Proscusti dell & # 039; øre: årsaker, symptomer og mer

Beskrivelse

Selv om potensielt ubehagelig, skorper i’øre er vanlige. Dannelsen av skorpe i ørene kan ha en rekke årsaker, alt fra kviser til bakterielle infeksjoner.

I de fleste tilfeller er skorpene i # 8217; øret er ikke en advarselsårsak. Men hvis de gjentas eller ledsages av skorper, smerte eller blødning, ta hensyn til muligheten for å planlegge et besøk med legen din.

Her er noen mulige årsaker til dannelse av skorper i ørene.

Hva som forårsaker min skorpe alle’øre?

Piercing

De nye piercingene Alle’øre er utsatt for infeksjoner. Vanlige symptomer forbundet med en infisert piercing inkluderer:

 • blødning
 • pus eller sekresjon
 • smerte
 • rødhet
 • opphovning

Hvis piercingen din begynner å bløde, vil helbredelse kreve en skorpe for å hindre blod og pus fra å komme ut av såret. Det er viktig å holde Quest’område alltid ren for å forhindre forverring av symptomer og ytterligere infeksjoner.

Hvis skorpen går bort, kontakt lege. Piercinger som ikke helbreder riktig, kan forårsake en cheloid eller penetrerende fremspring som kan føre til ytterligere problemer.

Psoriasis

Psoriasis er en lidelse som induserer immunsystemet for å feste huden ved en feil. Som et resultat akkumuleres hudceller på overflaten av huden, noe som forårsaker kløe, tørkede flekker og rødhet. Disse tørkede flekkene kan bløde, spesielt hvis de riper.

Selv om det ikke er noen kur for denne tilstanden, kan legen anbefale salver eller kremer for aktuell bruk for å lindre symptomene. Hvis du begynner å eksperimentere med et plutselig tap av GJENNOMRÅDE, kontakt lege umiddelbart.

Eksem

L’Eksem er en hudsykdom som kan vises hvor som helst i kroppen, inkludert øret. Det kan være ekstremt smertefullt, forårsaker overdreven hudens tørrhet, ømhet og tap. L’ECZEMA Dell’øre kan også produsere små pruriginose fremspring og tynn. L’irritasjon kan føre til at du kan skrape området, som kan forverre dine symptomer.

De riper eller betente områdene på # 8217; øre kan helbrede å helbrede, men eksemet vil gjøre det vanskelig å fullføre sårheling. Legen kan anbefale pomads og aktuelle stoffer for å lindre symptomer og forhindre skinning av huden.

Pimple Pimple

Selv om kviser er oftere på ansikt, bryst, skuldre og nakke, kan de også vises alle «øre. Som med noen kvise, er det mulig at en kvise i # 8217; øre er smittet fra å samle den eller prøve å få det til å briste.

Snopped kviser kan produsere sekreter som kan bosette seg på internett på innsiden;. Resultatet er en skorpe som kan irritere over tid. Hvis du oppdager en pimple All’øre, la det helbrede deg selv, ikke få det til å briste.

Hvis du begynner å vise irriterende symptomer eller om pimple påvirker # 8217; høre, planlegg umiddelbart et besøk med legen din.

Varmeutbrudd

A’utslett kan også forårsake skorpe som danner i eller rundt eller # 8217;. L’utslett oppstår når svettekjertlene er låst, slik at fuktighet forblir fanget under huden. Som et resultat kan du støte på symptomene, inkludert:

 • klø
 • irritasjon
 • dunke
 • Crunchy eller quilt hud
 • rødhet eller betennelse

I motsetning til noen hudforstyrrelser som oppmuntrer helbredende fuktighet, er behandlingen av varmeutslett fra varme innebærer å holde seg tørt område;. Mer alvorlige tilfeller av hudutslett kan kreve foreskrevne legemidler.

Kreft alle’øre

Kreft Dell’øre er sjelden og begynner ofte å slå huden på ytre øre. Årsakene er ukjente, selv om folk som lider av kroniske infeksjoner i øret, driver større risiko for å utvikle kreft i den sentrale delen av øre i den sentrale delen av øre.

Symptomene varierer avhengig av hvilken del av «øre er interessert. Tegn på kreftdetektorer ALLE’Ear er hudendringer, spesielt på ytre øret. Du kan merke symptomer, inkludert:

 • hud med skorpe som ikke vil helbrede
 • Sår som gir overflødig væske
 • Mørk og grov hud stoff
 • en hvit skorpe
 • smerte
 • Tap av’hørsel
 • Ansiktssvikt

Hvis kjente uregelmessige symptomer Alle’inne eller # 8217; ytre øre, kontakt lege umiddelbart. Tidlig diagnose tillater leger å finne den beste behandlingen for din tilstand.

Outlook

Dannelsen av skorpe er ikke sjeldent, men det kan ofte være en indikasjon på en medisinsk tilstand eller en hudlidelse.

Hvis du merker at skorpene dine er gjentagende, eller hvis såret ikke er helbredet, kontakt legen din. Selv om scabene i’øre ofte ikke er en advarselsårsak, kan symptomene bli en mer alvorlig sykdom.

Ikke selv diagnostisere deg eller ta skorpe. Med hjelp av legen din kan du finne den beste behandlingen for å lindre symptomene dine og gi den beste livskvaliteten.