Ost og diabetes: Fordeler, Risiko og mer

Beskrivelse

Personer med diabetes kan spise ost? Svaret i mange tilfeller er ja. Denne deilige fulle fotballmat inneholder mange ernæringsmessige egenskaper som gjør det til en sunn del av et balansert kosthold.

Tydeligvis er det noen forholdsregler for å huske på. Fortsett å lese for å finne ut hva folk må vite med diabetes på osteforbruk.

Osterfordeler for personer med diabetes

Ost kan bidra til å opprettholde sunne glukose nivåer

Personer med diabetes må vurdere det glykemiske innholdet i ulike matvarer. Dette er basert på hastigheten som kroppen er i stand til å fordøye karbohydrater i de matvarene.

L’Glykemisk indeks (GI) er en skala på 100 poeng som evaluerer mat basert på hastighet som de øker blodsukkeret på. Mat er tilskrevet en større verdi jo raskere er glykemiøkningen.

De fleste oster inneholder få eller ingen karbohydrat og har så en veldig lav pris på skalaen gi. Noen oster har imidlertid mer enn andre.

For eksempel inneholder cheddarost bare 0.4 gram karbohydrater for 1 oz, mens sveitsisk ost inneholder 1.5 gram karbohydrater for 1 oz. Så det er viktig å sjekke næringsetiketten på de forskjellige ostene.

Ost er rik på protein

Osten er generelt rik på proteiner, som er flott å bidra til å balansere toppsukkernes topper som oppstår når du bare spiser karbohydrater. Når de blir spist sammen, tar de mer tid til å brenne. Proteiner hjelper også folk til å føle seg mer lange, og dermed redusere ønsket om andre usunne matvarer.

Mengden proteiner varierer i henhold til typen ost. For eksempel inneholder 1 gram parmesan 10 gram protein, mens Cheddar inneholder 7 gram protein. Ricotta har mindre enn 3 gram for 1 oz.

Ost kan redusere risikoen for å utvikle type 2 diabetes

Minst en studere har vist at ost kan redusere en persons risiko for å utvikle type 2 diabetes først. Studien 2012 fant at å spise om to skiver om dagen (ca. 55 gram) reduserer risikoen for diabetes med 12%.

Dette bør imidlertid tas med litt forsiktighet som forskjellen i risiko varierer avhengig av landet. Forskere sa Resultatene trenger videre studier.

Risikoen for ost for personer med diabetes

For alle fordelene, er det sikkert noen gule kostholdsflagger og ost bør ikke konsumeres med forlatelse. Noen ting å huske på når du spiser ost inkluderer:

Ost er rik på fett og kalorier

Studier har vist at med hensyn til å redusere risikoen for kardiovaskulær sykdom, melkefett Det er ikke det beste valget. Mens melkfett kan konsumeres i moderasjon, er de umettede fettene av vegetabilske oljer, valnøtter, frø, avokado og noen fisk sunnere valg.

Department of the United States (USDA) Mindre 10 hundre av dine daglige kalorier skal komme fra mettet fett.

Osten er også rik på kalorier, så porsjonskontroll er viktig. For eksempel har 1 unse cheddarost 113 kalorier. Reduserte og fete oster kan være sunnere alternativer.

Påstander eller gitterintoleranser

Ikke alle kan tolerere meieriprodukter, og noen mennesker er allergiske mot det. Heldigvis er det mange andre matvarer, som valnøtter, som gir mange av dem og til og med ytterligere ernæringsmessige fordeler med ost.

Det er også melkefrie ostemuligheter, selv om de vanligvis inneholder mindre protein.

Oppmerksom på natrium

Personer med diabetes må begrense natrium, da det kan øke blodtrykket og føre til kardiovaskulære problemer. Noen oster er rikere enn natrium enn andre. For eksempel har fetaost 316 milligram natrium i 1 oz, mens mozzarella bare har 4 milligram natrium per unse. Du bør sjekke etikettene og velge lave natriumalternativer når det er mulig.

L’USDA anbefaler at voksne og barn i løpet av 13 år grenser natrium a Mindre enn 2300 milligram per dag.

Hvordan spise ost

De beste ostene å velge mellom er naturlige med lavere fettinnhold, lavere natrium og mer protein mulig. De behandlede ostene, som vanligvis er rikere enn natrium og fett, bør unngås. Andre oster med høyt natriuminnhold inkluderer feta og # 8217; Edam, mens de som mozzarella og hemmental; Emmental har mindre.

Siden osten har en minimal innvirkning på glukose, er det en god mat å kombinere med høyere IG-mat for å balansere dem. Snacks som et eple med ost eller en mini pizza laget med et integrert brød, friske grønnsaker og mozzarella er gode valg.

Selv om det er lett å spise mye ost på en gang, er det bedre å begrense mengden. En typisk del er 1.5 gram naturlig ost eller 2 gram smeltet ost.

Ta ut mat

Oster kan inkorporeres i et sunt kosthold hvis du har diabetes. Det bør imidlertid bli konsumert i moderasjon og i kombinasjon med andre sunne matvarer.