Post-behandling hjelp med mikronedling: forslag, gjenoppretting og mer

Del på Pinterest

Mikronedling er en minimal invasiv kosmetisk prosedyre som stimulerer blodsirkulasjonen. Det er vanligvis gjort for å forbedre arrene og øke produksjonen av kollagen. Mikronedling i et klinisk miljø tar flere timer å forberede og gjennomgå.

Noe som ikke diskuteres, er ofte etterbehandling som er nødvendig etter prosedyren. Mikronedling stanser huden din, så du må ta tiltak for å beskytte den kutan barrieren mens den helbreder. Selv om du bruker mikronedling hjemme, må du fortsatt ta vare på huden din i dagene etter behandling.

Les videre for å lære mer om hva du kan forvente etter mikronedling og hvordan du skal ta vare på huden din senere.

Hva å forvente

Etter å ha utført en mikronedling prosedyre, kan noen bivirkninger forventes. Når du går ut fra # 8217; avtalen, kan huden din rødt eller en lys rød, som om jeg hadde tilbrakt hele dagen i solen, og jeg hadde en mild til moderat brenning.

Rødheten og hevelsen vil mest sannsynlig fortsette i 24 timer eller litt lenger. Selv med en’oppmerksomme ettersalgsbehandling, ikke C’Det er mye at du kan gjøre for å bli kvitt rødhet umiddelbart etter mikronedling.

Dekker rødheten med sminke er en av de verste tingene du kan gjøre, siden sminke vil blokkere porene i huden din, bare utsatt og kan til og med føre til utbrudd. Du må ha litt & # 8216; av tålmodighet mens rødheten blir dempet, men i mellomtiden kan du bruke delikate og luktfrie produkter med naturlige ingredienser for å få litt og # 8217; lettelse.

Hevelse og en PO & # 8216; av hudflak anses å være normal opptil 48 timer etter prosedyren. Andre bivirkninger, som fremspring, hudutslett og tørket hud, faller innenfor det du kan prøve etter mikronedling, men ikke alle vil oppleve dem.

Ta vare på huden din med fuktighetsgivende kremer og delikate vaskemidler kan minimere bivirkninger.

Forslag afterscare

Legen din bør gi detaljerte instruksjoner om hva du skal gjøre etter mikronedling. Instruksjoner kan kun baseres på din medisinske historie eller på typen hud, og sørg for at du følger dem nøye.

 • Som hovedregel bør du hele tiden bruke solkrem for de første 2 ukene etter mikronedling. Pass på at du bruker solbeskyttelse når du går ut i dagene etter behandling.
 • Ikke bruk for mye tid i solen for den første uken etter mikronedling-prosedyren, siden du vil være mer tilbøyelig til solens skade.
 • Bruk enhver aktuell antibiotisk krem ​​foreskrevet av legen for å unngå infeksjonen.
 • Vask hendene dine før du berører ansiktet ditt.
 • Ikke gjør opp, spesielt med en børste for sminke som tidligere har blitt brukt, i de neste 24 timene av mikronedling.
 • Du må også unngå å svømmebassenger, badstuer og situasjoner hvor du kan svette mye, inkludert intense treningsøkter i treningsstudioet, for å beskytte huden din bare behandlet. Etter 72 timer brukt, kan du kanskje gjenoppta disse aktivitetene.

Hva å bruke og unngå

For de første dagene etter mikronedlingsprosedyren må du unngå hudpleieprodukt som inneholder aggressive kjemikalier beregnet for eksfoliering. Unngå alt som er duftende og ikke bruk glykolsyre eller alfa hydroksysyrer.

Retinol serum A og vitamin C må unngås i de første 48 timene, minimum, etter mikronedling. Når 2 hele dagene har gått, kan du gradvis legge til produktene i din daglige skjønnhetsrutine i stedet for å følge ditt vanlige regime, spesielt hvis du bruker produkter som har sterke anti-aging formler.

Pass på at du kjører vaskemiddel, toner eller skrubber du forventer å søke i 2-3 dager etter mikronedling fra leverandøren din for å sikre at ingrediensene ikke forverrer bivirkninger.

Hyaluronsyre kan bli brukt Etter mikronedling, og i noen tilfeller anbefales det også å bidra til å stimulere kollagenproduksjonen etter prosedyren.

Hvis huden din føles tørr, er det generelt trygt å bruke kokosnøttoljen som en emollient for å holde tilbake fuktigheten og fuktigheten og fukt ansiktet etter mikronedling. L’fortynnet amamelid og uten alkohol kan også brukes til å rengjøre tørr hud. Bruk delikate og naturlige ingredienser du kjenner.

gjenoppretting

Rødheten du føler fra mikronedling vil falme hovedsakelig alle’48 timer. Andre symptomer, som flaking og breakouts, kan kreve en PO & # 8216; mer tid til å løse.

Det meste av utvinningen som er synlig fra mikronedling foregår i de tidlige dager eller to etter behandling, men helbredelse vil fortsatt være under overflaten av huden opp til 2 måneder etter.

Når skal du se en lege

Micronedling er generelt vurdert være en svært lav risikoprosedyre. Noen ganger kan bivirkninger intensivere og be om medisinsk behandling. Symptomene skal være oppmerksom på å inkludere:

 • feber større enn 100.4 ° F (38 ° C)
 • kvalme
 • urticaria
 • Gul eller grønn avløp
 • blødning
 • hodepine

Infeksjoner forårsaket av mikronedling å skje, Ofte når verktøyene ikke tilstrekkelig steriliseres, brukes på huden. Allergiske reaksjoner på nåler som brukes til mikronedling er også mulige.

Bunnlinjen

Å ta vare på huden din etter at mikronedling kan gjøre en stor forskjell i resultatet av behandlingen. Ikke bare en’tilstrekkelig post-terapi omsorg vil puste symptomene dine, men også beskytte huden mot skade mens den helbreder.

Følg alle instruksjonene i leverandøren din så nært som mulig, og ikke vær redd for å stille dem spørsmål før eller etter avtalen.

Det virker virkelig: Dermarolling