Pimples full av blod: årsaker, behandling og mer

Beskrivelse

Pimples kan skje med menn og kvinner når som helst av deres liv. Pimples kan vises hvor som helst på kroppen din, og noen ganger kan det være vanskelig å eliminere dem. De kan danne når huden porene er låst og hindre med bakterier. Dette kan skje på grunn av svette eller smuss som kommer inn i porene med en enkel ripe.

Også, tenåringer og kvinner kan ha en kvise fra tid til annen på grunn av hormonelle endringer som foregår i hele kroppen deres. Selv om kviser kan være ubehagelig eller irriterende, er det viktig å forstå forskjellen mellom en base pimple og en kvise full av blod.

Hva forårsaker dannelsen av en kvise full av blod?

Ærlig talt, kviserne som er full av blod, eksisterer egentlig ikke. Faktisk oppstår kviser som er full av blod etter høsten eller sprengning av en vanlig kvise. Det tvungen traumer på det området av huden skyver ikke bare katten & # 8211; Hvit eller gul flytende bakterier & # 8211; men også blodet der huden eller kvise er infisert eller irritert.

Hvordan typisk behandlet kviser full av blod?

Det beste du kan gjøre for din pimple full av blod er å forlate det. Prøv å ikke forstyrre ham ved å ta den eller trykke på den. La kvise å komme til hodet alene. Gjør ditt beste for å holde blodet den reneste mulig med et delikat vaskemiddel to ganger om dagen, siden dette også vil bidra til å begrense ytterligere utbrudd.

Hvis du fortsetter å lide av akne som oversetter til kviser full av blod, kan du finne lettelse med reseptbelagte medisiner. Legen din vil hjelpe deg med å bestemme hva som passer for deg, og du kan foreslå et av følgende stoffer:

  • Retinoider er vitaminbaserte kremer eller lotioner som, hvis de brukes på det berørte området, kan bidra til å forhindre blokkerte porer.
  • Antibiotika i flytende form kan også foreskrives. Jeg ville søke på huden din for å hjelpe i reparasjon og forebygging av fremtidige kviser som er full av blod.
  • Selv orale prevensjonsmidler (dvs. prevensjonspillen) for unge kvinner og jenter har vist seg å være nyttig som behandling.

Hvis du foretrekker å bruke en helhetlig tilnærming til å behandle kviser som er full av blod, kan du vurdere de helt naturlige produktene. Men det er viktig å huske på at huden din kan irritere med disse metodene, og en allergisk reaksjon er alltid mulig. Helt naturlige produkter som olje av eller # 8217; te-treet påført på hithuden kan fungere som benzoylperoksid, som virker som en langsom tørking og rengjøringsmiddel.

Sink kan også være en «8217; alternativ når du prøver å behandle kviser full av blod. Zink kremer og salver kan være effektive, spesielt hvis kombinert med andre behandlinger for akne;.

Kjøp behandlinger for L’Akne med sink.

Hva å gjøre

  • Hold pimple rent og # 8217; Området rundt.
  • Følg instruksjonene til legen din om narkotika og vaskemiddelprodukter som skal brukes.

Hva å gjøre

  • Ikke brast eller klem kviserne. Dette kan forårsake infeksjoner og arr.

Behandling av akne: typer, bivirkninger og mer »

Arr vil oppstå?

Ja, hvis du fortsetter å plage og briste kviser, vil en økning i blødning forårsake skorpeformasjon, noe som kan øke frykten. Hvis du ikke er fornøyd med frykt, kan legen din eller dermatologen gi deg råd om behandlinger, som kan inkludere en kjemisk peeling. En kjemisk peeling bruker en syre som anses trygt på huden. Det vil fjerne overflatelaget i huden og vil bidra til å redusere arrens utseende.

Hvis arr er mer alvorlige, kan legen foreslå laser resurfacing, som krever en serie laserbehandlinger. Dette kan forbedre huden konsistens og hjelpe deg med å minimere L’utseende av frykt.

Behandlingsalternativer for ansikts arr »

Det er virkelig en kvise?

Når du ser en fremspring på huden, kan du automatisk anta at det er en kvise. Men noen ganger vil et mer oppmerksomt utseende avsløre at det er noe litt annerledes. Det er også øyeblikk når kviser også kan være vanskelig å finne, bare sitte under huden og kan ikke forårsake smerte.

Det er ekstremt viktig å holde D’øye dine kviser. Hvis du ikke klarer å klare tilstanden alene, bør du konsultere legen din for å be om hjelp. Også, hvis du ser en kvise under huden som fortsetter å vokse eller herdes over tid, må legen ta en prøve av huden for å se om det er noe mer alvorlig.

Outlook

En pimple kan ta en uke i to dager for å avklare. Pimples kan vises hver gang C’Det er en endring i hormonene dine, såper og vaskemidler, eller til og med i livsstil. Pimples full av blod er resultatet av å samle inn eller briste kviser. De er ikke seriøse og forårsaker ikke permanent skade på huden din med mindre du tar dem gjentatte ganger, noe som kan føre til arr.