Percocet Avhengighet: Symptomer, Behandlinger og mer

Narkotikamisbruk

Drugs Misbruk er det forsettlige misbruk av et reseptbelagte medisinfag. Misbruk kan bety at folk bruker resept på en måte som ikke har blitt foreskrevet, eller kan ta et stoff som ikke ble foreskrevet. Noen ganger blir narkotikamisbruk og avhengighet brukt utskiftbare, men er ikke det samme konseptet.

Ifølge National Institute på narkotikamisbruk (NIDA), L’reseptbelagte narkotikamisbruk i USA fortsetter å øke. L’Reseptbelagte narkotikamisbruk kan forårsake alvorlige komplikasjoner, noen ganger dødelig.

COS’er percocet?

Percocet er en smertestillende karakter som kombinerer oksykodon og paracetamol. L’Oxycodon er en kraftig opioid. Kommer fra samme kilde som morfin og noen ulovlige stoffer, inkludert heroin.

Oppyler som Percocet aktiverer hjernens belønningssenter. Du kan bli avhengig av hvordan stoffet får deg til å føle deg. Men over tid vil stoffet slutte å jobbe som en gang, og du må ta mer medisin for å få samme effekt.

Mulige tegn på percocetavhengighet

Percocet har en rekke mulige bivirkninger. Identifiser tilstedeværelsen av disse bivirkningene i noen som bruker stoffet, kan hjelpe deg med å identifisere misbruk.

Percocet reduserer intestinal motilitet. Dette forårsaker ofte forstoppelse og vanskeligheter med tarmbevegelser.

Opioid smertestillende midler som percocet produserer en rekke andre symptomer, inkludert:

  • forvirring
  • Stemningsendringer
  • Depresjon
  • Vanskelighetsgrad å sove eller sove for mye
  • Lavt blodtrykk
  • Redusert respiratorisk hastighet
  • svette
  • Vanskelighetsgrad med koordinering

Sosiale tegn på percocetavhengighet

Percocet kan være vanskelig å oppnå fordi det krever resept. Mange mennesker er ikke i stand til å bli ganske percocet med juridiske midler, som legenes resept. Derfor kan folk som er ansatte prøve noe for å få stoffet.

Personer som er ansatte kan vende seg til å stjele narkotika fra venner, familie eller fremmede eller forfalske reseptene. De kan late som å miste reseptet eller be om nye ofte. De kan presentere falske politi klager, slik at apotekene gir de fleste stoffer. Noen narkomaner vil også besøke flere leger eller apotek, så de vil ikke ha samme sjanse til å bli oppdaget.

L’Percocet misbruk kan indusere en person til å utvikle tydelige mannerismer som å virke høye eller uvanlige spennende. Alternativt virker noen mennesker også beroligende eller for tretthet.

Konsekvenser av percocetavhengighet

Opioider som percocet kan forårsake alvorlige komplikasjoner til helse. Stoffet kan øke risikoen for kvelning av en person. Det kan også redusere en persons pust, noe som kan få dem til å stoppe helt puste. Det er også mulig å gå inn i komaet eller dø på grunn av en overdose på 8217.

En person som er avhengig av Percocet, kan være mer sannsynlig å bruke andre ulovlige stoffer eller reseptbelagte legemidler. Noen kombinasjoner av medisiner kan være dødelige.

En avhengighet kan påvirke arbeidsytelsen og personlige relasjoner. Folk som bruker og misbruker Percocet, tar noen ganger risikofylt atferd. Dette kan forårsake bilulykker eller ulykker som forårsaker personskade.

Folk som er ansatte kan også være involvert i kriminelle aktiviteter, spesielt hvis de bestemmer seg for å stjele, forfalske resept eller ligge for å få flere piller.

Behandle avhengighet av percocet

Percocet-avhengighetsbehandling krever ofte forskjellige tilnærminger. Det kan virke ironisk, men reseptbelagte legemidler kan faktisk hjelpe en person avhengig av reseptbelagte legemidler for å stoppe og gjenopprette fra avhengighet. Narkotika er ofte nødvendig for å behandle symptomene forårsaket av avgiftning og # 8217; abstinens. Dette kan gjøre det lettere å bli kvitt avhengighet.

Narkotika som buprenorfin eller metadon kan foreskrives for at percocet tilbaketrekking. Begge har vist stor suksess i behandling og # 8217; lindre symptomer forårsaket av opioider ‘abstinens.

Forbered deg på suksess

Avgifte kroppen og føle avholdenhet er vanskelig. Men vær ren og uten narkotika for resten av livet ditt kan være enda vanskeligere. Husk at du ikke trenger å gjøre det selv. Venner, familie og et nettverk av støtteorganisasjoner kan være der for å hjelpe.

Støtte kan komme fra mange steder, for eksempel den kjente anonyme narkotiske organisasjonen. Hvis du er kristen, kan du nyte et program basert på kirken, som feire utvinning. Det viktigste er å finne noe som hjelper deg med å holde deg ren og føle deg ansvarlig.

Rådgivning

Folk som prøver å overvinne avhengighet ofte gå for rådgivning. Å snakke med en profesjonell kan hjelpe deg med å oppdage fondets problemer som kan ha bidratt til din avhengighet i første omgang.

Videre vil familiemedlemmer kanskje bruke råd som en måte å snakke med de elskede problemene, slik at alle kan bli med å helbrede og bevege seg fremover. Familiemedlemmene til de som er ansatte, kan trenge råd for å hjelpe dem å forstå hvordan de kan støtte den kjære under gjenopprettingsprosessen.

Be om hjelp

Enten du prøver å hjelpe en elsket eller leter etter en løsning selv, kan du finne hjelp. Kontakt et familiemedlem du stoler på eller en lege hvis du er avhengig av percocet. Be om hjelp til å identifisere ressursene du trenger og samarbeide med din støttegruppe for å finne en behandlingsplan som fungerer for deg.

Hvis du prøver å hjelpe en elsket å komme i omsorg, snakk med legen din eller en spesialist i omsorg for avhengigheter for å holde en intervensjon. Å adressere noen på sin avhengighet kan være vanskelig, men til slutt er det det beste for deg og for den kjære.