Pubic Osteite: Behandling, Symptomer, Øvelser, Radiologi og Annet

Beskrivelse

L’Pubic Osteitis er en tilstand hvor C’er en «8217; betennelse på det punktet hvor høyre og venstre pubic bein møtes i nedre forsiden av bassenget.

Bekkenet er et sett med bein som forbinder bena til overkroppen. Det støtter også L’tarm, blære og interne seksuelle organer.

Pub, eller pubic bein, er en av de tre beinene som utgjør l & # 8217;. L’artikulasjon der pubic bein møtes kalles pubic symfisier, som er laget av brusk. Når det og de omkringliggende musklene fløy på grunn av stress på # 8217; artikulasjon, er resultatet den pubic Ostitt.

Behandling for pubic Ostitt

L’Pubic Ostitt krever ikke en kirurgisk prosedyre eller reseptbelagte legemidler. Nøkkelen til å behandle denne tilstanden hviler.

L’Pubic Osteitt utvikler vanligvis på grunn av A’overdrivelse i en bestemt aktivitet, hvordan å løpe eller hoppe. Derfor er det svært viktig å avstå fra øvelser eller smertefulle aktiviteter. Mer du forplikter deg til aktiviteter som forårsaker smerte eller øker betennelsen, desto mer tid vil artikulasjonen for å helbrede.

I tillegg til hvile fokuserer behandlingen vanligvis på lettelse fra symptomer. For å lindre smerte, bruk en ispakke eller en pakke frosne grønnsaker innpakket i en tynn klut på # 8217;. Gjør det for om 20 minutter hver tredje eller fire timer.

For ytterligere smertelindring, kan legen anbefale ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (fans), for eksempel ibuprofen (ADVIL) eller naproser (Aleeve). Fans kan forårsake irritasjon i magen, spesielt hos eldre.

L’Acetaminofen (Tylenol) kan også lindre smerte. I høye doser kan det øke risikoen for skade på leveren og andre komplikasjoner.

I noen tilfeller, en’kortikosteroid injeksjon kan redusere symptomene betennelse og lindre.

Symptomer på’pubic osteite

Det mest åpenbare symptomet på’Pubic Osteitt er smerten alle’lysken og lavere mage. Du kan også prøve smerte eller ømhet når trykket påføres på området foran de pubske beinene.

Smerter har en tendens til å begynne gradvis, men til slutt kan det nå et punkt der det er konstant. Det kan også påvirke din evne til å stå og gå lett.

Årsaker til’pubic osteite

L’Pubic Osteitt har en tendens til å treffe idrettsutøvere og andre som er veldig aktive fysisk aktive. Fotballspillere, hockey-spillere og ryttere unna De er spesielt sårbare for denne lesjonen.

Gjenta de samme handlingene kan stresse den pubic symphysen. I tillegg til å løpe og hoppe, sparker, skøyter og til og med abdominalene kan sette for å teste artikulasjonen.

L’Pubic Ostitt hos kvinner kan også utvikle seg etter fødselen. Et langvarig arbeid som bassenget muskler kan forårsake betennelse, som til slutt vil bli deltatt.

Selv kirurgi eller lesjon i bassenget kan forårsake pubic osteitis.

Diagnose av’pubic osteite

Hvis du mistenker at du har pubic Osteitis, kontakt legen din for å bekrefte en diagnose. Legen vil undersøke din medisinske historie og symptomer før du utfører en fysisk undersøkelse.

Noen avbildningstester kan anbefales, inkludert:

 • X-ray
 • ultralyd
 • MR
 • Tac
 • Bone skanning
 • Blod- og urinprøver

Noen av disse testene brukes til å eliminere andre mulige årsaker til symptomer, for eksempel A’brokk eller lesjon av artikulasjonen.

Øvelser for L’Pubic Osteite

Øvelser for å styrke muskler rundt pubic symphysis kan hjelpe deg med å gjenopprette og forhindre gjentatte problemer. Disse øvelsene bør ikke utføres hvis du fortsatt føler smerte.

Ombygging av tverrgående Dell’Abdomen

De transversale bukemuskulaturene er dype sentrale muskler som omgir den sentrale delen. Spille en viktig rolle i stabiliseringen av bassenget.

Du kan utføre følgende transversale abdominal trening mens du lyver eller praktiserer en sittende eller stående versjon.

 • Mens du lyver på ryggen, bidrar jeg til at abdominale muskler som om du drar navlen tilbake til ryggraden.
 • Hold denne stillingen i flere sekunder. Ikke løft thoraxburet.
 • Prøver å holde resten av kroppen avslappet, bortsett fra bukemuskulaturen.
 • Gjenta # 8217; trene tre eller fire ganger om dagen.
 • Adductor Stretching

  Adductor-musklene er plassert ALLE’innsiden av låret.

  For å bidra til å forbedre fleksibiliteten og styrken til disse musklene, som støtter pubic bein, test følgende forlengelse.

 • Står med rett tilbake og de bredeste benene på skulderbredden, lunge til venstre, holder høyre ben rett. Du bør høre en strekk til høyre ben.
 • Hold posisjonen i 10-15 sekunder uten å streve eller strekke deg for mye.
 • Gå langsomt tilbake til startposisjonen.
 • Lunge til høyre holder rette benet rett.
 • Hold posisjonen når du hører en forlengelse, og deretter gå tilbake til den opprinnelige posisjonen.
 • Gjenvinning og prospekter

  Avhengig av alvorlighetsgraden av lesjonen, kan det være nødvendig to eller tre måneder Å fullstendig gjenopprette og gjenoppta dine fysiske aktiviteter.

  Mens du gjenoppretter, kan du kanskje finne aktiviteter som ikke trener for mye press på kjønnsymphysis. Hvis du er en løper, kan svømming være et bedre alternativ. Legen kan råde deg fysisk terapi, der du vil lære forskjellige strekk og styrke øvelser.

  Når du kommer tilbake til den fysiske aktiviteten, sørg for at du hviler etter en streng trening og tillater gjenopprettingstid, som en fri dag mellom treningsøkter, for å unngå fremtidig skade. Prøv å unngå å trene selv på harde eller uregelmessige overflater.

  Du kan også redusere risikoen for å utvikle pubic Osteitt etter fødsel eller kirurgi som strekker seg og forsiktig oppvarmer muskler før’trening.

  L’Pubic Ostitt kan være en smertefull tilstand, men med hvile og smertestillende behandlinger bør ikke holde ut fra # 8217; handling for lenge. Pass på at du får en korrekt diagnose, og følg legen din og fysioterapeutens råd.