Potty i 3 dager: det er mulig?

Del på Pinterest

Pottetoget barnet ditt i en lang helg virker for godt til å være sant?

For mange foreldre er potty en lang og frustrerende prosess som er mye vanskeligere for mor eller pappa som for lærlingen potten. Men konseptet med en akselerert temporal sekvens for potty er ikke en nyhet. I 1974 publiserte et par psykologer «Toalett trening på mindre enn en dag, & # 8220; og teknikkene og raske treningsstrategiene fortsetter fortsatt i dag.

Ta Lora Jensens populære tilnærming, 3-dagers pottetreningsmetode. Jensen er en seks år gammel mor og har selvutnevnt & # 8220; potty trening dronning & # 8221;. Den har perfeksjonert sin tre-dagers metode med sine barn etter å ha fulgt suksessene og feilene i Friendy of Friends and Family, og resultatet er en potty tilnærming som mange foreldre sverger.

Den 3-dagers pottetreningsmetoden

Jensen-strategien er basert på en kjærlig chessy-tilnærming som legger vekt på positiv forsterkning, konsistens og tålmodighet. Tre-dagers metoden vedtar også en mer sjenerøs tilnærming til tanken om & # 8220; beredskapsskilt og # 8221; eller signalene som barnet ditt er ganske klar over å være i stand til å trene med hell.

Ifølge Jensen er det første nødvendige tegnet barnets evne til å kontinuerlig kommunisere det han vil, selv uten å bruke ordet. Anbefal at barnet ditt kan gå til sengs uten babyflaske eller kopp. Endelig oppdager Jensen at den ideelle alderen for potty er 22 måneder gammel. Mens notater bemerker at barn under 22 år som viser tegn på beredskap, kan med hell trene potten, advarer om at det sannsynligvis vil ta mer enn tre dager.

Forventningene til metoden

Under tre-dagers prosessen, bør all oppmerksomhet være konsentrert på barnet ditt.

Dette betyr at ditt vanlige program vil bli avbrutt fordi du vil tilbringe alle tre dagene en kort avstand fra barnet ditt. L’ideen er at mens du trener barnets potty, trener du det også. Du lærer hvordan sønnen din kommuniserer behovet for å bruke på badet, og dette kan be om noen forsøk og feil.

3-dagers metoden krever også foreldre å opprettholde roen, uansett antall ulykker som oppstår. Og ulykkene vil sikkert skje. Rolig, tålmodig, positiv og sammenhengende: dette er obligatorisk.

For å lykkes, anbefaler Jensen å planlegge på forhånd i noen uker. Velg de tre dagene dine og slett programmet. Få avtaler for dine andre barn (skoleinnsamling og retur, etterskoleaktivitet, etc.), Lag de tidlige måltidene, kjøp dine potte forsyninger og gjør alt du kan for å sikre at de tre dagene vil være dedikert til barnet ditt og pottetreningsprosessen.

Selv om du ikke trenger å bli gal med forsyninger, trenger du noen ting.

  • En potty som stikker til et toalett eller en autonom potty for barnet ditt (Kjøp her)
  • Fra 20 til 30 par underbukser og # 8220; Big Boy & # 8221; O & # 8220; stor jente & # 8221; (Kjøp her)
  • Mange væsker på fingertuppene for å skape mange anledninger for potty pause
  • Snacks rik på fiber
  • En slags briss for positiv forsterkning (tenk på kjeks, candies, frukt snacks, klistremerker, små leker og det som barnet ditt vil reagere bedre)

Plan

Den første dagen starter når sønnen din våkner. Ideelt sett vil du være klar for dagen alene, så du trenger ikke å jonglere mellom dusjen eller børste tennene dine med sønnen din som en hawk.

Jensen anbefaler å lage en produksjon ved å kaste bort alle barnets bleier. De anser dem en krykke, så det er bedre å starte ting å bli kvitt dem. Kled babyen din med en t-skjorte og nye babyunderbukser, og tilbyr mange ros å være så store. Guidars på badet og forklarer at pottet er vant til å fange tisse og poop.

Forklar at barnet ditt skal holde deg stor babyens underbukser med potten. Be din sønn å fortelle deg når du trenger å bruke potty og gjenta det igjen og igjen. Jensen understreker her for ikke å spørre barnet ditt om han trenger å tisse eller poop, men heller å gi ham en følelse av kontroll som ber ham om å fortelle deg at han må gå.

Forbered deg på ulykker & # 8211; mange, mange ulykker. Det er her at fokaldelen kommer i spill. Når sønnen din har en ulykke, bør du kunne samle den og ta det raskt på badet slik at det kan være ferdig med & # 8221; Potten. Dette er nøkkelenøkkelen. Du må ta sønnen din i flagrant hver gang. Dette, løfter Jensen, er måten du vil begynne å lære barnet ditt til å gjenkjenne dine fysiske behov.

Være kjærlig og tålmodig, og tilbyr mange ros når barnet ditt lykkes med å avslutte potty eller forteller deg at han må bruke krukken. Forbered deg på ulykker, som bør anses som muligheter til å vise barnet ditt hva du skal gjøre og hva du skal gjøre.

Fremfor alt, være konsistent med roser, vær rolig når sønnen din har en ulykke og fortsetter å minne deg om å fortelle deg når den må gå. Hvis du gjør det, så vel som å følge noen andre retningslinjer i boken din, ifølge Jensen, bør du kunne trene barnet ditt på potten på bare tre dager.

Min treningstur til potty

Jeg er en mor til fire barn, og vi gjorde potten tre ganger. Selv om jeg kan sette pris på noen poeng i # 8217; Jensens tilnærming, er jeg ikke overbevist om denne metoden. Og det er ikke bare fordi det ser for arbeid. Når det gjelder ting som potty, vedtar jeg en tilnærming drevet av barn.

Da vår største var ca 2 år, begynte han å vise interesse for potten. Vi kjøpte en liten potty som gikk inn i toalettet og satte det der hver gang vi var på badet, men ved svært lavt press.

Vi kjøpte også noen av de store guttens undertøy. Han ønsket å ha dem umiddelbart og gikk rundt i noen minutter før han straks pisset ham i. L’Vi har ryddet opp og tok det til potten, forklarte at de store guttene tisse i potten, ikke i hans undertøy. Da tilbød vi ham et annet par underbukser, som nektet.

Så vi legger det tilbake i en bleie og hver dag, i flere måneder senere spurte vi ham om han var klar for babyunderbukser. Han fortalte oss at han ikke var, til en dag da han sa han var. På det tidspunktet var han noen måneder etter sin tredje bursdag, han våknet med en tørr bleie om morgenen og lette etter personvern da han pooped. Etter å ha be om å ha på seg en stor gutts underbukser, trente han på mindre enn en uke.

Raskt frem til vår datter, som har trent potty rett på tidslinjen godkjent av Jensen. På 22 måneder var han utrolig formulert og hadde en eldre bror som formet badene på badet. Vi fulgte den samme lavprofilen tilnærming, og spurte dem om han ønsket å bruke potten og deretter kjøpe sin store jentas undertøy. Han har ikke mistet tiden for å ha dem, og etter noen ulykker skjønte han at han foretrukket å holde dem rene.

Vårt tredje barn, vår yngre sønn, hadde to brødre som modellerer de gode vaner på badet. Han så i det hele tatt med stor interesse og hensikt, og siden han ønsket å være som barna, kunne han ikke se potten og trussene til guttens truser. Han hadde også ca 22 måneder, som tørket ut min preconcepted ide om at potty jenter trente raskere enn barna!

Med alle tre barna, la oss fortelle oss når de var klare til å starte prosessen. Så var vi flittige i å spørre dem om de trengte å bruke potten. Vi brukte uttrykket: lytte til kroppen din og fortell oss når du må bruke potten, ok?& # 8221; Det har vært ulykker, sikkert, men det var ikke en overdreven stressende prosess.

Ta bort

Så selv om jeg ikke kan kreve en treningsteknikk til tre-dagers keramikk som garanterer drift, kan jeg fortelle deg dette: det er uendelig lettere å trene en baby til potten fordi de vil bli trent til potten, og ikke bare fordi de påvirker en magisk potty alderstrening. Hold trykket lavt, feire suksessene, ikke stress for ulykker, og la barna dine forstå ting i henhold til deres timing fungerte bra for oss.

Del på Pinterest