Pygeum Supplement: 10 bruksområder, dose, bivirkninger, risiko og mer

COS’er pygeum?

Pygeum er et urtekstrakt ekstrahert fra den afrikanske kirsebærbarken. L’treet er også kjent som den afrikanske plommen eller Prunus Africanum.

Dette treet er en innfødte afrikanske arter sårbare. Dens effekter på populær helse og kommersiell overfire har skadet og truet sine vilde populasjoner.

Pygeum er et alternativt middel som er ettertraktet på grunn av Wide Research for å støtte fordelene. Noen tester tyder på at ekstraktet kan hjelpe med alt, fra prostata og nyrerens helse, generell betennelse. Det har også noen tradisjonelle bruksområder.

Fortsett å lese for å finne ut hva som støttes av vitenskapen og hva mer forskning trenger.

1. Kan bidra til å behandle den godartede prostatiske hyperplasien (IPB)

Bph, eller prostataforstørrelse, er en vanlig seksuell helsetilstand. Den slår hovedsakelig Menn over 50 år.

En gammel anmeldelse, Siden 2000 har han oppført Pygeum som en av de beste alternative rettsmidler for symptomene på # 8217; IPB. Forskning har vist at Pygums effekter var moderate sammenlignet med narkotika, men likevel signifikant.

Forskere har oppdaget at ekstraktet har bidratt til å lindre følgende symptomer:

  • Nattkalk (NicTuria)
  • hyppig urinering
  • inkontinens
  • smerte
  • betennelse

Denne eldste forskningen har vist at Pygeum bare var effektiv for å lindre symptomer, men nyere forskning tyder på at 8217; ekstrakt kan bidra til å behandle selve tilstanden.

En studie ut av 2012 foreslo at Pygeum kunne bidra til å redusere veksten av ekte prostatiske celler. Dette kan bidra til å forhindre bph utvikling.

Pygeum er fortsatt en av urte rettsmidler for den mest støttede IPB fra søket. Imidlertid er det behov for videre forskning før det definerer det en offisiell behandling.

2. Kan hjelpe deg med å behandle prostatakreft

Pygeum har også fått rykte om potensielt redusert risikoen for prostatakreft. Samme studie av 2012 Viser Pygeum Bph Fordeler viste også beskyttelse mot kreftprostatiske celler.

Tidligere studier hadde funnet lignende effekter. A 2010 studio Han oppdaget at Pygeum virker på androgenreseptorer, som til slutt sjekker prostata vekst. A 2011-studio Finn lignende resultater.

Pygums evne til generelt å redusere risikoen for IPB kan igjen redusere risikoen for prostatakreft. L’IPB er ikke offisielt ansett som en risikofaktor for prostatakreft, men de to forholdene ofte sameksisterer. Videre forskning er nødvendig for å klargjøre eventuelle potensielle forbindelser.

3. Kan bidra til å behandle prostatitt symptomer

Pygeum er også en populær alternativ behandling for prostatitt.

En 2014 studio Han oppdaget at mange prostata urter, inkludert pygeum, kunne effektivt behandle prostatitt. Disse ble også sammenlignet med antibiotika. I studien ble det ikke lagt merke til store forskjeller mellom pygeum (og andre urter) og antibiotika.

Pygeum kan hjelpe prostatitt takket være dens antiinflammatoriske og urinfordeler. Kan bidra til å lindre prostatitt symptomer som ligner på hvordan det bidrar til å lindre symptomene på IPB. Dette inkluderer urineringsfrekvens, nattantennelse, flyt, smerte og # 8217; betennelse.

Imidlertid er det nødvendig med videre forskning før en behandling for prostatitt kan vurderes.

4. Kan bidra til å redusere generell betennelse

Pygeum Fordeler for prostata og utover kan tilskrives noen antiinflammatoriske egenskaper. Disse ble også nevnt og diskutert i En 2012-studie på Pygeum.

Denne undersøkelsen foreslo at Pygeum kunne ha en viss antioksidantaktivitet. Reduserer oksidativt stress og # 8217; betennelse i prostata, nyrer eller urinveiene. Det kan også bidra til å stoppe spredningen av kreftceller, spesielt i prostata.

Dette kan gjøre Pygeum ekstraktet bra for brems betennelsen, styrke immuniteten og redusere risikoen for kreft. Imidlertid er det nødvendig med videre studier før man sammenligner gresset konkurransedyktig med antiinflammatoriske stoffer bedre studert.

5. Kan bidra til å behandle symptomene på nyresykdom

Fordi Pygeum hjelper urinprostata ubehag, kan hjelpe lignende symptomer i noen nyresykdom. Herbalekstraktet er nevnt som en behandling i et par forskningsartikler om nyresykdom. Disse inkluderer En revisjon av 2014 Og En studio i 2015.

Smerte, betennelse, hyppig vannlating, natt tenning og mer er også symptomer på nyresykdom. Pygeum kan hjelpe mye med disse. Imidlertid har det ikke vist seg å kjøre eller slette enhver nyresykdom direkte.

Selv om lovende, krever det videre forskning før de anses som en akseptert behandling for nyresykdom. Ytterligere studier er nødvendig for å vise at det er en kur eller virker som en kur.

6. Kan bidra til å behandle urinforhold

Fordelene med Pygeum fokuserer hovedsakelig på urinsystemet. Dette strekker seg også til fordelene for urin- eller blæreforhold.

Urinveisinfeksjoner (UTI), Blæreinfeksjoner og mer kan bli hjulpet av Pygeum. En gjennomgang av 2014 Urter for urinforhold nevnt pygeum som blant de viktigste. A 2011-studio Han fant også at Pygeum stimulerte blæreheling, selv om denne undersøkelsen ble utført på dyr.

Imidlertid må studier fortsatt vise at Pygeum omhandler disse forholdene. Kan hjelpe symptomer og andre relaterte bekymringer, for eksempel smerte og vanskelig vannlating. Det er ikke kjent å behandle eller forhindre infeksjonen.

7. Kan bidra til å behandle symptomene på malaria

I tradisjonell afrikansk medisin er pygeum noen ganger brukt som omsorg for malaria. Dette ble nevnt i En studio i 2015 På # 8217; betydningen av dette afrikanske treet.

Hittil var det ingen studier som evaluerer Pygeum-verktøyet i Malaria. Pygeum er heller ikke kjent for å være en sann omsorg for malaria.

Imidlertid var dens tradisjonelle bruksområder mest sannsynlig å lindre malaria symptomer. Noen av disse var relatert til nyre og urinforhold. Pygeum ble også brukt til å senke feber, et annet relatert symptom.

Selv om det har en historisk bruk, anbefales ikke Pygeum til behandling av malaria. Å ha malaria krever medisinsk tilsyn. Pygeum kan muligens hjelpe med symptomer, men for tiden støtter ingen studie det.

8. Kan bidra til å redusere symptomene knyttet til feber

Akkurat som sitt verktøy for Malaria, er Pygeum også et tradisjonelt middel mot feber. Barken av treet ble brukt i noen tradisjonelle afrikanske medisiner for feberforhold. Dette er nevnt i En revisjon av 2016.

Det er imidlertid ingen studier for å støtte det faktum at Pygeum reduserer feber. Det er imidlertid fortsatt en vanlig hjemmebehandling for feber i sine opprinnelige regioner.

Studier er nødvendig for å trekke konklusjoner på Pygeum og Fevbre. I mellomtiden er det ikke tilrådelig å bruke Pygeum alene for febrile forhold. Kan hjelpe symptomene på feber, men har ikke blitt vist at forlat feber, eller heller ikke årsaker til feber. Hvis du har feber, er det bedre å behandle det på en mer tradisjonell måte.

9. Kan hjelpe deg med å behandle magesmerter

Pygeum er noen ganger nevnt i teksten som en magesåpe. Denne bruken er imidlertid basert på # 8217; tradisjonell og ikke-vitenskapelig bruk.

Forskningen må fortsatt demonstrere om Pygeum kan behandle magesmerter eller gastriske lidelser. Som sådan kan det ikke betraktes som en pålitelig behandling. Det er imidlertid et relativt trygt urtemiddel å prøve. Men hvis du vil ha forskningsbaserte rettsmidler, prøv magesmerter.

10. Kan bidra til å øke libido

Noen uttalelser har blitt gjort at Pygeum øker libido. Dessverre ble ingen av disse uttalelsene støttet eller støttet av vitenskap, unntatt i En gammel 1991 studie.

Fordelene som støttes av Pygeums forskning for prostata helse kan forbedre kvaliteten på sexlivet ditt. Kan bidra til å lindre smerte, l’betennelse og urinvansker.

Imidlertid krever Pygeum videre forskning før den kalles en libidoforsterker av noe slag.

Slik bruker du Pygeum

L’Pygeum Extract er generelt tatt som et supplement. Ekstraktet er transformert i pulver og satt i piller eller kapsler. Kosttilskudd er tilgjengelig for online kjøp eller naturlige matbutikker.

For å bruke et supplement, følg bare instruksjonene på # 8217; produktetiketten. Indikasjonene kan variere fra et pygeum supplement til et produkt, men også kvalitet. Kosttilskudd overvåkes ikke nøye som stoffene fra FDA for kvalitet og renhet, så det er viktig å kjøpe fra et pålitelig merke.

Den anbefalte gjennomsnittlige dosen er typisk fra 100 til 200 milligram per dag, spesielt for prostataforhold. Dette er også gjennomsnittlig mengde som brukes i de fleste studier. Produktet kjøpt skal gi informasjon om doseringen.

Pass på at du leser etikettene nøye for eventuelle merknader eller informasjon på # 8217; interaksjon. Det er også alltid tilrådelig å konsultere legen din før du starter nytt tillegg.

Mulige bivirkninger og risikoer

Studier viser at pygeum er for det meste trygt hvis det brukes riktig. I noen mennesker kan bivirkninger inkludere:

  • Gastriske lidelser
  • kvalme
  • diaré
  • forstoppelse

I dette tilfellet reduserer doseringen eller avbryter bruken av bruk.

Du bør ikke bruke Pygeum hvis du er gravid eller ammer. Pygeum har ikke blitt merket så sikker for barn og bør ikke gis til dem. Videre forskning er nødvendig for å avgjøre om det er trygt i disse tilfellene.

Du bør alltid snakke med legen din før du tar noen urte supplement. De kan bidra til å avgjøre om Pygeum vil være egnet for dine helsebehov og diskutere eventuelle potensielle farer. De kan også kunne gi mer informasjon om doseringen.

Bunnlinjen

Pygeum har mange tradisjonelle bruksområder som et middel basert på afrikanske urter. Søket viser mange løfter for å hjelpe symptomene på IPB eller forstørret prostata, samt symptomene på nyresykdom og andre urinforhold. Imidlertid er det nødvendig med videre forskning for å virkelig evaluere sine effekter.

De fleste forholdene som diskuteres, har mye mer effektive og testede terapeutiske tilnærminger. Følg legen din råd.

Hvis du vil legge til Pygeum til din rutine, snakk med legen din. Kan hjelpe deg med å finne ut om pygeum er egnet for helsemålene dine og gi deg råd om de neste trinnene.