Pulverisert karob: 9 Næringsverdier og helsemessige fordeler

Introduksjon

Carruba pulver, også kalt carob mel, er en’alternativ til pulverisert kakao.

Den er laget med tørkede og stekte carob pods og ser veldig ut som kakaopulver. Carruba pulver brukes ofte som et naturlig søtningsmiddel i bakevarer. Det er søtt og har en unik smak.

Fortsett å lese for å lære om helsemessige fordeler og ernæringsverdier av karobstøvet.

Næringsverdier

Pulver Carob, 2 ss

Sukker Antall6 g natrium 0 g kalsium42 mg fiber5 g jern 0.35 g Magnesium6 mg Kalium99 mg riboflavina 0.055 mg niacin 0.228 mg

1. Naturlig lavt i fett

Carruba pulver inneholder ikke praktisk talt fett. Hvis du følger et fettfattig diett, er karobpulveret et godt alternativ. Husk at det er rikere i sukker og karbohydrater med hensyn til pulverisert kakao.

Bare 2 ss Carob pulver har 6 gram sukker, ca 1.5 ts. Fordi de fleste matlaging oppskrifter krever opptil 1 kopp carob støv, kan sukker gram legge opp raskt. Men hvis du erstatter carob-støvet med sjokoladedråper, vil du spare fett og kalorier.

En kopp karobpulver inneholder 51 gram sukker og mindre enn 1 gram fett. En kopp med Semisweet sjokolade dråper Den har 92 gram sukker og 50 gram fett.

1 kopp pulverisert karob 1 kopp sjokolade dråper sukker 51 g 92 g fett <1 g 50 g

2. Lav natrium

Sekund Mayo Clinic, Mediumamerikanen mottar 3.400 mg natrium om dagen. Dette er mye mer Dell’anbefalt kosttilskudd (RDA) på 2300 mg. De American Heart Association Anbefal enda mindre, bare 1500 mg per dag.

For natrium i kostholdet kan øke risikoen for:

 • Høyt blodtrykk
 • hjerteinfarkt
 • slag
 • L’osteoporose
 • nyreproblemer

Carruba pulver inneholder ikke natrium. Er en «utmerket alternativ for folk som følger et lavt natrium diett.

3. Inneholder kalsium, men ikke oxwalati

Fotball er et mineral. Det er viktig for helsen til beinene. Hjelper også hjertet, nervene og musklene til å fungere godt. To spiseskjeer karobpulver inneholder 42 mg kalsium, eller 4% av RDA.

Kakaoet inneholder oksalater, forbindelser som reduserer kroppens evne til å absorbere fotball. En diett rik på oksalater øker også risikoen for å utvikle nyrestein. Carruba pulver inneholder ikke oksalater.

4. Høy fiber

To spiseskjeer av karobpulver inneholder nesten 5 gram fiber, over 20 prosent av RDA. Fiber hjelper:

 • Hold deg fullere lenger for å hjelpe deg med å spise mindre
 • Hindre forstoppelse
 • Hold en sunn tarm
 • Kontroller blodsukkeret
 • Kolesterol

TIL 2010 studio Det har oppdaget at antioksidantpolyfenoler i den uoppløselige fiber av carobs har senket totalt kolesterol og LDL-kolesterol (dårlig) hos personer med høyt kolesterol.

I 2 ss karbuba pulver C’er:

Jern 0.35 mg Magnesium 6 mg Kalium 99 mg Riboflavina 0.055 mg niacin 0.228 mg

5. Glutenfri

Gluten er et protein tilstede i hvete, i # 8217; bygg, rug og triticale. I noen mennesker aktiverer Gluten deres immunsystem for å angripe L’mykt tarm. Denne tilstanden kalles celiac sykdom. Hvis du har cøliaki eller du er følsom for Gluten, må du unngå glutenholdige matvarer. Carob pulver er fri for gluten.

6. Bidrar til å lindre diaré

Takket være innholdet i Tannins, har Carob-støvet blitt brukt som et naturlig middel for diaré. Tanniner er polyfenoler tilstede i noen planter. Forskning & # 8211; Undersøkelser tyder på at administrering av rik carob støv med en tannin med en oral rehydrering væske er trygt og effektivt for behandling av akutt diaré hos barn i alderen 3 og 21 måneder.

7. Uten koffein

Koffein er en utmerket stimulant, men for mye kan forårsake ubehagelige bivirkninger, for eksempel:

 • søvnløshet
 • rask hjertehastighet
 • nervøsitet
 • irritabilitet
 • mageknip
 • muskuløs tremor

Carrube pulver inneholder ikke koffein. Dette er gode nyheter for koffeinfølsomme mennesker på jakt etter en sjokolade erstatning.

8. God kilde til antioksidanter

Ifølge en 2003 studie, Carruba fiber er en rik kilde til polyfenoliske antioksidanter. Studien identifiserte 24 polyfenoliske forbindelser i karobfiberen, hovedsakelig gallinsyre og flavonoider. Både l’gallinsyre som flavonoider har vist seg å redusere oksidativt stress.

Det ble også funnet at gallinsyren eliminerer frie radikaler og dreper tumorceller. Forskning har vist at flavonoider har antiinflammatorisk kapasitet, antitumor, anti-diabetisk og neuroprotektiv.

9. Tyramin-fri

Tyraminet er et tyrosin biprodukt, en aminosyre. I følge Nasjonalt grunnlag for hodepine, Matvarer som inneholder tyramin kan utløse migrene. Siden sjokolade inneholder tyramin, anbefales det ikke for folk som lider av migrene. Carob inneholder ikke tyramin og anses å være trygt å spise i tilfelle migrene.

Måter å bruke carob på

Prøv disse måtene å legge til karobpulveret til kostholdet ditt:

 • Legg karobpulveret til smoothies
 • Stryk karobpulveret på yoghurt eller iskrem
 • Legg karobpulveret til din favorittbrødpasta eller smeten for pannekaker
 • Gjør A Carob varm drikke i stedet for varm sjokolade
 • kremete Carruba Pudding
 • Erstatte sjokoladebarer med Carob Bars Basert på karobpulver og mandelmelk
 • gjøre Brownies på carob

Bunnlinjen

Carruba pulver er et sunt alternativ til kakaopulver, selv om kakaopulveret fungerte i et minimum har noen helsemessige fordeler. Siden karobstøvet er naturlig søtt, er det ikke nødvendig å legge til sukker eller andre søtningsmidler når du bruker den i dine favorittoppskrifter. Carruba pulver er generelt ansett som trygt å spise. Gravide kvinner bør ikke konsumere carobs i store mengder.

Hvis du har kjæledyr, og du er bekymret for at du er en sjokolade, er det et morsomt faktum. Carruba Powder er fido-vennlig. Inneholder ingen høye nivåer av thobromin, en giftig forbindelse for hunder og katter i store mengder. Mange hundens søtsaker er laget med et karobpulver. Ikke c’det er nødvendig å panikk hvis hunden din eller katten går inn i eskorte.