Orecchio Mites hos mennesker: Årsaker, Behandlinger og mer

Del på Pinterest

Øremidler; øre er en type mite som bor i den auditive kanalen. Disse små parasittene spiser på hudoljer og cerumer, som forklarer hvorfor de er etablert i # 8217; øre.

Ørmider er mer vanlig funnet i dyr, inkludert kjæledyr som hunden din og katt. Disse kvinnene kan hoppe fra et dyr ALLE’andre i situasjoner med nær kontakt. C’Det er også risikoen for at mennesker bidrar til øremidler; øre, selv om dette er usannsynlig.

Hvis hunden din eller katten din har et tilfelle av Dell & # 8217.

Tegn og symptomer på mider av øre i mennesker i mennesker

Når ørene i ørene kommer inn i den hørbare kanalen til en katt eller en hund, et detektor tegn på A’øre mite infeksjon; øret er kjæledyret ditt som stadig riper på hodet. Du kan også merke en mørk utslipp som ligner på kaffefond som kommer fra ørene.

Det er viktig å identifisere så snart som mulig A’Dell & # 8217 infeksjon; øre i kjæledyr. På denne måten er det mulig å holde infeksjonen under kontroll og forhindre diffusjon til andre familie kjæledyr og de som bor hjemme.

Akkurat som for dyr, A’Acari infeksjon Dell’øre er ubehagelig for folk. E.

Hvis du har mitter av Earen i den auditive kanalen, kan symptomene inkludere:

  • klø
  • rødhet rundt’øre
  • Mørke farge cerumes
  • Irritasjon av’øre

Symptomene kan variere fra person til person. Du kan utvikle alle disse symptomene eller bare noen få.

Noen mennesker med en Ear Macche-infeksjon har også tinnitus;. Dette er en tilstand som er preget av en buzz, en buzz eller en buzz i # 8217; øre.

Noen mennesker har selv en følelse av fylde eller press i # 8217; øre. Hvis ubehandlet, kan øre av Earen skade den auditive kanalen og forårsake tap på & # 8217;.

Hvordan å forekomme mites av ‘8217; øre hos mennesker?

Når mites av ‘8217; øre forekommer hos mennesker, er den mest sannsynlige årsaken til infeksjon overføringen fra et familiedyr. Øre av Earen trenger en gjest for å overleve, så det er ikke sjeldent at mider hopper dyret dyr og person til person.

Imidlertid er infeksjoner mer sannsynlig når C’er en nær kontakt med et kjæledyr som har en & # 8217;. Denne nære kontakten kan oppstå hvis du deler en seng med kjæledyret ditt, eller hvis du lar kjæledyret ditt komme på møblene.

Hvis kjæledyret ditt har øremider; øre, kan disse reise til sengetøy og møbler og deretter legge deg til deg, en menneskelig gjest.

Husk at du ikke trenger å ha et dyr av deg for å inngå midene i & # 8217;. Du kan utvikle en infeksjon på 8217;.

Du kan besøke en persons hjem og sitte på en nevnt sofa fra Macari Dell & # 8217;. Du kan også kontrakt de mites av Earen med et dyr med A & # 8217;.

Hvordan behandle elimitene i øre i mennesker i mennesker

Å diagnostisere mittene i Earen, du kan starte med å stirre på en avtale med din familie lege. Sannsynligvis vil lede deg til en spesialist av & Gorge.

Legen kan trekke en swab prøve fra # 8217; øre og fullføre en otoskopeksamen. Dette er et verktøy som brukes til å undersøke den hørbare kanalen i dybden. Disse testene kan kontrollere eventuelle anomalier i # 8217; øre, samt bekrefte eller ekskludere tilstedeværelsen av myter i & # 8217;.

Fordi øremiddene spiser på hudoljer og cerumer, starter behandlingen vanligvis med legen som vasket den auditive kanalen med en saltoppløsning for å fjerne eventuelle voksakkumuleringer.

Deretter kan legen foreskrive spesielle dråper for ørene som inneholder ingrediensene:

  • triamcinolon acetonid
  • neomycin
  • Gamicidine
  • nistatin

Disse ingrediensene kan lindre kløe, infeksjonen eller # 8217; betennelse i øret.

Noen mennesker har også gode resultater ved hjelp av eddiksyre i # 8217; øre, som kan stoppe veksten av sopp og bakterier. Behandlingen av A’øre macche infeksjon innebærer også drapet av levende kvaler og eggene sine, så legen vil foreskrive et drop pesticid øre.

Videre kan A & # 8217 Ear Mite infeksjon noen ganger føre til en’sekundær bakteriell infeksjon. I dette tilfellet kan legen kanskje foreskrive antibiotika. Ta antibiotikumet som angitt for å forhindre A’tilbakevendende infeksjon.

Hvordan forebygge kvaler i’

En av de beste måtene å unngå å kontrahere ørehittene holder D’øye dine kjæledyr. Gjenkjenne de første tegnene på A’infeksjon fra dyrene til dyrene kan beskytte deg og andre hjemme. Selv om menneskelig overføring er sjelden, er det fortsatt mulig.

Hvis du oppdager en mørk utslipp fra kjæledyrets ører eller hyppige riper til hodet, kontakt deretter veterinæren umiddelbart.

Din veterinær kan undersøke ditt kjæledyrs auditive kanal for tilstedeværelsen av myter. Hvis C’det er en infeksjon, din veterinær renser forsiktig øret og deretter foreskriver legemidler for å behandle infeksjonen. Dette kan inneholde plantevernmidler som selamektin og moxidektin eller imidakloprid.

Spør også veterinære forebyggende tiltak for fremtidige infeksjoner, hvordan du administrerer hunden din A’Månedlig Pesticid Application.

Hvis kjæledyret ditt har en infeksjon på 8217, sørg for at du holder andre kjæledyr separat. Du kan også beskytte deg ikke å dele sengen eller møblene med kjæledyret ditt. Dette gjelder spesielt under behandling.

Sanitize og vask alle objektene ditt kjæledyr regelmessig, som å tygge leker og deres søppelboks.

Bunnlinjen

A’Ear Mettum Infeksjon kan være et irriterende problem, spesielt hvis du håndterer alvorlig kløe, tinnitus eller en følelse av trykk eller fylde i # 8217; øre.

Hvis du utvikler et av disse symptomene, kontakt legen din umiddelbart. Sjekk også kjæledyret ditt for tegn på øre og fikse en avtale med veterinæren.

Dyreoverføring til mannen er usannsynlig, men kan skje. Først ser du en lege og mottar ørefall, før du kan drepe mittene i Ear Live-øret og eggene sine.