Pineal kjertel DMT: 4 Ofte stilte spørsmål

Del på Pinterest

Pinealkjertelen & # 8211; Et lite organ i form av en furuskegle i midten av hjernen & # 8211; Det var et mysterium i årevis.

Noen kaller det # 8220; SELen til Soul & # 8221; eller dets tredje øyet og det er å tro at det holder mystiske krefter. Andre tror at det produserer og utskiller DMT, en så kraftig psykedelisk substans som har blitt kallenavnet. Spirit Molecule & # 8221; For dine åndelige oppvåkningsturer.

Det viser seg at pinealkjertelen også har mange andre praktiske funksjoner, for eksempel frigjøring av melatonin og reguleringen av sirkadiske rytmer.

Når det gjelder pinealkjertelen og DMT, er forbindelsen fortsatt litt & # 8216; et mysterium.

Pineal kjertelen produserer faktisk DMT?

Er fortsatt TBD på dette punktet.

Tanken om at pinealkjertelen produserer nok DMT til å produsere psykoaktive effekter, kom fra den populære boken & # 8220;DMT: Åndsmolekylet, & # 8220; Skrevet av klinisk psykiatrist Rick Strassman i 2000.

Strassman foreslo at DMT utskilt av pinealkjertelen har tillatt livskraften til å komme inn i dette livet og den neste.

Spor av mengde DMT har vært oppdaget i pinealkjertlene av rotter, men ikke i den menneskelige pinealkjertelen. Videre kan pinealkjertelen ikke engang være hovedkilden.

Den nyligste Animal studie På DMT i pinealkjertelen oppdaget han at selv etter å ha fjernet pinealkjertelen, var rottens hjerne fortsatt i stand til å produsere DMT i forskjellige regioner.

Hva skjer hvis & # 8220; aktiv & # 8221; min pineal kjertel?

Det er usannsynlig å skje.

Det er folk som tror at du kan aktivere pinealkjertelen for å produsere nok DMT for å oppleve en endret tilstand av bevissthet, eller åpne ditt tredje øye for å øke din bevissthet.

Hvordan få denne aktiveringen? Avhenger av hvem som spør.

Det er anekdotiske uttalelser at du kan aktivere ditt tredje øye med å gjøre ting som:

Det er ingen bevis som gjør en av disse stimuli pinealkjertelen til å produsere DMT.

Videre, basert på disse studiene på rotter, er pinealkjertelen ikke i stand til å produsere nok DMT for å forårsake psykoaktive effekter som endrer din intuisjon, oppfatning eller noe annet.

Din pinealkjertel er liten, veldig liten. Veier mindre enn 0.2 gram. Det skal kunne raskt produsere 25 milligram DMT for å forårsake psykedeliske effekter.

For å gi deg et perspektiv, produserer kjertelen bare 30 mikrogram melatonin om dagen.

Videre blir DMT raskt brutt ned av monoaminooksidasen (MAO) i kroppen din, så det ville ikke kunne akkumulere naturlig i hjernen din.

Dette betyr ikke at disse metodene ikke vil ha andre fordeler for din mentale eller fysiske helse. Men l’aktivering av pineal kjertelen for å øke DMT er ikke en av disse.

Det finnes i en hvilken som helst annen del av kroppen?

Potensielt. Det ser ut til at pinealkjertelen ikke er det eneste som kan inneholde DMT.

Dyrestudier har funnet inm, et enzym som er nødvendig for produksjon av DMT, i forskjellige deler av hjernen og i:

  • lungene
  • hjerte
  • Adrenal kjertel
  • bukspyttkjertelen
  • lymfeknuter
  • ryggmarg
  • placenta
  • skjoldbrusk

Det er ikke utgitt under fødselen? Og hele affære av fødsel og død?

Strassman foreslo at pinealkjertelen utviser store mengder DMT under fødsel og død og i noen timer etter døden. Men det er ingen bevis som er sant.

Når det gjelder pre-dødsopplevelsene og ut av kroppen, tror forskerne at det er flere plausible forklaringer.

Det er bevis på at endorfiner og andre kjemikalier frigjøres i høye mengder under øyeblikk av ekstrem stress, som den nærliggende døden, er mer sannsynlig ansvarlige for hjerneaktivitet og psykoaktive effekter som folk rapporterer, som hallusinasjoner.

Bunnlinjen

C’Det er fortsatt mye å oppdage på DMT og den menneskelige hjernen, men ekspertene danner noen teorier.

Så langt ser det ut til at noen DMT produsert av pinealkjertelen er sannsynligvis ikke nok til å indusere de psykedeliske effektene forbundet med bruk av DMT.

Adrienne Santos-Longhurst er frilansskribent og forfatter som har skrevet omfattende på alt relatert til helse og livsstil i mer enn et tiår. Når den ikke er utgitt i sin skrivehytte på jakt etter en artikkel eller av intervjuer med helsepersonell, kan det bli funnet å spille for sin by på stranden med ektemann og hunder på plass eller wallowing for innsjøen som prøver å mestre stativet Paddle bord.

Biosyntese og ekstracellulære konsentrasjoner av N, N-dimetyltriptamina (DMT) i pattedyrshjernen