Penis Adhesion: Kutan Bridge, hos voksne, ikke omskåret

Beskrivelse

A’penisadhesjon utvikler seg når huden på penisauksjonen overholder seg eller holder seg til huden på penishodet, også kjent som glans. Denne tilstanden kan utvikle seg hos menn som er omskåret eller, mer vanlig, ikke omskåret.

Et angrep oftere enn former når huden på stammen stikker til koronalmarginen, er kjent som en hudbro. Koronalmarginen er kanten som stikker ut rundt bunnen av glansene. Tilkoblingen som skjemaer med en hudbro kan inkludere A & # 8220; Tunnel & # 8221; Under huden som forbinder treet på koronalmarginen og glansene.

Hos nyfødte og gutter, Penile-vedheftet løser vanligvis alene uten noen behandling. I andre tilfeller kan aktuelle kremer hjelpe. I svært alvorlige tilfeller kan kirurgi trenge å skille de angrepede skinnseksjonene.

Hva forårsaker dette?

Når en nyfødt er omskåret, er det viktig å forsiktig trekke over overflødig hud på Dell’penis auksjon vekk fra glans under helbredelsesprosessen. Dette bør gjøres et par ganger om dagen.

Spør legen din som utfører barnets omskjæring når du skal begynne å gjøre det og hvor lenge. Hvis dette ikke skjer, huden på’auksjonen kan begynne å holde seg til glans. Adhesjonene av penis kan være mer vanlig hvis en omskjæring har etterlatt en overdreven mengde gjenværende precurouration.

For en gutt som ikke har blitt omskåret, kan forhuden ikke være helt uttrekkbar til de er større. Når forhuden er i stand til å være lett å trekke tilbake, kan det bli med på glans hvis du eller barnet ditt ikke går på pensjoner det regelmessig forsiktig.

Penisadhesjonene kan også forekomme hos voksne menn. Hvis huden på’auksjonen skyves fremover med en stor fettpute i # 8217; pubic-området, adhesjoner og kutane broer kan danne.

Vanlige symptomer

I nyfødte og unge gutter, kan det ikke være åpenbare symptomer.

En mann føler en følelse av trukker i løpet av ereksjonen kan ha penisadhesjon. Dette er noen ganger det første tegn på tilstanden. Penisadhesjon og hudbroer kan noen ganger bli litt & # 8216; smertefullt hvis ubehandlet.

Andre symptomer inkluderer tilstedeværelsen av smegma, en hvit utladning sammensatt av døde celler under huden. Smegma er ikke et tegn på infeksjon, men kan foreslå behovet for bedre hygiene og behandling av mulige adhesjoner.

Penisadhesjon og hudbroer er generelt synlige for blikk øye. Hvis du ser en eller flere forming på penis, se en urolog for behandling snart. Hvis du merker at de danner på sønns penis, se en barnelege snart. Behandling krever vanligvis ikke kirurgi eller invasiv prosedyre hvis tidlig diagnostisert.

Behandlingsalternativer

Det er tre hovedtyper av streik og kutane broer, hver med sin egen serie behandlinger. De inkluderer:

Penis Leather Bridge

Når stammen huden stikker til koronalkanten, slik at en tykk lærbro dannes, kan det være nødvendig med en prosedyre for å gjøre separasjonen. Divisjonen kan ofte utføres som en ambulant prosedyre på et medisinsk kontor.

Hvis du bestemmer deg for at behandlingen er nødvendig for et barn, blir en bedøvende krem ​​påført på # 8217; området som skal behandles, og derfor er broen forsiktig kuttet separat.

Tykkere broer, spesielt hos eldre barn og menn, kan be om kirurgi i et operasjonsrom i generell anestesi.

Glanulære adhesjoner

A’glanulært medlemskap er mindre alvorlig enn en hudbro. Det kan også føre til en sammenheng mellom huden på koronalstangen og marginen, eller A’adhesjon mellom huden på’auksjon og glans, eller hodet, av penis. Disse adhesjonene er generelt godartede og løser ofte uten noen intervensjon.

Du kan være i stand til å hjelpe vedheftene til å splitte ved å gni vaselin (vaselin) direkte på dem. Spontane ereksjoner kan også bidra til å bryte adhesjonene.

For et barn kan adhesjonene utvikle seg etter omskjæring. Hvis det er fastslått at de må behandles, må barnelege måtte bruke en bedøvekrem før du forsøker utgivelsen av A & # 8217-tiltredelse. Kremet må brukes i 20-30 minutter før de skildrer huden. Etter denne prosedyren kan seks ukers påføring av steroidkrem to ganger om dagen anbefales.

Enda større gutter og menn med vedheft kan dra nytte av denne tilnærmingen. Legen din kan anbefale.

Arr

Etter en omskjæring kan et barns penis komme tilbake til pubic-adiposeputen, mens huden på # 8217; auksjonskontrakter rundt penisens hode. Denne sammentrekningen av arrvev kalles arr.

Det er mulig at det anbefales å bruke en aktuell steroidkrem på området for å hjelpe deg med å frigjøre penishodet. Hvis glans ikke kan re-dukke opp, kan en revisjon av omskjæringen eller et annet kirurgisk middel være nødvendig for å frigjøre glansene.

Det er viktig å konsultere en lege før du bruker medisinske kremer eller forsøk på å skildre huden vekk fra glans eller fra koronalmarginen. Bruk aldri aktuelle steroidkrem i barnets bleieområde hvis ikke angitt av legen din.

Hvis du ikke er sikker på hvordan du skal trekke tilbake barnets penis hud, selv om det ikke er tegn på adhesjoner, snakk med en lege. Noen ganger kan en guttens prepucement ikke helt trukket tilbake til puberteten. Hvis de ikke har noe symptomer og ikke utvikler en forgjengelig infeksjon, kan dette være normalt og ikke nødvendigvis et tegn på adhesjon. Trekk aldri på precouration-kraften.

Når sønnen din fortsatt bærer bleier, anbefales det forsiktig å trekke huden under badet. L’bruk av en PO & # 8216; av vaselin under hver bleieendring kan bidra til å forhindre dannelse av adhesjoner under omskjæring helbredelse.

Hva er perspektivet?

A’penisadhesjon er vanligvis en godligning. Selv om det kan løses alene, er det fortsatt en bemerkelsesverdig tilstand for en lege.

Hvis barnet ditt utvikler en, lær hvordan du skal ta vare på hans hygiene for å unngå ytterligere tilfeller av adhesjon senere. Og vær ikke flau eller føler deg skyldig hvis sønnen din utvikler en & # 8217;. Ta det hele’en lege oppmerksomhet og lære å hindre dem i fremtiden er en intelligent og ansvarlig foreldre.