Probiotika Baby: Fordeler, Sikkerhet og annet

Probiotika dukket opp i spedbarnsmat, kosttilskudd og matvarer markedsført for barn. Kanskje du lurer på hva probiotika er, hvis de er sikre på nyfødte, og hvis de har noen fordel for sønnen din.

Probiotika er anerkjent som gode bakterier. Disse bakteriene skal være gode for ditt gastrointestinale system (GI) og hjelp med andre helsemessige forhold.

C’Det er fortsatt mangel på forskning på fordelene med probiotika for nyfødte. Noen studier forbinder deres bruk for å hjelpe gastrointestinale forhold og kolikk. Snakker alltid med barnets lege før du administrerer barnets probiotika.

Jeg er trygg?

De fleste studier på spedbarn og probiotika indikerer sikkerheten til deres bruk i sunne nyfødte. Husk at betydelig forskning på probiotika og nyfødte fortsatt mangler. Ingen stor medisinsk organisme har godkjent bruken av denne aldersgruppen.

Du bør diskutere bruken av probiotika for barnet ditt med legen din før du bruker dem. Dette er av noen grunner:

 • Det er flere logger som fungerer på forskjellige måter.
 • Food and Drug Administration (FDA) anser det et supplement. Derfor er de ikke regulert som narkotika eller har vist seg å være trygge.
 • Det er ingen anbefalt offisiell dose for barn akkurat nå.
 • Noen av dem har bivirkninger som forårsaker allergiske reaksjoner, magesmerter, diaré, gass og hevelse.

Nyfødte krever spesiell omsorg. Du bør snakke med legen din om noen form for supplement før du gir det til barnet ditt. Legen kan diskutere behovet for å bruke probiotika og kan anbefale dem eller en annen mer passende behandlingssyklus for barnet.

Hva er probiotika?

Probiotika kom inn i spotlighten de siste ti årene på grunn av deres foreslåtte helsemessige fordeler. De Deling av National Health Intervju Studio i 2012 at 4 millioner voksne og 300.000 barn hadde brukt probiotika innen en måned før studien.

Probiotisk semester er en generisk begrep. Representerer mange forskjellige stammer av levende mikroorganismer, vanligvis bakterier, som anses å være gode for kroppen din, fordi de kan bidra til å opprettholde en god balanse mellom bakterier i fordøyelseskanalen.

Du kan finne probiotika som kosttilskudd og matvarer som:

 • yoghurt
 • Andre meieriprodukter
 • Sauerkraut
 • pickle

Noen av de viktigste belastningene i probiotika du kan se er:

 • Lactobacillus
 • Bifidobacterium
 • Saccharomyces Boulardii

Du har sikkert allerede disse gode bakteriene i kroppen din, men tilsetningen av probiotika til kostholdet ditt eller L’integratorinntaket kan øke mengden i kroppen din.

Probiotika kan hjelpe barn til å bli født med et sterilt gastrointestinalt system som kan være utsatt for # 8217; angst. Over tid samler barna bakterier som vil hjelpe dem med å bygge en barriere i sin mage-tarmkanal, for å få et sterkere immunsystem og forhindre infeksjoner.

Nyfødte kan utvikle en tilstand som forårsaker symptomer som forstoppelse eller smerte når som helst, selv før bakterier akkumuleres naturlig. De kunne også utvikle kolikk.

Probiotika kan hjelpe deg med å legge til gode bakterier til et barns mage raskere. Et barn kjøper gode bakterier fra bryst eller kunstig melk og senere, fra mat. Bakterier i barnets mage kan endres av mange faktorer, for eksempel leveringsmetoden, svangerskapsalderen, og hvis de tar et antibiotika, er alle 8217;.

Hvordan de kan hjelpe

Årsakene til å bruke probiotika i nyfødte kan være forskjellig fra grunner til å bruke dem hvis du er barn eller en voksen.

For voksne og barn sier kliniske studier Probiotika kan hjelpe:

De minste kliniske forsøkene indikerer at probiotika kan fungere for andre forhold, selv om ytterligere forskning er nødvendig. Probiotika kan hjelpe:

 • Sjekk eksemet, L’astma eller matallergi
 • Forhindre urinveisinfeksjoner
 • Forbedre oral helse, hvordan å redusere karies og periodontal sykdom

Nyfødte har andre mer spesifikke helsemessige forhold som probiotika kan hjelpe. Nyfødte kan ha forhold som påvirker deres gastrointestinale system som syre refluks eller har kolikk. Disse forholdene kan være svært problematiske å håndtere og forårsake søvnløse netter for både barnet og foreldrene. Probiotika kan lindre symptomene og hjelpe barn med å gråte mindre.

Noen nyere forskning om fordelene med probiotika for barn inkluderer:

 • Ved 2014 studere har oppdaget at behandlingen av sunne barn i de tre første månedene med en bestemt type probiotisk involvert en sunn og økonomisk fordel. Dette bidro til å unngå utbruddet av gastrointestinale forhold, som tilbakeløp og forstoppelse, samt å redusere den generelle tiden for gråt.
 • Ved 2011 studere Koblet en reduksjon av koliske symptomer med bruk av probiotika. Studien undersøkte resultatene av breastfed babyer som fem dråper av et probiotisk supplement 30 minutter før’strømforsyning i 21 dager. Studien fant at barna som brukte kosttilskuddene ropte mindre enn de som ikke brukte den.

Fordelene med probiotika vil trolig vare bare hvis du bruker dem aktivt.

Potensielle risikoer

Probiotika er ikke regulert av FDA og deres bruk kan resultere i risiko. Du bør være forsiktig når du administrerer probiotika til et barn og snakker først med legen din.

Probiotika generelt har svært få bivirkninger hos friske voksne og barn, men videre forskning er nødvendig for å forstå deres fordeler og risiko. De med et svakt immunsystem, helseproblemer eller de som er født for tidlig, kan ha bivirkninger på probiotika. For eksempel kan de utvikle en infeksjon på 8217;.

Typer av produkter

Det er ingen nåværende standard som angir en måte å administrere probiotika, spesielt for nyfødte. Husk at ikke alle probiotika er de samme. Betro rådene fra barnets lege før du fortsetter. Det kan være en slags som fungerer best for barnets behov enn andre.

Probiotika for nyfødte er tilgjengelige i tilleggsdråper og spedbarnsmat. Større barn kan spise mat som inneholder probiotika, som yoghurt.

Probiotika kan bli mindre viktig over tid hvis du administreres i en flaske. En 2018 studere Han undersøkte for hvor lenge det infolanske probiotiske supplementet ville forbli stabilt i morsmelk, i # 8217; sterilt vann og kunstig melk. Studien konkluderte med at probiotika skulle administreres innen seks timer hvis dispensert i morsmelk eller sterilt vann opprettholdt ved 39.2 ° F (4 ° C). Probiotika varet lenger i formelen opprettholdt ved denne temperaturen.

Bunnlinjen

Du kan være interessert i å bruke probiotika med barnet ditt for å hjelpe deg med visse gastrointestinale og koliske forhold. Noen studier konkluderer med at bruken av probiotika med barn har fordeler, men videre forskning er fortsatt nødvendig.

Det er probiotika tilgjengelig i mange formler og kosttilskudd. Ingen av disse produktene er regulert av FDA. Se legen din før du bruker et probiotisk for å holde barnet ditt sunt og trygt.