Presset tale: Definisjon, symptomer og årsaker

Beskrivelse

Undertrykksspråket er vanligvis sett som et symptom på bipolar lidelse. Når vi snakker under press, har du et ekstremt behov for å dele tanker, ideer eller kommentarer.

Ofte er det en del av en manisk episode. Talen vil bli utgitt raskt og stopper ikke med passende intervaller. Det er vanskelig å forstå hva som er sagt under en tale under press.

Videre er det ikke mulig å utføre en samtale fordi personen som snakker under press, ikke vil stoppe lenge nok til å tillate en’en annen person å snakke.

Symptomer

Det er flere symptomer for å holde D’øye i gjenstand for trykk, som inkluderer:

 • Rask tale som er vanskelig å forstå
 • tale som er sterkere enn på grunn
 • Manglende evne til å slutte å snakke for å tillate andre å interessere sine tanker
 • Taler som oppstår på upassende øyeblikk på jobb, hjemme eller på skolen
 • L’haster å si hva du tenker
 • Usannsynlig tankeprosessen når du snakker
 • uttale mange ideer som ikke kobler sammen samtidig
 • Inkludert rimer eller vitser i talen
 • Vanskelighetsgrad å artikulere tanker fordi de kommer for fort

Når du snakker med noen som snakker under press, kan du ikke være i stand til å hindre at han snakker eller for å overbevise ham om å snakke med en langsommere rytme. En undertrykkende talepisode kan fortsette i mer enn ett og # 8217;.

Våre initiativer

Talen under press kan være en del av en manisk episode. Det er mer vanlig sett i mennesker med bipolar lidelse. Selv om forskere ikke kjenner den sanne årsaken til bipolar lidelse, antas det å være forårsaket av endringer i biokjemien og kunne ha en genetisk lenke.

Du kan være mer sannsynlig å ha det hvis en smal slektning har en bipolar lidelse, vanligvis en forelder, en bror eller en søster.

Behandling

Siden undertrykksspråket er et symptom på en manisk episode, vanligvis forbundet med bipolar lidelse, L & # 8217, oppmerksomhet er rettet mot behandling av bipolar lidelse. Språk under trykk og bipolar lidelse er psykiatriske lidelser og bør behandles av en psykiater.

En psykiater er en spesialisert lege i psykiske helsemessige forhold.

Noen grunnleggende leger vil håndtere bipolar lidelse.

I nesten 50 prosent Stater i USA og District of Columbia, en psykiatrisk psykisk helse sykepleier (PMHNP) kan også behandle mennesker med denne tilstanden av mental helse, uavhengig av legenes engasjement.

Dette betyr at sykepleieren gjorde det Full praktisk myndighet (FPA).

Det er flere behandlingsalternativer for bipolar lidelse. Disse behandlingene kan brukes i kombinasjon, avhengig av symptomene og helsekravene.

Medisinering

Stikkontakt Foreskrevne medisiner Regelmessig er den viktigste måten å håndtere bipolar lidelse og symptomene, inkludert undertrykksspråket.

Typer av legemidler som legen din kan foreskrive inkluderer:

 • antidepressiva
 • Exailers av # 8217; humør
 • Antipsykotiske legemidler
 • Anti-angst narkotika

Avhengig av symptomene, kan legen din foreskrive et stoff eller en kombinasjon av rusmidler.

Psykoterapi

Psykoterapi vil hjelpe deg med å gjøre endringer i livsstilen og oppførselen i ditt daglige liv som vil bidra til å bedre redusere og styre symptomene på bipolar lidelse, inkludert språket under trykk.

Din psykoterapi kan inkludere:

Alternative behandlinger

Noen naturlige kosttilskudd og alternative behandlinger brukes til å integrere rusmidler og terapi i mange forstyrrelser i Dell & # 8217;. Men motstridende forskning på deres effektivitetsgrenser L’utbredt adopsjon av noen av disse behandlingene.

Pass på at du snakker først med legen din hvis du bestemmer deg for å prøve en naturlig eller alternativ behandling for symptomene på bipolar lidelse. Mange kosttilskudd kan forstyrre narkotika eller øke bivirkningene.

Tilhørende forhold

Talen under press kan være et symptom på forskjellige forhold.

Noen av disse forholdene inkluderer:

 • Bipolar lidelse, den vanligste tilstanden som er knyttet til språket under trykk
 • autisme, Hvis det er forbundet med bipolar lidelse
 • angst, Når man opplever bipolare lidelsespisoder forekommer
 • schizofreni
 • Andre forhold for mental helse
 • slag

Komplikasjoner

Undertrykksspråket kan være et av de vanskeligste symptomene på bipolar lidelse fordi det er vanskelig å håndtere eller stoppe når det oppstår. Det kan også ha en negativ effekter eller enorme komplikasjoner på alle områder av livet ditt.

På skolen

Talen under press kan presentere problemer for studenter og lærere. Det kan gjøre det vanskelig for lærere å lede en klasse.

For studenten kan dette føre til klassen, og i noen tilfeller manglende evne til å fortsette i en normal skoleatmosfære.

Hjemme

Trykkstal kan være vanskelig for relasjoner med kjære. Det kan gjøre vanlig kommunikasjon vanskelig og noen ganger.

Personen med et språk under press kan føle seg ikke å bli hørt eller forstått. Folket med hvem de bor kan prøve stress og frustrasjon. Når kommunikasjonen stopper, kan noen ganger selv rapporten avbryte.

På jobb

Talen under press kan starte under møter, kundeinteraksjoner eller kunder eller interaksjoner med kolleger. På arbeidsplassen, når gjenstanden for trykk oppstår på upassende øyeblikk, kan det være forstyrrelser. Dette kan føre til disiplinære eller til og med arbeidstap handlinger.

Outlook

Undertrykksspråket kan styres med en bipolar lidelsebehandlingsplan skapt av en helsepersonell og en psykoterapeut.

Hvis du tror at behandlingen din skal justeres, bør du snakke med legen din. Endre behandlingen bare hvis godkjent av medisinske fagfolk som overvåker omsorg.