Rash of Nettle: bilder, behandling, hjemmelaget middel

Beskrivelse

L’Urticaria oppstår når huden kommer i kontakt med nettlesene. Nettlene er planter som ofte finnes i mange områder av verden. De har urteegenskaper og vokser på samme steder hvert år.

Både trommene og bladene på nettlesene er dekket med strukturer som ser ut som hår, men er delikate og steinbrudd. Disse «hårene» fungerer som nåler når de kommer i kontakt med huden. Kjemikalier mel gjennom dem i huden, noe som forårsaker en brennende følelse og en / 8217; utslett.

Kjemikaliene som er utstedt av nettlesen inkluderer:

 • histamin
 • acetylkolin
 • serotonin
 • leukotrien
 • Morody

Bilde av Rumble of Nettle of Nettle

Del på Pinterest

Symptomer på utslett

L’Urticaria presenteres som fremspring eller elveblest i lettelse som ofte er lyse og opp til en centimeter med diameter. Huden som omgir elevene kan være røde. L’område av den berørte huden avhenger av hvor mye av huden har kommet i kontakt med nettene.

Du føler vanligvis en skarp følelse å kontakte nettlesene. Senere, # 8217; utslett føles ofte pruriginøs.

I sjeldne tilfeller kan noen mennesker ha en allergisk reaksjon på nettene. I disse tilfellene, kontakt lege umiddelbart som det kan være farlig for livet.

Symptomene på en alvorlig allergisk reaksjon Alle’Nettle er:

 • Følelse av undertrykkelse til brystet eller halsen
 • respiratoriske vanskeligheter
 • Wheezing
 • hevelse i munnen, inkludert tunge eller lepper
 • A’utslett i områder som ikke har kommet i kontakt med nettlesene (kan være over hele kroppen)
 • magekramper
 • Han retched
 • diaré

Behandle utslett hjemme

Hvis ikke C’Det er allergisk reaksjon, det er mange metoder som kan brukes hjemme for å lindre symptomene på urtikaria.

Umiddelbar behandling

Det er viktig å prøve å ikke røre utbruddet for de første 10 minuttene etter at du mottok punkteringen. Dette skyldes at hvis kjemikalier har lov til å tørke på huden, er de lettere å fjerne.

Enhver kontakt eller gnidning kan presse kjemikaliene dypere inn i huden og gjøre reaksjonen mer alvorlig og vare lenger.

Etter 10 minutter, bruk vann og såpe for å vaske kjemikaliene fra overflaten av huden. Dette kan ofte være nok til å redusere eller fjerne smerter, kløe eller hevelse. Du kan bruke en ren klut, hvis du ikke er i nærheten av vann og såpe, til området kan rengjøres ordentlig.

Etter rengjøring, bruk et robust tape for å fjerne eventuelle resterende hudfibre. Hvis båndet ikke er effektivt nok, kan du prøve et produkt for hårfjerning i vokstrimler.

Langsiktig lettelse

Hvis du tar målingene beskrevet ovenfor, vil du vanligvis raskt få lindring. Men noen ganger kan effekten av punkteringen vare opptil 24 timer.

For lettelse i denne perioden, prøv å bruke saftene i et fabrikkanlegg eller en algeranlegg. Begge disse plantene er vanligvis funnet i de samme områdene av nettlesene.

Bladene på portplanter er stor, oval form og har avrundede tips og bølgete kanter. De nedre bladene har røde stammer. Hvis du trykker på noen blader og bruker dem på huden, kan den gi lettelse. Det er ingen vitenskapelig bevis for å støtte denne praksisen, men har blitt mye brukt som behandling for hatter av hundrevis av år.

Unngår høye temperaturer og riper, da de kan ytterligere irritere området;.

Du kan bruke kalde pakker for lettelse. Du kan også prøve L’aloe vera og en natron og vannbasert pasta. Alt du legger på huden må buffes, ikke gnidd.

Andre behandlinger

Krem, lotioner eller salver for aktuell bruk som inneholder hydrokorteringer kan være beroligende og kan bidra til å lindre rødhet og kløe.

Oral antihistaminer kan også være effektive for å lindre kløe, da de kontrasterer reaksjonen som kroppen din har. Du kan også prøve disse naturlige antihistaminer.

Hvis L’utslett er smertefullt, kan du ta antiinflammatoriske stoffer for smerte.

Det er komplikasjoner?

Hvis L’utslett ikke forsvinner innen 24 timer, kan du ha en seriøs reaksjon.

L’utslett er ikke smittsom, men kan være ekstremt irriterende hvis reaksjonen er alvorlig. Skrapet kan også føre til infekter av’område, som vil kreve videre behandling.

En allergisk reaksjon på en av kjemikaliene som er tilstede i # 8217; Nettle er den mest alvorlige komplikasjonen av urtikaria og kan være farlig for livet.

Hvor lenge varer det?

Under normale omstendigheter, L’urticaria bør forsvinne innen 24 timer.

L & # 8217;

Hvis noen av symptomene på en allergisk reaksjon oppstår, er det nødvendig med øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Du bør også konsultere en lege hvis:

 • Et stort område av kroppen er dekket av # 8217; utslett
 • Dine symptomer forbedrer ikke innen 24 timer
 • L’området virker smittet

Forslag til forebygging

Den beste måten å forhindre urticaria – Uricaria er kjent med utseendet på planter og vedta tiltak for å unngå å komme i kontakt med dem. Bruk lange ermer og lange bukser kan hjelpe.