Palindromisk revmatisme: symptomer, årsaker og behandlinger

COS’er Palindromico Rheumatism?

Palindromico revmatisme er en sjelden type inflammatorisk leddgikt som vanligvis vises i folk i alderen 20 og 50 år.

Forårsaker episoder av leddsmerter og hevelse. Den smertefulle hevelsen forårsaket av disse episodene forsvinner mellom eksacerbations.

Denne typen revmatisme forårsaker ikke permanent skade på leddene eller de omkringliggende vevene. Dette gjør det forskjellig fra andre typer leddgikt som reumatoid artritt (RA). L’Ar kan forårsake permanent felles skade.

Årsaken til Palindromico-reumatismen er ukjent. Og for tiden er det ingen risikofaktorer kjent for utviklingen av tilstanden.

Hva er symptomene på palindromico revmatisme?

Palindromisk revmatisme forårsaker episoder av hevelse og leddsmerter. Disse episodene gjentas, går og kommer alle og har en tendens til å danne en ordning.

Palindromiske reumatismodellene kan variere på følgende måter og er forskjellige fra person til person:

  • Varighet: Episoder kan vare noen timer for noen timer siden.
  • Frekvens: Episoder kan oppstå hver dag eller flere ganger; år.
  • Stilling: Episoder kan påvirke to eller tre ledd om gangen og kan påvirke myke vev i nærheten av leddene.

Årsaken til Palindromico-reumatismen er ukjent.

Hvordan denne tilstanden er diagnostisert?

Palindromico revmatisme kan ikke diagnostiseres med en test. I stedet kan legen din bruke en kombinasjon av tester og personlig informasjon for å behandle en diagnose. Disse kan inkludere:

  • En fysisk undersøkelse
  • Din komplette medisinske historie
  • X-ray
  • Laboratorietest for å utelukke andre typer leddgikt, som L & # 8217;

Hvordan denne tilstanden behandles?

Legen kan foreslå at du tar ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans). Disse stoffene kan bidra til å redusere betennelse i episoder.

En antimalarisk, som hydroksylorokominen (plaquenil), kan også bidra til å redusere frekvensen og varigheten av angrepene. De kan også redusere sannsynligheten for at din palindromiske reumatisme utvikler seg i AR.

Du kan også vurdere følgende trinn for å administrere din Palindromico-reumatisme alene:

  • Finn en sunn balanse mellom aktiviteter og hvile.
  • Vedta et næringsrikt kosthold.
  • Engasjert i en behandlingsplan.

Hva er perspektivet for denne tilstanden?

Palindromisk revmatisme kan forårsake smerte og ubehag, men forårsaker ikke permanent leddskader. Men reumatismen Palindromico kan bringe til AR. ER verdsatt at omtrent halvparten av mennesker med palindromisk revmatisme utvikler ra.

L’AR gjør at immunsystemet angriper kroppens stoff. L’betennelse forårsaket av’Ar kan skade leddene og føre til bein erosjon og artikulær deformitet. Det kan også skade andre deler av kroppen og la deg være fysisk deaktivert hvis ikke behandlet.

Få en skikkelig diagnose av Palindromico-reumatismen er et viktig skritt for å håndtere symptomer og forhindre ytterligere komplikasjoner.