Peanøttsmør for vekttap: verk? Fordeler og mer

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Beskrivelse

At du foretrekker kremaktig eller grov versjon, er peanøttsmør sannsynligvis ikke det første du leter etter når du prøver å gå ned i vekt. Selv om det er rik på proteiner, er peanøttsmør også rik på fett og inneholder nesten 100 kalorier i hver skje.

Men forskningen tyder på at forbruket av peanøttsmør kanskje ikke hindrer deg i å miste vekt. Faktisk kan det til og med hjelpe deg med å miste vekt.

En diett som inneholder høye nivåer av enumettet fett, Som de i valnøtter, kan de hjelpe folk å gå ned i vekt og hindre hjertesykdom og andre helsemessige forhold, ifølge en multiansuell studie av over 100 000 menn og kvinner, finansiert delvis fra # 8217; International Tree Nut Council Nutrition Research and Education Foundation.

An Tidligere studie av 2009 som fulgte mer enn 50 000 kvinner om åtte år, konkluderte de med at vanlig valnøttforbruk reduserer risikoen for vekt og fedmeøkning.

Mens forskningen pågår, ser det ut til at det er sterke tester for jordnøttsmør som et effektivt verktøy for å gå ned i vekt, hvis det er forbruket i moderasjon. Fortsett å lese for å finne ut alt du trenger å vite om forbruket av peanøttsmør å gå ned i vekt.

Hvordan peanøttsmør hjelper deg å miste vekt?

Peanøttsmør hjelper til å gå ned i vekt på to måter: Å bidra til å kontrollere «8217-appetitten og undertrykke blodsukkeret.

Peanøttsmør holder deg fullere, lengre

Å spise fettfattig eller sukkerfri snacks er den første impulsen for mange av oss som prøver å gå ned i vekt. Disse typer snacks kan hjelpe deg hvis du prøver å redusere sukker eller kaloriforbruk, men virkeligheten er at du ikke alltid tilfredsstiller.

I stedet å spise nøtter eller peanøttbaserte produkter før du spiser et måltid eller som en matbit, bidrar til en følelse av fylde, En revisjon av 2008 av medisinsk litteratur viste.

Denne følelsen av fylde kan trolig tilskrives de rike fettstoffene og proteiner som finnes i valnøtter og peanøtter. Føler full LED for å spise mindre og førte til et mer effektivt vekttap generelt, ifølge dette samme gjennomgang.

Peanøttsmør hjelper ditt glykemiske svar

Noen matvarer, spesielt jobbet mat og stivelsesmat, forårsaker en topp av blodsukker. Blodsukker som er ustabilt, har vært forbundet med fedme og diabetes. Men peanøttsmør, til tross for sin naturlige søthet og dens deilige konsistens, har en lav glykemisk indeks.

Å spise peanøttsmør er en måte å konsumere fett, proteiner og fibre uten å sende blodsukkernivået i tilt.

Litt 2018 Studio Han har vist at selv å spise en del (to skjeer) av peanøttsmør med et måltid stabilisert den glykemiske effekten av et måltid som ellers var høyt på’glykemisk indeks.

Det beste peanøttsmøret å gå ned i vekt

Når du kjøper peanøttsmør for å gå ned i vekt, se på etiketten. Noen merker av peanøttsmør har tonnevis av tilsatt sukker, salt og konserveringsmidler.

Varemerkene i naturlig og organisk peanøttsmør er det beste å velge mellom hvis du ønsker å gå ned i vekt. Les næringsetikettene for å finne de laveste mengdene natrium og tilsatt sukker du kan finne.

Vær oppmerksom på det faktum at noen peanøttsmøremerker annonserer sitt produkt som & # 8220; Spalmed Peanut Butter & # 8221; i stedet for bare 8220; Peanut Butter & # 8221;, som gir dem lisensen til å legge til alle typer andre ingredienser og sukkerarter.

Crunchy peanøttsmør inneholder mer fiber og folat, både avgjørende for helse. Mens det cremose valgene av peanøttsmør kan tilby en PO & # 8216; mer enn proteininnhold, kan valget av fibre sammenlignet med proteiner ha samme fyllingseffekt med fordelen av å fremme en god fordøyelse.

Kjøp Natural Peanut Butter Online.

Peanøttsmør for slanking ideer

Du kan legge til peanøttsmør på kostholdet ditt på mange kreative måter. Det er ikke nødvendig å holde fast i PB-standarden&J. Nøkkelen til å konsumere peanøttsmør for å gå ned i vekt er moderering: Sikt på to eller tre deler av to spiseskjeer av peanøttsmør et par ganger i uken.

Hvis du forbruker mer, risikerer risikoen for å motvirke fordelene med peanøttsmør med en ekstremt høy kalori telling.

Ideene for oppskrifter som presenterer verdien av en del av peanøtter inkluderer:

  • Legg til to spiseskjeer med peanøttsmør til morgenen smoothie, enten det er en grønn smoothie eller en blanding av villbær
  • Kaste peanøtter med salater
  • Spred peanøttsmør og honning på integrert toast i stedet for smør
  • spis thai stil peanøtt smør suppe med løk, hvitløk og tomater
  • Gjør en fro-yo bar gjør-det-selv med matbutikk iskrem yoghurt krydret med peanøtt peanøtter eller peanøttsmør
  • Blande kremaktig peanøttsmør i D & # 8217 mel; havre eller om natten

Peanøttsmør fordeler

Peanøttsmør bidrar ikke bare til vekttap. Peanutforbruket som en vanlig del av kostholdet ditt har også andre fordeler.

  • Peanøttsmør hjelper deg med å gjenopprette etter en treningsøkt. Er rik på protein, hvorav du må øke utvinningen hvis du går hardt på treningsstudioet.
  • Peanøttsmør kan redusere risikoen for diabetes. På grunn av den lave glykemiske poengsummen av peanøtter, kan vanlig peanutforbruk bidra til å holde blodsukkeret stabilt og redusere risikoen for diabetes.
  • Peanøttsmør er rik på vitaminer og mineraler. Kobber, folsyre, vitaminer i gruppe B og mangan er alle der.
  • Peanøttsmør kan redusere risikoen for hjertesykdom og andre hovedårsaker til døden. Som nevnt ovenfor, a Stor flerårig studie Matvaner fant at valnøtter forbruk var omvendt knyttet til hjertesykdom, kreft og respiratoriske sykdommer.

Ta bort

Vi oppdager fortsatt mer om hvordan peanøttsmør påvirker kroppen din, men det vi vet for nå er klart nok: Peanøttsmør kan være en del av et sunt vekttapsprogram.

Husk at du ikke vil kunne gå ned i vekt ved å bare spise peanøttsmør. Brenner flere kalorier enn de som forbruket å spise bevisst og gjøre fysisk trening er den påviste formelen for vekttap.

Men å spise en eller to porchid smør deler et par ganger i uken kan gi deg l’incitament du trenger å nekte fett eller rik sukker mat til fordel for sunnere alternativer.