Pimple på lobe & # 039; øre, årsaker, behandlinger og kroppspiercing

Beskrivelse

Kviser på og øre kan være irriterende. De kan være vanskelig å se og litt smertefulle. De kan forårsake smerte når du bruker briller, håret ditt kammer eller sover på din side. Heldigvis er det noen hjemme rettsmidler og behandlinger som kan gi deg lettelse.

Hva forårsaker en kvise på en Lobe & # 8217 s øre?

Hvis du har en pimple på Lobe & # 8217s øre, er det veldig sannsynlig å være forårsaket av overflødig olje, svette og død hud som har akkumulert på innsiden av en pore av øre på øre og. Når du var ung, kan en forelder ha husket: Glem ikke å vaske ørene dine!& # 8221;

Vel, de ga gode råd. Håret ditt og huden din gir naturligvis en olje som kan forårsake kviser og akne. Hvis du ikke vasker deg regelmessig, kan oljen samle seg på ørene, noe som forårsaker dannelsen av kviser. Dette er helt normalt.

Noen irriterende stoffer kan videre bidra til å forårsake kviser:

 • Smal hodeplagg. En smal hodeplagg som en lue eller et skjerf kan felle svette og sebum mot hodet og ørene. Dannelsen av oljer kan forårsake dannelsen av kviser på # 8217; hår hengende, ansikt eller ører.
 • Utmattelse. Stress kan forårsake overdreven svette og / eller endringer i hormonene dine som bidrar til oljeproduksjon.
 • Allergiske reaksjoner. Allergiske reaksjoner på mat, medisiner eller metaller kan forårsake kviser på huden. Hvis du finner andre irriterende symptomer på en allergisk reaksjon, snakk med legen din.

Behandle kviserne på øret på øret

Behandlingen av lobe kviser i øret er svært lik behandlingen av kviser i andre deler av kroppen. Gjør ditt beste for å forlate området alene og la pimple helbrede med tiden. Det er handlinger du kan påta seg for å hjelpe din kvise til å helbrede riktig:

 • Ikke samle eller knuse pimple.
 • Unngå å berøre din kvise.
 • Rengjør’området forsiktig med ikke-irriterende såper.
 • Unngå å bruke irriterende hår- eller hudprodukter.
 • Bruk forsiktig anti-akne narkotika, lotioner eller vask som de kan forårsake tørrhet på huden.
 • Hvis din kvise ikke forbedrer seg alene, må du kanskje ta hensyn til utvinning eller profesjonell kirurgi.

  Pimple og piercing alle’øre

  Noen ganger en piercing alle «øre øre kan bli smittet. Dette kan forårsake en kvise eller en infisert masse i øret på øret. Dette kan skyldes:

  • Skitne piercing utstyr
  • Metallreaksjon
  • Bakteriell infeksjon fra håndtering av den nye piercing

  Hvis du tror du har en piercing alle «infisert øre, bør du fjerne øredobben med rene hender. Påfør en antibakteriell salve på området og konsulter informasjonen som leveres av din tekniker rengjøring piercing.

  Hvis infeksjonen ikke begynner å løse innen noen få dager, kontakt legen din.

  Kanskje det ikke er en kvise

  Hvis du ikke er sikker på at fremspringet på lobeet på # 8217; øret er en kvise, sjekk deg selv for ytterligere symptomer og kontakt lege for å avgjøre hva som kan være. Her er noen av de andre forholdene som kan byttes for en kvise.

  Sebaceous cyster

  Sebaceous cyster vises som en knutepunkt og vanligvis uten hodet. Hvis lesjonen på # 8217; øre ikke har et hode og er ikke helbredet, det kan være en cyste. Cysterene er vanligvis fulle av pus som er hvitaktig og har en ubehagelig lukt. Vanligvis må disse cysterene bli kirurgisk drenert.

  Cheloider

  Hvis du har lidd en slags traumer på lobeet i’øre, din & # 8220; pimple & # 8221; det kan være en cheloid. Cheloids er skjerf stoff og er vanligvis forårsaket av traumer som brannsår, hud piercinger, akne eller andre små skader.

  Follikulitt

  Follikulitt er preget av en gruppe røde probes eller kviser. Du kan prøve kløe eller ømhet. Follikulitt varierer fra mild til alvorlig og er vanligvis forårsaket av bakterier Staphylococcus. Hvis du finner regelmessige eller alvorlige symptomer, bør du vurdere å besøke legen din.

  Pimple på øret på øret åpner ikke

  Ikke ta eller prøv å få pimple burst på øret av øret. Hvis du prøver å bryte en pimple burst og det ikke vil åpne, kan det ikke ha kommet til poenget, eller det kan være en dyp infeksjon som ikke kan bety at det ikke er en kvise, men en cyste eller en abscess.

  Hvis du har en cyste, kan det være nødvendig å fjerne det kirurgisk. En lege lanserer vanligvis cysten og ekstrakter pusse eller cystisk innhold. Hvis du mistenker at du har en cyste, må du sikre en avtale med legen din. Ikke prøv å utføre Cistico Intervention hjemme.

  Ta bort

  Mens kviser er svært vanlige, en kvise på lobeet på # 8217; øre kan være irriterende. Hvis du har en kvise på lobeet til’ører, sørg for at du holder & # 8217, ren og fri for irriterende stoffer. Hvis kviseren ikke forsvinner eller på grunn av ekstrem ubehag, kontakt lege eller en hudlege som vil undersøke Loben til Earen og tilby behandlingsalternativer.