Pimple på & # 039; anus: årsaker og behandlinger

Beskrivelse

Pimples har en tendens til å være hudproblemer mest forbundet med ansiktet, selv om de kan danne på baksiden, på kjønnsområdet og praktisk talt hvor som helst på kroppen, inkludert # 8217; anus.

Hvis du merker hva som synes å være en anal pimple, ikke ta det ut. Dette kan føre til infeksjoner og andre komplikasjoner.

L’bump som du føler kan også være et annet helseproblem, inkludert en «8217; hemorroide eller en cyste som vil kreve behandling av en helsepersonell.

Selvfølgelig er det mulig at hva mistenkte er en kvise faktisk er bare en vanlig kvise på din anus.

Det finnes forskjellige typer kviser, inkludert pustler, som er små rosa eller røde beaded fremspring som inneholder pus. De største fremspringene som ligner på papulater som er innlemmet i huden, kalles knuter, mens de største og mest fulle fremspringene av pus kalles cyster. Nodulene og cyster har en tendens til å være de mest smertefulle typer kviser.

En typisk pustule kan det bare og ha en grov tips. Pustler eller en hvilken som helst type anal pimple kan bli mer ubehagelig siden sittende, flytte, svette og ha intestinale bevegelser kan irritere en kvise når du har dannet seg.

Kvise på årsakene ano

En kviseformer når en pore hindrer. En pore er et lite hull i huden som åpner på en follikkel like under overflaten. En follikkel inneholder et hår og en sebaceous kjertel. L’olje bidrar til å holde huden myk og bidrar også til å fjerne døde celler.

Dessverre kan sebaceous kjertlene bli hyperaktive, og produserer en overdreven mengde olje (sebum) som forårsaker poreobstruksjonen. Årsakene til overdreven oljeproduksjon inkluderer:

Svette

Svette og fuktighet kan forbli fanget mot huden din, som er rundt # 8217; anus eller noe annet sted.

bakterie

Fordi # 8217; anus er hvor avføringen utvises fra endetarmen, inneholder området mange bakterier. L’Seksuell aktivitet kan også øke bakteriene i Quest & # 8217;.

Noen ganger reagerer kroppens immunsystem på bakterier i porene som utløser aktiviteten i sebaceous kjertlene, som da forårsaker kviser som danner.

Hormoner

Endringer i hormonelle nivåer, forårsaket av pubertet, graviditet, menstruasjonssykluser og til og med fra stress, kan sikre at sebaceous kjertlene produserer for mye olje.

Andre faktorer kan også øke oddsen for å utvikle kviser på # 8217; anus og andre deler av kroppen:

Genetikk

Problemer med kviser og andre typer akne forekommer ofte i familier.

Hudirritasjon

Sitter i lange perioder eller slitasje stramme eller svette klær kan irritere huden og forårsake en epidemi på 8217.

Hygiene

Ikke vær i stand til å holde rengjøringsrommet mulig, gjør utviklingen av anal kviser mer sannsynlig.

Kosthold

Rollen som kostholdet og dannelsen av kviser har blitt diskutert i mange år. Selv om det ikke ser ut til å spise fettstoffer forårsaker kviser, kan diettene rike på raffinerte sukkerarter eller meieriprodukter være risikofaktorer.

Behandle en anal pimple

Hvis du føler en fremspring i # 8217; anus og føler at det ikke er en anal-kvise, bør du raskt konsultere en lege for en korrekt diagnose.

Det første å huske med en anal pimple knuser ikke den eller klemmer den. Noen grunnleggende hygiene trinn kan være tilstrekkelig til å løse problemet:

  • Rengjør forsiktig etter hver tarmbevegelse.
  • Rengjør’anus og skinker med såpe og vann under badet og dusjen.
  • Bruk rene bomullsundertøy, som har en tendens til å puste mer enn andre stoffer.
  • Fjern våte undertøy, badedrakt eller andre klær så snart som mulig.

Noen stoffer kan være nyttige for å hjelpe anal kviser å redusere og forsvinne:

Muntlig retinoider

Retinoider, som acitretina (soriatis), er basert på vitamin A. De er også foreskrevet for andre hudsykdommer, som psoriasis.

Benzoile peroksid

Benzoylperoksid (benzoyl) dreper bakteriene som forårsaker kviser. Den er tilgjengelig som en pomade eller aktuell krem, men vær forsiktig fordi den kan bleke eller flekke vevet. Snakk med en lege for å sikre at Benzoylperoksid er trygg for å anvende alle’anus.

Salisylsyre

Dette stoffet er tilgjengelig i mange former, inkludert såper, salver, kremer og absorbenter. L’salicylsyre (virasal, Salex) brukes til å behandle akne, vorter, psoriasis og andre hudsykdommer.

Noen milde former for salisylsyre er tilgjengelige på telleren, mens de sterkeste stoffene krever legenes resept.

Sørg for at du leser instruksjonene og forholdsregler. Salisylsyren kan være hensiktsmessig for kviser rundt # 8217; men ikke alle «8217; # 8217; # 8217;. Rådfør deg med en hudlege først.

Pimple eller abscess?

En anal abscess er en infeksjon som oversetter til en samling av pus i de dypeste lagene i huden. Vanligvis vil folk oppleve mye smerte og rødhet på stedet for ABSCESS. Ofte krever kirurgisk og antibiotisk drenering for å behandle den.

En kvise er en liten lokalisert sebumakkumulering, døde hudceller og bakterier som hindrer en hårfollikkel, vanligvis på overflaten av huden. Den løser alene. Men hvis det er dypere i huden, kan den utvikle seg i en abscess.

Kvise eller hemorroider?

A’hemorroide er en hovent vei rett under huden på endetarmen eller # 8217; anus. I noen tilfeller kan en blodpropp dannes, noe som forårsaker en større hevelse og ubehag. Hvis L’Bump som du føler er følsom eller smertefull, kan det være en Hemorhoid & # 8217.

Noen ganger, en’hemorroide kan bløde. Du kan se lyse røde blod når du rengjør etter en tarmbevegelse hvis du har hemorroider.

Pimple eller Pilonidal Cyste?

En pilonidal cyste begynner som en liten pose eller lærlomme som har blokkert med olje- og hudrester. Hvis det er infisert, kan en pilonidal cyste bli en smertefull abscess.

En måte å skille en pilonidal cyste fra en anal pimple er at en pilonidal cyste vanligvis danner nær toppen av sprekken i skinker, i stedet for lavere på # 8217; interiør eller rundt # 8217;.

Kvise eller en MST?

Forskjellige typer seksuelt overførbare sykdommer, for eksempel L’genital herpes, kan forårsake dannelsen av kviser som kviser rundt kjønnsområdet og pubic-området. Disse forholdene er virus og presenterer vanligvis ikke som en eller to støt.

L’Herpes har ofte andre symptomer, som feber og kulderystelser.

Kvise eller anal kreft?

Anal kreft oppstår når tumorceller vokser i stoffet i # 8217;. Blødning fra endetarmen er et av de første symptomene, sammen med dannelsen av en knutepunkt rundt # 8217; # 8217; anus. Nodulen kan være purtige og smertefulle.

Selv anal kreft kan forårsake endringer i intestinale bevegelser.

Anal kviser eller vorter?

De anal vorter er forårsaket av menneskets papillomavirus (HPV), Den vanligste seksuelle overførings sykdommen.

De anal vorter varierer vesentlig fra kviser som de starter veldig små og kan vokse til å bli store, som dekker kanskje de fleste av # 8217; anus.

Kvise eller smittsom mollusk?

Smittsom mollusk er et virus som kan overføres gjennom hud hudkontakt. De viktigste symptomene er små rosa eller rødaktige fremspring.

I motsetning til kviser, er fremspringene av bløtdyr generelt glatte. De kan bli store, men har en tendens til å være indolor. Hvis du har et svekket immunsystem, er det mer sannsynlig at dossene sprer seg til andre deler av kroppen.

Når skal du se en lege

Hvis du ikke er sikker på at fremspringet er en kvise eller en «8217, hemorroide eller en annen tilstand, sørg for å konsultere en lege. Behandling av kvise på feil måte kan ikke bare forbedre tilstanden din, men kan føre til uønskede bivirkninger.

En kvise bør forsvinne etter å ha praktisert god hygiene og har brukt en benkbehandling i noen dager. Hvis dette ikke skjer, eller se flere dosser, vises, ta en avtale snart.

Så snart en helsepersonell diagnostiserer et virus eller en «8217, hemorroide, er det helt lettere å behandle det effektivt.