for kvinner, og 1.300 kalorier En dag for menn i treningsdager & # 8221;. I & # 8220; dager med ikke-trening & # 8221;, er du tildelt bare 880 kalorier. Husk at den gjennomsnittlige personen spiser rundt 2000 kalorier om dagen. Tapet av muskelmasse er akselerert under raskt vekttap, spesielt når motstandsøkningen ikke er konsistent.

De American College of Sports Medicine (ACSM) advarer ikke om å sende signaler til kroppen din for å redde kalorier som fastsetter eller drastisk redusere kaloriinntaket i lang tid. De anbefaler at kvinner minst 1200 kalorier om dagen mens de er kosthold og menn spiser minst 1800 kalorier om dagen. ACSM sier det bedre: Små og følsomme underskudd fører til et sunt langsiktig vekttap & # 8221;.

Du kan holde vekten ut av hastigheten dietten?

Forskning viser at folk som mister vekt hele tiden og gradvis har mye mer vellykket i å holde vekt ut. Når du går ned i vekt raskt, gjennomgår kroppen din hormonelle endringer som kan øke L’appetitt på opptil ett år etter at dietten er fullført.

I en studere, For eksempel hadde overvektige mennesker som har registrert seg på et 10-ukers lavkaloriprogram lavere nivåer av leptinens matthethormon og høyere nivåer av sultet. Grille sult, opptil et år etter tapet i begynnelsen. Mange av deltakerne gjenopptok vekten.

Av denne grunn er det lite sannsynlig at resultatene av dietthastigheten durino en lang tid. Med mindre du er veldig disiplinert og skritt til en ekstremt sunn livsstil Når 28-dagers programmet er fullført, er det sannsynlig å ta vekt.

Bunnlinjen

Eventuelle diett som lover et raskt vekttap på over 2 pund per uke, anses vanligvis ikke å være sunn, med mindre den er rettet av en lege. Velocity dietten er faktisk bare en’andre diett & # 8220; Drastica & # 8221; For de som leter etter en rask løsning. Du kan sette din mentale status og energinivåer for å teste, og du kan senke stoffskiftet, og bringe deg til å gjenoppta vekt. Engasjere i denne typen vekttap, reduserer vektgjenvinningssyklusen stoffskiftet og gjør det vanskeligere å miste vekt og støtte en lavere vekt over tid. Diet V mangler også vitenskapelig forskning for å støtte sin sikkerhet og effektivitet.

Et sunt vekttap gjelder ikke A & # 8220; diett & # 8221; eller en & # 8220; program & # 8221;. Det handler om å etablere en ny livsstil som inkluderer kontinuerlige endringer i å spise og treningsvaner. Hvis du bestemmer deg for å delta i V diettprogrammet, er det viktig at senere skritt til en sunn livsstil som inkluderer en diett rik på:

 • frukt
 • grønnsaker
 • Helkorn
 • bønner
 • Magert kjøtt
 • Begrensede mengder mettet fett og behandlet sukker

Engasjert i et treningsprogram i minst tre dager i uken. Husk at de beste diettene fokuserer på helse i stedet for på tall på en stige. Hvis du er overvektig eller overvektig, snakk med legen din før du starter et diett eller treningsprogram.

Del på Pinterest