Prolon Fasting Mimicking Diet anmeldelse: Fungerer for vekttap?

Healthline diett score: 3.5 av 5

Fasting er et varmt tema i helse og velvære, og med en god grunn.

Har vært assosiert med et bredt spekter av fordeler, fra vekttap for å forbedre helsen og levetiden til kroppen din.

Det er mange typer faste metoder, som intermitterende fasting og fastende i vann.

& # 8220; rask mimicking & # 8221; Det er en nylig faste tendens som begrenser kalorier i en viss tidsperiode.

Denne artikkelen undersøker Mimic Diet of Fasting, slik at du kan bestemme om det er riktig for deg.

Del på Pinterest

Hva er dietten som etterligner fast?

Mimic Diet of Fasting ble skapt av Dr. Valter Longo, en biolog og italiensk forsker.

Han prøvde å replikere fordelene med faste mens han ga næringen til kroppen. Hans endringer hindrer kalorisk deprivasjon assosiert med andre fastende typer.

Diett imitasjon av fasting & # 8211; O & # 8220; rask imitasjon & # 8221; & # 8211; Det er en intermitterende type faste. Imidlertid er det forskjellig fra de mest tradisjonelle typene, for eksempel 16/8 metode.

Den mimicking faste protokollen er basert på tiår med forskning, inkludert ulike kliniske studier.

Selv om alle kan følge prinsippene for «Rask imitation, selger Dr. Longo et fem-dagers vekttap program kalt Prolon Fasting etterligne diett gjennom L-Nutra, et ernæringsmessig teknologi selskap som startet (1).

Hvordan virker det?

Prolon Fasting Mimicking Diet Plan inkluderer fem-dagers pre-pakket måltidssett.

Alle måltider og snacks er avledet fra integrert og grønnsak mat. Kittene til måltider er lave i karbohydrater og proteiner, men rik på sunne fettstoffer som oliven og sengetøy.

I løpet av fem-dagers perioden forbruker diettfolk bare det som finnes i måltidssettet.

Den første dagen av dietten gir ca. 1,090 kcal (10% protein, 56% fett, 34% karbohydrat), mens dager fra to til fem gir bare 725 kcal (9% protein, 44% fett, 47% karbohydrater).

Det lave kaloriinnholdet, høyt fettinnhold og lavt karbohydratinnhold av måltider betyr at kroppen din genererer energi fra ikke-karbohydratkilder etter at glykogenbeholdningen er utmattet. Denne prosessen kalles glukonogenese (2).

Ifølge en studie er dietten designet for å gi 34-54% av det normale kaloriinntaket (3).

Denne kaloribegrensningen imiterer kroppens fysiologiske respons til tradisjonelle fastende metoder, for eksempel cellegenerering, reduksjon i inflammasjon og fett tap.

Prolon anbefaler alle mennesker på en diett for å konsultere en lege, som en registrert lege eller diettist, før de starter fem dager.

Prolon Five-Day-planen er ikke en engangsrengjøring og må følges hver eller seks måneder for å oppnå optimale resultater.

Mat mat og å unngå

Prolon Meal Kit er delt inn i fem individuelle bokser & # 8211; en boks en dag & # 8211; og inkluderer et diagram med tips om hvilke matvarer som spiser og # 8217, for å spise dem.

En bestemt kombinasjon av mat er tilgjengelig for frokost, lunsj, middag og snacks, avhengig av dagen.

Den unike kombinasjonen av næringsstoffer og reduserende kalorier er ment å indusere kroppen din til å tro at den er fast, selv om den mottar energi.

Siden kalorier varierer fra en dag alt, er det viktig at de som ikke er blandet diett mat eller ikke overfører mat i neste dag.

Alle matvarer er vegetarianere og fri for gluten og laktose. Det kjøpte kiten leveres med ernæringsmessige opplysninger.

En fem-dagers Prolon Mimicking Diet Prolon Kit inkluderer:

 • Nøtterbarer. Macadamia Walnut Butter Barrettes, Honning, Linen, Almond og Coconut Flour.
 • Algolje. Et vegetarisk tillegg som gir folk på en diett 200 mg Omega-3 DHA-fettsyre.
 • Blandinger for supper. En blanding av smaksatt supper, inkludert minestrone, quinoa minestrone, sopp og tomatsuppe.
 • Urtete. Grønn mynte, hibiskus og sitron.
 • Crunchy Chocolate Fondant Finger. En dessertfinger basert på pulverisert kakao, mandler, sjokolade og sengetøy dråper.
 • Svart kål cracker. En blanding av ingredienser inkludert linfrø, mat gjær, kål, urter og gresskarfrø.
 • Oliven. Oliven er inkludert som en høytet matbit. En pakke kommer den første dagen, mens to pakker leveres på dagene fra de to til fem.
 • Nr-1. Et pulverisert vegetabilsk supplement som gir en dose vitaminer og mineraler som normalt ikke ville forbruke under en tradisjonell fasting.
 • L-drink. Denne glycerolbaserte energidrikken administreres fra den andre til den femte dagen når kroppen startet glukonogenese (begynner å skape energi fra ikke-karbohydratkilder, for eksempel fett).

Folk på en diett oppfordres til å konsumere bare det som er inneholdt i settet for måltider og unngår å konsumere andre matvarer eller drikke med to unntak:

 • Supper kan smakes med friske urter og sitronsaft.
 • Diett folk oppfordres til å holde seg hydrert med naturlig vann og koffeinfri te i løpet av de fem dagene med fasting.

Hva er fordelene?

I motsetning til de fleste dietter på markedet, støttes imitasjonsdietet til Digiuno Prolon av forskning.

Videre har flere forskningsstudier demonstrert helsemessige fordelene med lignende fastingsmetoder.

Det kan fremme vekttap

En liten studie utført av dr. Longo sammenlignet folket som fullførte tre sykluser i Digiuno Prolon Mimic dietten i tre måneder med en kontrollgruppe.

Deltakere i Fasting-gruppen mistet et gjennomsnitt på 6 pund (2.7 kg) og har opplevd større reduksjon i magefett i forhold til kontrollgruppen (4).

Selv om denne studien var liten og drevet av utvikleren av Prolon Fasting Mimicking Diet, har andre studier vist at fastende metoder er effektive for å fremme vekttap.

For eksempel fant en 16-ukers studie på overvektige menn at de som praktiserte intermitterende faste, mistet 47% mer vekt enn de som kontinuerlig begrensede kalorier (5).

Videre har hypokaloriske dietter vist seg å oppmuntre vekttap (6, 7).

Imidlertid er det for tiden ingen bevis for at kostholdet med imitasjon av faste prolon er mer effektiv enn andre hypokaloriske dietter eller fastende metoder.

Kan redusere blodsukkernivået og kolesterolet

Den samme lille studien utført av dr. Longo som forbinder den raske imitasjonen til fett tap, observert også at den faste etterligne diettgruppen har gjennomgått en betydelig nedgang i blodsukkeret og kolesterolnivået.

Kolesterolet har blitt redusert med 20 mg / dl i de med høyt kolesterolnivå, mens blodsukkernivåene har falt i det normale området i deltakerne som hadde høyt blodsukker, start av studien (# 82174).

Disse resultatene har også blitt demonstrert i dyreforsøk.

Fire dager med diett hver uke i 60 dager har ført regenerering av skadede bukspyttkjertelceller, fremmet en sunn produksjon av insulin, redusert insulinresistens og brakt til mer stabile nivåer av glukose i blod i mus med diabetes (8).

Selv om disse resultatene er lovende, er det behov for ytterligere studier på # 8217; mannen for å bestemme diettpåvirkningen på blodsukkeret.

Kan redusere betennelsen

Studier har vist at intermitterende faste reduserer betennelsesmarkører, slik som C-reaktivt protein (PCR), alfa-tumor nekrosefaktoren (TNF-a), L’interferon rekkevidde (IFNy), leptin, interleukin 1 beta (il- 1β) og interleuchina 6 (IL-6) (9, 10, 11).

I en studie på folk som faste på alternative dager for Ramadan-religiøse festivalen, var proinflammatoriske cytokiner betydelig lavere i fastende perioden på alternative dager, sammenlignet med uker før eller senere (12).

En dyreundersøkelse fant at fast etterligning diett kan være effektivt for å redusere noen inflammatoriske markører.

Mopes med multippel sklerose har blitt utsatt for diettimitasjon av fasting eller på et ketogent kosthold i 30 dager.

Musene i fastende gruppen hadde signifikant lavere nivåer av IFNy og T-hjelper TH1 og TH17 & # 8211-cellene; Proinflammatoriske celler assosiert med autoimmun sykdom (1. 3).

Kan senke aldring og mental nedgang

En av hovedgrunnene til at Dr. Longo har utviklet diettimitasjonen av fasting var å senke aldringsprosessen og risikoen for enkelte sykdommer ved å fremme kroppens evne til å reparere gjennom cellulær regenerering.

L’autofagia er en prosess der gamle og skadede celler blir resirkulert for å produsere ny og sunnere.

Det har blitt vist at intermitterende faste optimaliserer autofagien, som kan beskytte mot mental nedgang og langsom cellulær aldring.

Et studio på mus har oppdaget at kortvarig matrestriksjon har ført til en dramatisk økning i autofagien i nerveceller (14).

En annen studie på rotter med demens viste at matmangel på alternative dager i 12 uker har ført til større reduksjoner i oksidativ skade på hjernevæv og mentale underskudd sammenlignet med et kontroll diett (15).

Andre dyreforsøk har vist at fasting øker genereringen av nerveceller og forbedrer hjernens funksjon (16).

Videre har det vist seg at intermitterende fasting reduserer vekstfaktoren som ligner insulinet (IGF-1), et hormon som på høye nivåer kan øke risikoen for noen typer kreft, for eksempel brystkreft (17, 18).

Men du må gjennomføre flere studier på’mannen til å forstå hvordan faste kan påvirke på og risiko for sykdommer og risiko for sykdommer.

Hva er de potensielle ulempene?

Den største ulempen med immitasjonsdietten til Digiuno Prolon er kostnaden.

Et kit for måltider selger for tiden til $ 249 per pakke når du kjøper opptil to bokser eller $ 225 når du kjøper tre eller flere bokser.

Kostnadene kan raskt øke hvis du følger den anbefalte fem-dagers protokoll hver opp til seks måneder.

Også, selv om det er mange studier på G’Man om fordelene med intermittent fasting, er det nødvendig å fullføre videre forskning på imitasjonsdietten til Digiuno Prolon spesielt.

Det er ikke kjent om det er mer effektivt enn andre typer intermitterende faste.

Hvem bør unngå faste som etterligner dietten?

Prolon anbefaler kostholdet til visse populasjoner, for eksempel gravid eller sykepleie og undervekt eller underernæring.

Selv allergiske valnøtter, soyabønner, havre, sesam eller selleri / selleri rapa bør unngå Prolon Meal Kit fordi den inneholder disse ingrediensene.

Videre advarer Prolon noen med medisinske forhold, for eksempel diabetes eller nyresykdom, for å bruke planen bare under tilsyn av en lege.

Intermittent fasting kan heller ikke være hensiktsmessig for de som har en forstyrret fôringshistorie.

Du burde prøve det?

Diet imitasjon av fasting er mest sannsynlig trygt for sunne personer og kan gi forskjellige helsemessige fordeler.

Det er imidlertid ikke klart om det er mer effektivt enn andre mer sofistikerte metoder for intermitterende fasting, for eksempel 16/8 metode.

16/8-metoden er en type intermitterende fasting som begrenser å spise på åtte timer om dagen, uten mat for de resterende 16 timene. Denne syklusen kan gjentas en eller to ganger i uken eller hver dag, avhengig av personlige preferanser.

Hvis du har penger og L’selvdisiplin å følge den fem-dagers lange kalori faste plan, kan det være et godt valg.

Husk bare at, som andre faste metoder, må dette dietten fortsette på lang sikt for å samle potensielle fordeler.

Du kan raskt etterligne uten å bruke Prolon Pre-Packaged Meal Kit.

De som har ernæringsmessig kunnskap, kan skape sin fem-dagers matplan med høyt fett, lavt karbohydratinnhold, lavt proteininnhold, kontrollert kalorier.

Noen mat topper som raskt etterligner er tilgjengelige online, men ikke gi den samme ernæring av Prolon Meal Kit, som kan være nøkkelen til diett effektiviteten.

For de som er interessert i å prøve intermittent fasting, kan en mer raffinert og økonomisk plan, som 16/8 metode, være et bedre valg.

Bunnlinjen

Diet Prolon Fasting Mimicking er et intermittent fasting diett med høyt innhold av fett og lavt kalori som kan fremme fett tap og redusere blodsukkeret, L’betennelse og kolesterol, som ligner på andre fastende metoder.

Imidlertid ble bare ett studio utført hittil; Mann og videre forskning er nødvendig for å validere fordelene.