Pubic hår: 20 fakta om hvorfor folk barberer, hårvekst og mor

La oss snakke om hår på hodene våre med mye åpning. Men vi er ikke alltid så tilgjengelige om Collotola i våre Skivvies.

Pubic hår har lenge vært et tornt tema. (Nei, det er ikke fordi du gir opp, dette får ikke bush eller hår mer blaso). Mediene, våre venner og våre romantiske partnere kan noen ganger gi oss motstridende meldinger om hva vi skal gjøre med det.

Med alle frem og tilbake på det faktum at vi burde være nakne eller fulle av hår der borte, det er ikke å være fantastisk at noen myter har gjort seg i kultur.

Vi er her for å buzz gjennom fuzz og avsløre vitenskapen.

1. De fleste USA tar forsiktig vare på den hemmelige hagen

En nylig studere Som undersøkte en heterogen gruppe kvinner fant at over jentene puber regelmessig 80%. Om lag 5% av kvinnene rydder opp daglig, men et månedlig regime er mer vanlig. Ca 75% av kvinnene bare fjerner hår fra forsiden og bikini området. Mer enn 60% av jentene er helt nakne.

Selv menn er rengjøring, med ca 50 prosent som rapporterer vanlige rubbings, ifølge en nylig studere. Av de rengjøringene fjerner nesten 90% håret som er foran og i midten, og mer enn halvparten fjerner også hår fra skrot og stamme. Og for informasjonen din, er det helt normalt å ha håret ditt på penis.

2. Men vi må alle være mer forsiktige i # 8217; selvtilpasning: Vi er skadet

I søket for å være hårløst der nede, kutter og brenner vi oftere. Mer enn 25 prosent av de rensingen gjennomgikk en skade, oppdaget en 2017-studie og kvinner sår litt og mer enn menn.

Når du gjør dine deler delikat et elegant utseende, fortsett med forsiktighet. Vi alle utsetter for en større risiko for skader og gjentar ulykker hvis vi ofte striper huden; hele huden. Gode ​​nyheter for jenter: For kvinner kan voksing redusere sjansene for høyfrekvente skader.

3. For eldre gutter, vær spesielt forsiktig rundt skrotumet

Et hakk i kjønnsorganene kan føre til en «8217; farlig livsinfeksjon og ødelegger stoffene som heter Fournier Cancer. Det påvirker bare 1 person på 7.500, men det er mer vanlig hos eldre menn og kan ødelegge skrotumet. (Selv om sjeldne, kan kvinner også kontrakt l’infeksjon i eksterne vaginale folder som følge av noen kirurgiske prosedyrer.)

4. Menstruasjonssyklusen kan bestemme hvor smertefull voksingen kan være

Først, la oss klargjøre en ting: Du kan vokse deg i den perioden i måneden. Men du vil kanskje vente til etter syklusen. Forskning & # 8211; Undersøkelser Det viser at under besøk av tante-flyt, og i tidligere dager kan hormonelle svingninger forårsake større oppfatning av smerte.

5. 73% av mennene og 55.6% av jentene foretrekker hårfjerning før sex

L’ide å bære den i soverommet motiverer alle kjønn for å pynte bushen sin. En nylig avstemming vis at mer enn halvparten av kvinnene som barberer, de barberer eller kutter dem før forholdet. En egen studere Han oppdaget at nesten tre fjerdedeler av menn (fra 25 til 34 år) som omarrører kort og krøllet hår for samme sexy grunn.

6. De som rene er mer sannsynlig å gjøre eller motta oralsex

Del på Pinterest

Både guttene og kvinnene elsker å forberede sine puber før oralsex; ikke c’er kjønn divisjon der. Studier på begge Menn Og en kvinne vis det oralsexet, som har blitt mer populær I de senere år er det forbundet med omsorg for skamhår.

Oral Sex Security Hvis du har oralsex, er det viktig å huske at seksuelle overføringsinfeksjoner (IST) fortsatt er en risiko. Bruk beskyttelse som kondomer og dental dammer.

7. Fjernelsen av pubene dine vil ikke øke din seksuell nytelse

Måten du velger å kamme ditt skamhår, eller hvis du velger å kutte dem, er det et spørsmål om personlige preferanser. Og ditt valg vil ikke ha en direkte innvirkning på din orgasme eller på underholdning i posen.

Husk at pubene kan gi en liten barriere fra for mange støt og sliping, hvis dette er et problem. & # 8220; under seksuell aktivitet, L’Friksjon oppstår fra hudkontakt lær & # 8221; forklarer Katy Burris, Dermatologist på ColumbiaDoctors og assisterende professor i dermatologi på Columbia University Medical Center. & # 8220; uten skamhår, kan det være større sjanse for slitasje og hudlesjoner.& # 8221;

8. Kvinner forbereder seg på å tilfredsstille sine partnere

Du kan finne mer enn 20 prosent Kvinner som rengjøres, sier å gjøre det fordi deres partner ønsker, sier en nylig undersøkelse. Og mens en nylig studere Det viser at flere menn (60 prosent) sammenlignet med kvinner (24 prosent) foretrekker en seksuell partner uten hår, ikke C’Det er grunn til å bli kvitt hår, med mindre du vil ha det.

9. Cuddles for Pube Hairs kan øke selvtillit

Del på Pinterest

C’Det er noe å si for å øke tilliten til deg selv mens du er naken, en faktor som kan gjøre sex litt & # 8216; varmere. Hvis børsting eller kamisk hårhår hjelper i dette, prøv. En studere Knytte den totale fjerningen av skamhår med et mer positivt kjønnsbilde hos kvinner. Og en til studere viser at omsorg for lysken kan føre til større selvbilde hos menn. Selvfølgelig, å ha håret ditt helt normalt, og hva du skal elske ditt naturlige selvtillit?

10. Med Dell’alderen har vi mindre sjanser til å klippe gresset

Kanskje vi aksepterer våre kropper og deres naturlige stater som vi får den visdommen som kommer fra # 8217; alder. Både Menn Og en kvinne har en tendens til å temme sine felter mindre eller i det hele tatt som de alder, med Peak Peak Pub som oppstår fra # 8217; ungdomsårene i midten av året’30. Selvfølgelig kan nedgangen i Grooming-aktiviteten i de følgende årene ha noe å gjøre med minst antall puber til å rive.

11. Et besøk med legen inspirerte 40 prosent av kvinnene å rydde opp der

En tur til brakettene er en motiverende faktor for kvinner som rengjøres, med studier som rapporterer 40 prosent har rørt før. Men mindre enn 20 prosent av menn som er rengjort med henvisning til en medisinsk undersøkelse som en grunn til å omorganisere sine nedre regioner.

; Jeg har kvinner som beklager meg hele tiden for ikke barbert eller barbert før de går inn for deres gynekologiske besøk & # 8221; sier Angela Jones, en gynekolog og konsulent for bosatt seksuell helse i Astroglide. Han sier at det er grooming og unnskyldninger for ikke å ha gjort det er ikke nødvendig: Obstetrikene ikke bekymrer seg. Det er ditt valg.& # 8221;

12. Dine pubic hår vil ikke fortsette å vokse for alltid på uendelige lengder

Noen mennesker er velsignet med tråder som ligner på Rapunzel eller tykke smørbrød som pryder sine scalps, men pubene vokser ikke så lenge. Pels på våre morsomme stykker har en Kort vekstsyklus, noen få uker.

1. 3. Din PUBE-presentasjon gjenspeiler ikke ditt renslighetsnivå

Nesten 60 prosent av kvinnene de elsker brudgommen nevner hygienen som en grunn. Og om 60 prosent av menn (fra 25 til 34 år) Rapporter den samme motivasjonen. Men tilstedeværelsen av puben hindrer ikke hygienen eller det gjør vondt. Ja, mer enn din naturlige duft kan bli med i håret ditt, men hei, kjære, det kan være en god ting. De feromonene som produseres av våre apokrine kjertler, er en del av vitenskapen bak attraksjonen.

14. Dine puber er ikke ufeilbare barrierer for seksuelt overførbare sykdommer, men kan hjelpe

Forskning & # 8211; Undersøkelser Det er fortsatt pågår på dette emnet, men la teppet på plass kan være en liten beskyttelse mot IST. Dette skyldes at noen fjerningsmetoder har en risiko for reproduksjon av bakterier gjennom kutt eller eksponering av hårfollikelen. Ikke forlat kondomer og andre beskyttelsesmetoder bare fordi du har en rettferdig teppe.

15. Vi må takke gorillaer for pubic lus

Del på Pinterest

Pubic lus, også kjent som krabber, kommer fra en’periode for mer enn 3 millioner år siden, Teoretisere forskere. På disse tider okkuperte mennesker noen ganger de tomme reirene i gorillaene, kanskje etter å ha spist dyrene. Dette ga Lendini L’muligheten til å lage en passasje. Selvfølgelig, med all vår obsessive omsorg per dag d’i dag, kunne vi også flytte pubic lus til veien utryddelse.

16. Som hår på hodet, kan selv pubic hår tynne opp med alderen

Hvis du har en frodig flekk nå, kan mange faktorer tynne det, gjøre det grått eller hvitt eller til og med gjøre det skallet. For kvinner er overgangsalderen en av disse. For menn er det den naturlige aldringsprosessen og # 8217; senkende testosteronnivåer. Husk at noe som forårsaker hårtap av hodebunnen, som noen stoffer, forhold eller kjemoterapi, kan også føre til tap av kroppshår.

17. Gjentatt voksing kan hemme hårveksten du vet hvor

Hvis du er typen som ikke ville våge å miste en månedlig avtale med voksing, kan du legge merke til at håret ditt vokser raskere eller i det hele tatt i noen punkter over tid. Og hvorfor gjentatt traumer På hårsekken kunne han drepe ham. HVIL I FRED!

18. Barbering vil ikke tvinge håret til å vokse fyldigere

Når vi spionerer, kutter vi håret til bunnen, og eliminerer de myke og naturlig koniske endene. Noen mennesker utveksler følelsen av nålens skjegg for større tykkelse og tror at barbering stimulerer hårveksten. vitenskap Han sier nei. Det vi virkelig merker er følelsen av den skråte barbermaskinen.

19. Kløen er den største siden rensing av puben våren rengjøringsmidler

Du kan finne mer enn 80 prosent av groomers Opplev noen form for kjønnsal kløe, funnet en studie fra 2015. Som fryktet kløe alle’lysken kan være et resultat av stubbe eller barberhøvel. For å minimere L’irritasjon, alltid barbere med en ren barberhøvel på ren og våt hud i retning av hårvekst og mens du bruker et smøremiddel. Fortsett med et produkt basert på salicylsyre som PFB forsvinner for å bekjempe støt og en fuktighetskrem for å forutse huden og fremvoksende hår.

Når å se en lege kan kløe være et symptom på en ist, men det er ofte ikke det eneste symptomet til stede. Kontakt lege hvis du føler deg kløe sammen med smerte under kjønn eller vannlating, unormale tap, blødning, sår eller kutane utbrudd.

20. Og til slutt, nei, gir teppet ikke nødvendigvis til gardinene

Selv om jeg ikke farger opp toppen, kan du fortsatt ha skyggehåret til en annen nyanse. Dette skyldes at mengden melanin i håret av håret bestemmer fargen, og vi har det Forskjellige beløp I hår på ulike deler av kroppen vår.

Så nå vet du!

Når det gjelder skamhår, er det opp til deg å bestemme problemet med brudgommen eller ikke brudgommen. Ikke c’det er absolutt ingenting galt med å forlate ville ting. Hygienen din vil ikke ta et skudd og ikke engang din seksuelle nytelse.

Hvis en kutt eller naken Bermuda-trekant øker sikkerheten din, gjør du det. Bare vær oppmerksom på dine delikate deler under beskjæring og ikke skynd deg landskapet. Hvis du er i tvil om kjønnsorganene dine eller håret som pryder dem, ikke nøl med å spørre legen din. Og nei, du trenger ikke å kutte før ditt besøk.

Jennifer Chesak er en Freelance Book Editor basert i Nashville og Writing Lærer. Det er også en forfatter av Travel D’eventyr, fitness og helse for forskjellige nasjonale publikasjoner. Han mottok Master of Science i journalistikk på Northwestern’s medill og jobber med sin første fiksjons roman, satt i sin julestate, North Dakota.