Potty treningsmetoder: Hva er det beste for barnet ditt?

Del på Pinterest

Enten du har nådd slutten av tålmodigheten din ved å endre bleiene, eller barnet ditt ønsker å delta i en aktivitet på 8217, som krever at du skal trent på potten, har du bestemt at tiden er kommet for å starte krukken.

Uansett hva livet i livet har brakt deg til dette punktet, kan du snart forstå at du egentlig ikke vet mye om potte spesifikasjonene. (Du kan bare fortelle sønnen din å bruke på badet i stedet for bleien, til høyre?)

Snakker med folk eller starter din potty forskning, føler du sannsynligvis overveldet av forskjellene i meninger og stiler. Hvordan skal du vite hva som fungerer best?

Selv om vi ikke kan bestemme for deg, er vi her for å gi deg fordelene, telleren og prosessene som er involvert i noen av de mest populære potte metodene. (Også for å hjelpe deg med å sørge for at barnet ditt er veldig klart for potty!)

Hva er den beste metoden for potty?

Hvis du tror at barnet ditt er klar til å starte potten, er det neste trinnet å vurdere hvilken potty stil som er mer egnet for familien din. Det er ingen riktig pottemetode, og ingen pottemetode leveres uten en del av fordelene og ulempene.

Det er mange forskjellige typer potte treningsmetoder, inkludert baby potty, baby potty, 3-dagers potty og lexian ledet av voksne. Her vil vi diskutere og sammenligne hver stil.

Barns potte

Introdusert for første gang fra barnelege t.Berry Brazelton I 1962 støttes konseptet med å følge beredskapsskiltene til et barn for hver fase av toalettopplæringsprosessen av American Academy of Pediatrics. Søk etter 2003 antyder at denne metoden er blant de mest vellykkede.

Hvem bruker det: Foreldre som ikke har det travelt med å bruke potten og er gode med sitt barn som potensielt bruker bleier i noen andre måneder.

Alder: Mellom 2 og 3 år, men generelt nærmere 3 år. Det kan startes når barnet ditt forteller deg at han vil bruke potten eller må gå på toalettet.

Pro: Denne typen potte krever ikke en forelder for å konsentrere seg utelukkende på Potty trening eller reservere en betydelig tid for det. Fordi barnet er oppmuntret, har en tendens til å være mindre motstand og regresjon.

Cons: Dette kan ikke være en rask potty plan og kan be om foreldre om å fortsette å betale / skifte bleier lenger enn andre potty trening metoder.

Prosessen: Foreldre kan snakke om toalettet og tilby det, men det bør ikke være noe stort forsøk på å presse sine barn mot det. I stedet bør foreldrene være oppmerksom på deres barns naturlige interesser for å utvikle og oppmuntre ham til å handle i henhold til deres ønsker å bruke på badet eller etterligne voksne / jevnaldrende.

Foreldre tillater barn å ta L’initiativ i # 8217; Innstilende turer til badet og fortsetter å bruke bleier eller pull-up treningsbukser med denne metoden til et barn går på toalettet før du gjør det i bleie.

3-dagers potte:

Denne treningsmetoden i dager har sine røtter i en 1974 bok av Nathan Azrin og Richard Foxx Psychologists. Søk etter 2003 antyder at denne metoden, sammen med barnorienterte metoder, er blant de mest vellykkede.

Hvem bruker ham: Et populært valg for foreldre som vil at barnet raskt lærer potten.

Alder: Vanligvis fungerer bedre når et barn har minst 22 måneder.

PRO: Dette er et potty potty treningsprogram, spesielt nyttig hvis et barn trenger å bli trent på potten for å legge inn en ny skole eller aktivitet.

Cons: Krever programmet for en familie blir stoppet for å fokusere utelukkende på’potty trening i løpet av 3-dagers perioden. Det vil også være mange ulykker underveis!

Prosessen: Den første dagen er alle baby bleier kastet bort. Barn er så kledd bare med en t-skjorte og babyundertøy. Det er viktig å fylle opp intime undertøy og væsker i overflod for å oppmuntre tisse før du starter denne typen potty!)

Foreldre viser sine barn på badet og utdanner barnet for å gi ham beskjed når de må gå på toalettet for å holde deres nye undertøy tørre.

Deretter kommer de uunngåelige ulykker. (Forberedt på mange, mange ulykker i disse 3 dagene!) Foreldre bør ta barnet hvis han begynte å ha en ulykke, ta ham på toalettet og la ham ende opp på toalettet.

Denne prosessen fortsetter og krever at foreldrene holder seg rolig, ros tungt og bruker ulykker som en & # 8217, mulighet til å lære barna sine når de trenger å gå på toalettet.

Foreldre Driv Potter:

Hvis du liker tidsplaner, kan denne metoden organisert deg som deg.

Hvem bruker det: foreldre som vil holde seg til et program. I situasjoner med flere assistenter kan denne metoden være enkel å implementere.

Alder: Hver gang et barn viser tegn på beredskap.

Pro: Det er lett for mange voksne som samhandler med et barn for å være konsistent med denne tilnærmingen. Det er ikke nødvendig å dramatisk endre programmet til en familie eller blokkere flere dager for å fokusere utelukkende på potten.

Cons: Fordi barnet ikke starter mange av besøk på badet, kan det ikke gjenkjenne kroppens tegn så fort.

Prosessen: Det er mange variasjoner på foreldrene førte til foreldrene, men disse metodene deler ideen om at foreldre (eller helsepersonell) starter et barn for å bruke badet i henhold til et forhåndsbestemt eller basert program på bestemte tidsintervaller.

For eksempel kan et barn bringes på badet for å prøve å bruke badet hver 2. eller 3 timer i løpet av dagen. Alternativt kan et barn oppfordres til å bruke badet før / etter hvert måltid, mellom aktivitetene og før du sover.

Selvfølgelig, selv i pottet styrt av foreldrene hvis et barn tar å bruke på badet i andre øyeblikk av dagen, vil foreldre og helsearbeidere støtte ham.

Spedbarn potty

Denne metoden er noen ganger referert til som en eliminering eller naturlig hygiene av barnet.

Hvem bruker ham: Populær blant familier i Asia og Afrika. Noen l’de betraktet også en’forlengelse av foreldrefeste.

Alder: Generelt startet rundt 1 & # 8211; 4 måneders alder og fullført når et barn kan gå. Hvis du starter med et barn over 6 måneder, må du kanskje endre metoden.

PRO: Du vil spare mye penger på bleier! Nyfødte har også en tendens til å ha mindre hudutslett fordi de ikke vil sitte i en våt eller skitten bleie. Også mange foreldre føler at de utvikler et nært bånd med barnet sitt gjennom denne prosessen.

Cons: Dette kan være komplisert. Det krever også at enkeltpersoner er svært fokusert på barnets signaler og kan ikke fungere hvis det er mange assistenter for et barn, eller hvis assistentene endres ofte. Mengden tid og engasjement involvert er bemerkelsesverdig, noe som gjør denne lille praktiske for noen familier.

Og dette er ikke potty i den typiske følelsen av begrepet: Foreldringen av foreldre og ikke C & # 8217 er nødvendig; det er uavhengighet på badet på badet til barnet er mye større.

Prosessen: I Baby Potty Training Methods kan bleier unngås sammen. Engangs bleier spesielt må unngås fra en ung alder. Hvis en forelder ønsker å bruke en bleie om natten, for eksempel, er en klutblad å foretrekke som gjør det mulig for et barn å høre når det er vått.

I stedet for å stole på bleier, jobber en forelder med barnets signaler for å vite når det skal poop eller tisse. Disse signalene kan inkludere tider, diagrammer (i forhold til å spise og sove), vokaliseringer eller bare tillit til Dells intuisjon.

Når en forelder føler at barnet hans trenger å gå på toalettet, krasjer han på badet (eller på et annet akseptabelt sted) for å gjøre hans behov der.

Barnet ditt er klart for potty?

Før du velger en potty metode, er det viktig å ta et øyeblikk å vurdere om barnet ditt er klar til å gi opp bleiene hans. Bare fordi du er klar til å starte potten, kan det ikke bety at babyen din er klar, og ingen pottemetode kan forandre den!

Når du bestemmer deg om barnet ditt er klart for potty, er det viktig å se etter tegn på beredskap. For eksempel kan de:

  • Uttrykke ønsket om å bruke på badet
  • Vis interesse på badet og for hvordan folk bruker den
  • Ha den fysiske koordinasjonen som trengs for å trekke ned / på buksene, vaske hendene, etc.
  • Vis tegn på blærekontroll (bleier forblir tørr i lengre perioder)
  • ha muligheten til å følge indikasjonene i flere trinn
  • Jeg vil gjerne og imitere voksne
  • Vis et økende ønske om uavhengighet

I det vestlige samfunnene viser de fleste barn disse tegnene og er opplært på potten mellom 18 måneder og 3 år. L’Gjennomsnittlig pottalalder er rundt 27 måneder.

Forskning & # 8211; Undersøkelser har vist at start først kan føre til tidlig trening, men tiden som trengs for å trene for å komme dit tar lengre tid. Hvert barn er unikt og annerledes skjønt!

Forslag til potte

Før du starter potten:

  • Pass på at du lager opp fra alle aksjer du måtte trenge, som toalettsete ringer, små badstoler og barns undertøy.
  • Tillat din sønn å bli vant til potten eller på toalettet før du starter potty trening. Les bøker eller synge sanger sammen mens du sitter på stolen eller badet helt kledd.
  • Før du går ut, tilberedt med post-det for å dekke toaletter med automatisk avløp i det offentlige og ethvert toalettsete for barn, etc. Du trenger kanskje!

Hvis barnet ditt viser tegn på regresjon og # 8211; Nekter å bruke på badet, holder avstemningen og nr. 8211; Det er viktig å holde seg rolig og ikke straffe det.

Pass på at du tilbyr barnet ditt en positiv forsterkning for de gode valgene som gjør og fortsetter å oppmuntre ham til å bruke på badet. Hvis frustrasjon begynner å bli for høy, vet du at det er riktig å ta en pause fra potten.

Uavhengig av pottetreningsmetoden du velger, husk at barnet ditt sannsynligvis vil trenge en nattlig bleie lenge etter at han har lært å bruke potten i løpet av dagen. De fleste barn er i stand til å være tørr hele natten rundt 4-5 år.

Ta bort

Hvis du og barnet ditt er klare til å starte pottprosessen, er det viktig å velge den rette pottemetoden for familien din. Når du bestemmer deg for en metode, bør du vurdere barnets personlighet, foreldre stil og realiteter i ditt daglige liv.

L’potty trening vil ikke finne sted fra # 8217; i dag i morgen! Krever mye tålmodighet og fasthet uavhengig av metoden du velger, men det kan sikkert være mindre stressende hvis du velger en metode som passer for barnet ditt og din familie!