Positive GBS: Hvordan det påvirker graviditeten?

COS’er GBS?

Gruppe B streptokokker (også kjent som gruppe B eller GBS Streptococcus) er en vanlig bakterie som ligger i endetarmen, i fordøyelseskanalen og i urinveiene til menn og kvinner. Det finnes også i en kvinnes vagina.

GBene skaper generelt ikke helseproblemer for voksne (faktisk vet mange ikke engang hvordan de skal ha det), men GBS kan forårsake alvorlige infeksjoner hos nyfødte. Ifølge mars av Dimes, om 25% av gravide kvinner er GBS bærer, Selv om de vanligvis ikke har noe symptomer.

Testen for GBS er vanlig i svangerskapet. Testen, som involverer bufferen av skjeden og endetarmen, utføres vanligvis mellom ukene 35 og 37 av svangerskapet. Fortsett å lese for å lære mer om effektene av GBs på graviditet og ditt barn.

Effekter på graviditeten

De fleste GBS gravide gravide har ingen symptomer og barn vokser normalt. Til tross for at GBS vil ikke klassifisere graviditeten din som «8221, øker GBs sjansene for at en gravid kvinne skal utvikle seg:

 • A’urinveisinfeksjon (UTI)
 • A’blodstrømsinfeksjon (kalt sepsis)
 • A’uterin belegg infeksjon

GBene øker også risikoen for å utvikle A’amniotisk væskeinfeksjon. The Placenta er et organ som utvikler seg under graviditet for å gi barnet ditt oksygen og næringsstoffer. Den amniotiske væsken omgir og fanget barnet ditt vokser i # 8217; livmor.

Disse forholdene kan øke risikoen for å føde tidlig på barnet, kalt Preterm fødsel.

Være positiv til GBS bør ikke påvirke når eller hvordan å levere eller hastighet på arbeidskraft.

Men hvis du er et positivt resultat for GBS, vil legen din bestille en antibiotika iv under arbeid for å redusere risikoen for overføring av GB til barnet ditt. Dråpet gjør det mulig for stoffet å strømme inn i venen med en nål satt inn i armen.

Hvis du vet at du er positiv på GBS, ikke forsink for å komme til sykehuset når vannet bryter eller travaglio starter. For å være mer effektiv, bør du motta antibiotika, vanligvis penicillin, for minst fire timer før du leverer.

Hvis du er positiv på GBS, og du har en programmert keisersnitt, snakk med legen din om den anbefalte antibiotikabehandlingen. L’Infeksjon oppstår vanligvis når et barn reiser gjennom fødselskanalen, så hvis vannet ditt ikke har ødelagt, og du ikke er i arbeid, kan legen din ikke kurere GBS.

Imidlertid blir antibiotika generelt administrert til pasienter som gjennomgår viktige kirurgiske inngrep, inkludert keisersnitt, for å forhindre infeksjoner. Slik at legen din kan bruke antibiotika i keisersnittet, de håndterer også GBS.

Hvis du begynner å fortøyne tidlig, og du ikke tok T-testen, kan legen din bestille et antibiotika, bare for sikkerhet.

Effekter på barnet

På grunn av deres underutviklede immunsystem, kan GBS være farlig for nyfødte liv, spesielt for premature babyer. Ifølge sentre for sykdomskontroll og forebygging kan GBS være dødelig opp til 6 prosent av smittede barn.

Generelt er det to typer GBs hos barn: tidlig debut sykdom og sen debut sykdom.

Den tidlige debutet GBs forekommer i den første uken i livet, vanligvis på den første dagen. Av 75 prosent av barn som utvikler GBS, får det med en tidlig debut.

Symptomene på tidlig debut GBS kan inkludere:

 • A’blodstrømsinfeksjon (sepsis)
 • A’lunginfeksjon (lungebetennelse)
 • A’betennelse i membraner rundt hjernen (meningitt)
 • feber
 • Maktproblemer
 • døsighet

Senest begynnelsen GBS er ganske sjelden. Det oppstår fra den første uken til de tre månedene av livet. Det er mer sannsynlig at sen debut GBS produserer meningitt, en betennelse i hjernen, noe som kan føre til cerebral lammelse, tap av # 8217; hørsel eller død.

Senest begynnelsen GBS er ikke alltid overført av moren til barnet. Bare av grunner som ikke er helt kjent omtrent halvparten av barn med sen debut GBS har mødre som var positive mot bakterien.

Som den tidlige debutet GBS, kan den sene debutet GBS også forårsake:

 • feber
 • Maktproblemer
 • døsighet

Det er en mst?

Nei. Selv om GBS kan leve i reproduktive kanalen (blant annet), er det ikke en seksuell overføringssykdom (MST).

I motsetning til andre bakterier, kan du ikke & # 8220; Capture & # 8221; GBS fra A’annen person, eller berører, deling av objekter eller har sex. Han lever naturlig i kroppen. I noen mennesker kan det være langvarig, mens det i andre er kortsiktig.

Det er herdbart?

Jepp. Hvis barnet ditt er positivt for GBS, vil intravenøse antibiotika bli administrert. Men den beste behandlingen er forebygging.

I gode nyheter har den tidlige debutet GBS Falt 80 prosent Hos barn mellom de tidlige årene & # 8216; 1990 og 2010, da den utbredte begynnelsen av sen graviditetstester og bruk av antibiotika i positive kvinner på GBS under Travaglio.

Det antas at denne nedgangen har skjedd på grunn av legene som ventet til arbeidet for å administrere antibiotika i stedet for å administrere dem alle «8217; begynnelsen av graviditeten etter en positiv GBS-test. Vent til arbeidet er foretrukket fordi bakterien kan eliminere og deretter gå tilbake før fødsel.

Hvordan forebygge GBS

L’Enkelt måte å beskytte barnet ditt fra en infeksjon på nytt hvis du er positiv til bakterien, ansette antibiotika under arbeidskraft.

Hvis du har en infeksjon i & # 8217, og du ikke har en antibiotikabehandling, er det en 1 i 200 Mulighet for at barnet ditt kan trekke inn infeksjonen. I tilfeller der et antibiotika ble administrert under arbeid, reduserer mulighetene som et barn GBS-utviklingen bare 1 av 4.000.

Ditt barn kan være mer i fare for GBS hvis:

 • Du har feber under arbeidskraft
 • Du hadde en UTI forårsaket av GBS under graviditet
 • Du leverer for tidlig
 • L’vann bryter 18 timer eller mer før du leverer barnet

Følgende vil ikke bidra til å forhindre GBS:

 • Tar orale antibiotika (de trenger å strømme gjennom blodet av nålen)
 • Tar antibiotika før travaglio
 • Bruker vaginale vasker

Effekter på fremtidige graviditeter

Hvis du hadde en infeksjon i en graviditet, har du en god sjanse til å ha det i en & # 8217;.

I en 2013 studie med 158 deltakere, 42 prosent av kvinner som har hatt GBs i en graviditet L & # 8217, har hatt i en etterfølgende en. Dette var et lite studio. Det er viktig å huske at ikke alle barn utvikler GBS, selv om deres mødre er positive på testen.

Hvis du har GBS i en tidligere graviditet, og barnet ditt har blitt smittet, vil du bli gitt antibiotika under arbeidet til tross for resultatene av en gjeldende GBS-test.

Hvis du har GBS og barnet ditt, har du ikke L’han vil bli utsatt for rutinemessige tester i din nåværende graviditet. Hvis resultatene er positive, vil du motta antibiotika under fødsel. Hvis resultatene er negative, bør du snakke med legen din på alternativene dine.

Prospekter

GBS er en vanlig bakterie som kan overføres til barn fra deres mødre under en vaginal fødsel. Selv om det er sjeldent at dette skjer, når det skjer, kan det føre til potensielt dødelige problemer for barnet.

For å beskytte barnet ditt mot enhver mulig infeksjon, vil legen din sende deg testing for GBS. Hvis det ser ut til å være positivt, vil antibiotika bli gitt til deg under Travaglio.