Psorialasica Arthritis: Mantra for dårlige dager

Når du bor med en tilstand som den psoriasisartrittet (AP), er det lett å bli overveldet av negativitet under en dårlig dag. Dine symptomer kan bli betent, slik at du så mye smerte som du ikke engang kan huske hvordan du hører en god dag.

Men du trenger ikke å ha den mentaliteten. Gjenta en positiv mantra når du føler deg ned, kan gi deg motivasjonen du trenger for å fortsette å presse fremover.

Her er mantraet at tre personer som bor sammen med PSA-gjentagelse i sitt daglige liv som kan tjene som inspirasjon for din situasjon.

Julie Cerrone Croner

My Life Mantra er & # 8220; Det er bare en dårlig dag, ikke et dårlig liv!& # 8221; Hver gang vi sliter med en brann eller en utfordring i livet, er det så lett å gå til et sted for & # 8220; Dette suger & # 8221; O & # 8220; fordi Me & # 8221;. Vi har en tendens til å konsentrere seg om de negative aspektene og forsømme de positive aspektene som oppstår daglig. Jeg tror virkelig vi trenger å høre alle våre følelser og behandle dem, men dette betyr ikke at vi skal bli på det stedet.

Hver gang jeg har en dårlig dag, la meg falle i stykker og baske i tristhet for litt & # 8216;. Men da, på slutten av dagen, husker jeg meg selv at C & # 8217 er skjønnhet hver dag. Det er alltid ting å være takknemlig, uansett hvor små de er. Og jeg husker meg selv at denne stygge dagen var bare en dag i mitt liv, ikke hele min tur.

Uansett hvor rik eller sunn, ingen er immun mot oppturer og nedturer i livet. For å bli bra må vi også møte ondt. Så alle de dårlige dagene jeg har bare de «8211; dårlige dager. De tilsvarer ikke et dårlig liv. Jeg har fortsatt makt til å leve mitt beste mulige liv.

Julie Cerrone Croner er A’sertifisert helhetlig helseinstruktør, pasient empower, yoga instruktør, autoimmun kriger og blogger bak Det er bare en dårlig dag, ikke et dårlig liv. Besøk det Twitter, Instagram, eller Facebook.

Krista lenge

I mine stygge dager forteller jeg meg selv at jeg er sterk og smerten er bare midlertidig. Selv om det for øyeblikket det er ubehagelig, vet jeg at det er bedre dager.

Jeg vet at C’Det er et lys på enden av tunnelen.

Krista lenge bodde med psoriasis fra en alder av 12 år og med den psoriasisartritt av’alder av 20. Den har en fantastisk kjæreste, dekan, som er en stor del av hans støttesystem. Han bor i Halifax, New Skottland, og nyter å le til han har skadet magen, familie middager, ridning og koser med sine to katter.

Denise Lani Pascual

Ikke gi opp. Komme ut av sengen. bevege seg. Det vil gå bedre.

Håpet er en kraftig ting. Jeg hadde dager da jeg var virkelig nede. Jeg lider av angst og depresjon siden jeg var 15. Jeg vet hva det betyr å bekjempe en konstant kamp mot fortvilelse.

Provo fysisk smerte hver dag. Hver dag er en fysisk, følelsesmessig og åndelig kamp for å komme seg opp, gå ut av sengen, flytte og håpe. Hver dag er et valg mellom å gi vekten av evigheten eller leve i dagens håp.

For alltid er det en forferdelig byrde for mange av oss. Er bevisstheten om at du aldri kan ha en annen dag uten smerte, og at livet fra dette punktet er fremover, er livet med denne sykdommen. Jeg veier på mitt hjerte når jeg tenker på guttene mine: de vil vokse opp med sin skjøre mor? De vil huske da jeg var sterkere, og vi vil sende dem denne sykdommen? Hvem vil ta dem når de gråter, vil kile dem når de vil bli forfulgt, og de vil omfavne dem når de vil skjemme seg bort?

Jeg gir ikke opp på grunn av dem. Jeg kommer ut av sengen, jeg beveger meg og håper på dem.

Denise Lani Pascual er gift med den kjærlige og solidariteten mannen siden 2002. Sammen, de har to søte barn. Denise lærer ulike klasser på et universitetsnivå siden 1997. I dag er det en «8217; lagt til, men bestemte seg for at det ligger ved datamaskinen i timevis skadet helse og åpnet et bakeri: den stablede kaken. Det er også en’lidenskapelig bombetta og spiller med en gruppe vidunderlig solidaritets kvinner som stadig presser den til å være bedre.