Pau D & # 039; Arc: Bruk, fordeler, bivirkninger og dosering

Pau D’Arco er et kosttilskudd basert på intern bark av forskjellige arter av Tabebuy-trær som vokser i sentrum og Sør-Amerika.

Navnet refererer til både supplement og trær som det kommer til.

Også kjent som Taheebo eller Lapacho, Pau D’Arco har lenge vært brukt til å behandle en rekke lidelser. Som et supplement er det markedsført for å redusere betennelsen og fremme vekttap.

Denne artikkelen forklarer bruksområder, fordeler, bivirkninger og informasjon om doseringen av Pau D & # 8217;.

Del på Pinterest

COS’er Pau D’Arco?

Pau D’Bow er det vanlige navnet på forskjellige arter av trær med opprinnelse i tropiske regnskoger i Tropical og Sør-Amerika.

Det kan vokse opp til 125 meter høy og har blomster fra rosa til lilla, som blomstrer før nye blader vises.

Hans utrolig tette og motstandsdyktige mot putrefaction wood brukes av innfødte folk for å gjøre jaktbuer. Videre har stammene lenge brukt sin interne cortex som magebehandling, hud og inflammatoriske forhold (1).

Forskjellige forbindelser kalt Naftochinoni & # 8211; Hovedsakelig lapachol og beta-lapachone & # 8211; De var isolert fra denne indre barken og regnes som ansvarlige for hans påståtte fordeler (1, 2).

Etter å ha sagt dette, er det mye av forskningen på Pau D’buen er begrenset til dyre og testede studier og kan derfor ikke påføres mennesker.

Kan hjelpe til med å behandle infeksjoner

Forskning tyder på at Pau D & # 8217 abstrakt; bue har antibakterielle og antifungale egenskaper.

Selv om den eksakte mekanismen forblir ukjent, antas det at Pau D’Arc hemmer prosessene de trenger bakterier og sopp for å produsere oksygen og energi (3, 4).

Flere testrørstudier viser at barkekstraktet gir beskyttelse mot en rekke patogene organismer og kan også hemme veksten av smittsomme bakterier i fordøyelsessystemet.

For eksempel ble det oppdaget at Beta-Lapachone hemmer og behandler Staphylococcus aureus-resistent mot meticillin (MRSA), A’infeksjon beryktet vanskelig å kontrollere (5, 6).

I et annet studio, Pau D’Arco hemmet Helicobacters vekst (H.) Pylori, en bakterie som vokser i fordøyelseskanalen og har en tendens til å angripe magebelegg, forårsaker sår. Når det er sagt, var det mindre effektivt enn andre antibiotika felles (7).

Fordi studier ikke er tilgjengelige på G’Effektiviteten eller sikkerheten til Pau D’ARC for MSA, H. Pylori og andre infeksjoner forblir uklart.

Kan hemme betennelsen

Det antas at Pau D & # 8217 abstrakt; Arc hemmer betennelsen, kroppens naturlige respons til skader.

Mens lave nivåer av betennelse er nyttig, antas det at kronisk betennelse fører til sykdommer, som for eksempel kreft, fedme og hjertesykdom (8).

Flere studier på dyr og testrør viser at PAU D & # 8217 abstrakt; ARC hemmer frigjøringen av spesifikke kjemikalier som utløser en inflammatorisk respons i kroppen.

For eksempel i et studio, # 8217; Pau D’Bow blokkert betennelse i mus på 30-50%, sammenlignet med en placebo (9).

Som sådan kan dette tillegget bidra til å behandle inflammatoriske tilstander som slitasjegikt, som forårsaker hevelse, smerte og stivhet til leddene.

På samme måte funnet et annet studio på mus at barkekstraktet blokkerte produksjonen av overveiende forbindelser i mange kroniske inflammatoriske sykdommer (10).

Sammen antyder disse resultatene at Pau D’bue kan bidra til å lindre en rekke inflammatoriske forhold. Imidlertid er det nødvendig med studier på mennesker før det kan anbefales (11, 12, 1. 3).

Kan redusere vekten

Pau D’bue kan hjelpe vekttap.

Studier på mus viser at Arco Pau D’Arco hemmer bukspyttkjertel lipase, et enzym som hjelper kroppen å fordøye og absorbere matfett. Lås Det reduserer fettfordøyelsen, noe som resulterer i færre absorberbare kalorier (14, 15).

I en 16-ukers studio ekstraktet med Pau D & # 8217 ekstrakt; Bow mistet mye mer vekt enn de som ble behandlet med en placebo, selv om det ikke var noen endringer i # 8217; matinntaket16).

På samme måte, i en test på mus matet med en diett rik på fett, er det abstrakte beskyttet mot kroppsvekten (17).

Det er imidlertid ikke klart om abstraktet av Pau D’bue ville være effektivt for å hemme fettabsorpsjonen i dietten hos mennesker.

Selv da, blokken av maten; absorpsjon av matfett kan forårsake en rekke bivirkninger, inkludert oljeaktige flekker på undertøy, presserende tarmbevegelser, manglende evne til å kontrollere intestinale bevegelser, myke avføring og fett eller fetiske avføring (18).

Selv om det ikke er testet, # 8217; Pau D’Bue vil sannsynligvis forårsake disse bivirkningene hvis den hemmer fettabsorpsjonen hos mennesker.

Former og dosering

L’Abstrakt av Pau D’Arco er tilgjengelig i kapsler, væske og pulver.

Tradisjonelt er 2-3 teskjeer (10-15 gram) bark kokt i vann i 15 minutter og konsumeres som te 3 ganger om dagen.

Men de gunstige forbindelsene som antas å gi til Pau D’bue virkningen er dårlig ekstrahert i vann.

Væskeekstrakter av Pau D’bue er et bedre valg fordi de smeltes ved å smelte barken i alkohol, som ekstrakter mer enn sine kraftige forbindelser.

Faktisk, i et studio i testrøret som undersøker forskjellige former for Pau D’bue, flytende ekstrakt var den eneste form som vist for å hemme tumorvekst (19).

Produsenter anbefaler generelt deg å ta 1-2 ml flytende ekstrakt 3 ganger om dagen.

Du kan også kjøpe Pau D’bue i kapsler. Den foreslåtte dosen er 2-4 500 mg kapsler å ta 1-2 ganger om dagen.

Selv om informasjonen om dosen forblir begrenset, kan den riktige dosen variere avhengig av faktorer som alder og vekt.

Sikkerhets- og bivirkninger

Til tross for uttalelsene som Pau D’Arch kan hjelpe kurere kreft, det er ingen gyldige tester.

Selv om noen av forbindelsene i Pau D’bue viser lovende resultater når de er påført på isolerte kreftceller, ville mengden ekstrakt som trengs for å vise anticancer-effekter i menneskekroppen være giftige20, 21).

Forskning på langvarig sikkerhet av Pau D & # 8217, Arc mangler og stort sett ukjent, siden studier på bivirkningene er for det meste begrenset til dyr.

Disse bivirkningene inkluderer (22, 23, 24, 25):

  • kvalme
  • Han retched
  • Blodfluidifisering
  • Urin misfarging
  • anemi
  • reproduktive

Siden Pau D & # 8217 abstrakt; Arc kan fluidifisere blod, bør det unngås hvis blodfluidisering eller hvis det forventes å gjennomgå kirurgi (26, 27).

Det er også ikke tilrådelig å ta Pau D’bue hvis du er gravid eller ammer.

Videre er det viktig å sørge for at produktet kommer fra en respektabel produsent.

Mange PAU D & # 8217 kosttilskudd; Arc er antagelig laget med sagflis av brasilianske møller ved hjelp av arter av helt forskjellige trær & # 8211; Uten noen av de fordelaktige forbindelsene i Pau D’bue (28, 29).

Hvis du tenker på å prøve Pau D’bue først, kontakt legen din.

Bunnlinjen

Pau D’Arc er et supplement oppnådd fra den indre barken av et tropisk tre.

Mens studier på testrør og dyr tyder på at denne barken bidrar til å behandle noen infeksjoner og reduserer betennelsen, mangler studier på mennesker.

Derfor er effektiviteten og sikkerheten til Pau D & # 8217, forblir stort sett ukjent.

Vær forsiktig hvis du er interessert i å prøve dette tillegget.