Pulver fusjoner: Bilder, symptomer, behandling, forebygging

Pulvermidene er en av de vanligste Allergi og astma utløsere gjemmer seg alt i ditt eget hjem.

Mens disse mikroskopiske skapningene ligner små insekter, forlater støvmiddene faktisk beveler på huden. De kan imidlertid forårsake hudutslett. Det er også mer sannsynlig at du har andre symptomer på allergi, som nysing og nesedråpe.

Pulvermidene må ikke forveksles med bedbugs, som er en egen type arter som gir biter synlige på huden.

Hvis du har kontinuerlig allergi symptomer gjennom hele året, kan det være verdt å snakke med en lege av mulige allergier mot støvmidd. Selv om det er vanskelig å bli kvitt det helt, er det måter du kan administrere pulvermottingspopulasjonene i hjemmet ditt mens du også behandler dine allergier.

Bilder

COS’er en mite av støv?

Pulvermider kan være vanskelig å oppdage på grunn av deres små størrelse. Det anslås at disse mikroskopiske artropodene er Bare fra 1/4 til 1/3 av en millimeter. Du kan bare se dem på mikroskopet, og selv da virker de bare små hvite skapninger som ligner på edderkopper.

Males pulvermider kan leve mer enn en måned, mens kvinnelige støvmidd kan leve opptil 90 dager.

Årsaken til hvilke støvmidd er så utbredt i husene, er at de spiser på døde hudceller. På en vanlig dag kan en person miste 1.5 gram av døde hudceller, som kan mate opp til en million pulvermider om gangen.

Støvmiddene bosette seg på steder der de døde hudcellene er mer sannsynlig å samle seg, for eksempel sengetøy, møbler og tepper. Selv tepper og balsamede dyr er et godt hjem for pulvermider.

Selv om det er mulig å finne støvmidd rundt om i verden, har disse skapningene en tendens til å fremme varme og fuktige klima. Siden de kan grave dypt i vevfibre, kan de også reise med deg når du flytter eller du er på ferie eller reiser d & # 8217;.

Støvmiddene selv er allergifremkallende, noe som betyr at de kan forårsake allergi. De forlater også hud og fecal materie som også kan utløse allergier.

Venter på å ha jeg & # 8220; Morsi & # 8221; av støvmidd?

Mens andre insekter du møter, kan du bite, støvmidler faktisk ikke biter huden din. Imidlertid kan en allergisk reaksjon på disse irriterende skapningene fremkalle kutane utbrudd. Disse er ofte røde og pruriginøse i naturen.

Allergiske reaksjoner på støvmiddene er vanlige og typisk forårsaket av hudens innånding av kvaler og fekalmaterialer.

Hvis du har en’støvmiteallergi, kan du manifestere symptomene hele året. Du kan også legge merke til at symptomene dine når toppen i de varme og fuktige sommermånedene. De vanlige tegnene på A’støv mettings allergi inkluderer:

 • nysing
 • hoste
 • nasal drypp
 • Cola eller lukket nese
 • Kløe, rive
 • Rød og pruriginøs hud
 • Hals kløe

Avhengig av alvorlighetsgraden av allergi mot støvmidd, kan denne tilstanden også utløse astmaen.

Følgelig kan du merke hissing pust, hoste og brystsmerter. Dine symptomer kan bli verre om natten når du ligger ned. Mer opphold hjemme, du kan være gjenstand for komplikasjoner fra støvmidd.

Hvordan ta vare på støvmengdenallergi?

Den beste måten å behandle allergier på er å bli kvitt skyldige under. Men avhengig av alvorlighetsgraden av symptomene, kan det hende du trenger umiddelbar lindring.

Snakk med legen din om følgende behandlingsmuligheter for støvmengderallergi:

 • Bench-Top Antihistamines (OTC). De handler blokkering l’histamin, som slippes ut når immunforsvaret ditt møter et allergen. De vanlige merkene i antihistaminer inkluderer Zyrtec, Claritin, Allegra og Benadryl.
 • Decongestants. Hvis allergiene dine kontinuerlig forårsaker lukket nese, postnasal drypp og sinus hodepine, kan du dra nytte av en benk eller reseptbelagte dekongestant for å bryte slimet.
 • Reseptbelagte legemidler for allergi. Mulighetene inkluderer reseptorantagonister av orale leukotruter og nasale kortikosteroider.
 • Allergi slag. De jobber injiserende små mengder av et bestemt allergen i systemet for å utvikle immuniteten over tid. Allergi slag administreres ukentlig over flere måneder eller til og med år og er de beste for alvorlige allergier som ikke er lindret med narkotika. Det er nødvendig å gjennomgå allergiske tester før de skaffer allergi skudd.

Hvordan bli kvitt pulvermider?

Pulvermider er vanskelig å eliminere, men fjern så mange som mulig hjemmefra, kan forhindre allergiske reaksjoner.

Den beste måten å kvitte seg med støvmidd er å målrette de områdene der de pleier å leve og blomstre. Disse inkluderer:

 • bedding
 • puter
 • Tepper
 • Tepper
 • Kull og kjæledyr møbler
 • møbler
 • Skodder og telt
 • Leker og dyr som balsetter

L’hyppig suging, fuktig rag, støv og vask kan behandle pulvermider. Du trenger ikke spesialiserte produkter. Du må bare sørge for at du vasker sengetøyet i varmt vann og bruker våte kluter som kan felle støv på riktig måte under rengjøring.

Hvordan hindre retur av pulvermider fra?

Forebygging er nøkkelen til å unngå allergi, inkludert støvmidd. Det kan være vanskelig å forhindre dem fra alt, men du kan utføre følgende trinn for å sjekke populasjonen av støvmidd i familien din:

 • Unngå teppet så mye som mulig.
 • Suge opp og rengjør alle tepper og tepper så ofte som mulig.
 • Støv regelmessig, betaler særlig oppmerksomhet til skodder, til fissurene på møblene og til andre små områder hvor støvmiddene kan akkumulere.
 • Hold fuktigheten hjemme under 50 prosent for å avverge forholdene der støvmiddene trives.
 • Bruk sertifiserte anti-allergenfiltre i alle kondisjoneringsenheter og støvsugere for å sikre at støvmiddene og deres fekale materiale er fullt fanget.
 • Vask alle arkene ukentlig ved hjelp av varmt vann.
 • Bruk madrasser og pute deksler med glidelås for å hindre pulvermider fra å gå inn i sengetøy.

Det er viktig å merke dette Pesticider eliminerer ikke pulvermider.

Hva er forskjellen mellom en mite av støv og en feil?

Bugs er større enn støvmidd og kan ses med nakent øye. Noen ganger er de forvirret med støvmidd fordi de bor i ark, tepper og gardiner. Og som støvmidd kan også forårsake allergiske reaksjoner.

Den grunnleggende forskjellen er imidlertid at feilene bokstavelig talt biter mennesker og fôrer på blodet deres. Pulvermider kan irritere huden din, men de biter ikke deg.

L & # 8217;

Selv om støvmidd ikke biter mennesker, kan deres utbredte tilstedeværelse i hjemmet ditt føre til irriterende allergi symptomer, inkludert kutane utbrudd.

Pulvermider er utbredt i de fleste hjem, så regelmessig rengjøring og andre forebyggende tiltak er grunnleggende for å stoppe sitt høye antall og lindre allergier.

Hvis du fortsetter å ha allergi til tross for forebygging av støvmidd, be om hjelp til en allergiker.