Oppskrifter av proteinkaker for en post-treningsmatbit

Etter å ha kommet hjem fra en svett gymnastikk-økt i treningsstudioet eller fra en soulcycle-leksjon, vet du at du sannsynligvis burde blande en smoothie eller refuel med et sunt og proteinmåltid. Vi er ærlige, skjønt. Ditt blodsukkernivå føles lavt og alt du virkelig vil ha, er en informasjonskapsel (eller fem) & # 8211; stat.

Vel, gjør deg klar til å gi deg litt & # 8216; av sjokolade godhet eller peanøttsmør uten å være syk! I stedet for en annen klumpet smoothie, reintegrere energiene etter treningen med en proteinrik kake, basert på ingredienser som proteinpulver, D & # 8217 mel; havre og mandelsmør.

Det er tilrådelig å spise Proteiner og karbohydrater umiddelbart etter en treningsøkt. Disse deilige kjeksene holder deg opp til et komplett måltid, samtidig som de gir noen av proteinene som kroppen din trenger. Deretter passerer kruset og la oss lage mat!

Peanøttsmør kjeks med høyt proteininnhold

Del på Pinterest

Ikke c’det er ikke noe bedre enn peanøtt eller sjokoladesmør, med mindre du blir med i en deilig kjeks. Disse er laget med sjokoladeproteinpulver og kakaopulver for en ekstra rik smak. Få oppskriften.

Protein mel cookies d’kokosnøtt havre

Del på Pinterest

D & # 8217 mel; havre er hemmelig rik på protein, så det vil være verdt å legge til litt & # 8216; til din arsenal av bakte ingredienser. Dessuten vil kokosnøtten i disse transportere deg til tropene. Vi har allerede sagt at det bare er åtte ingredienser? Du vil holde mindre og spise mer. Få oppskriften.

Protein Cookies til Chia Frø Limone

Del på Pinterest

Du tror kanskje at en kombinasjon av sitron og frø av Chia ville være reservert til frokost, men du vil nyte disse krydrede kakene med sunne chiafrø hele dagen. Få oppskriften.

Avocado Chocolate Biscuits

Del på Pinterest

Hvis proteinpulveret ikke er din favoritt, kan du fortsatt få fordelene fra denne kraftige informasjonen. Avokado inneholder 2 gram protein hver. Men du ville aldri ha kjent fra smaken som en ev skjulte i denne gummi og sjokoladekake. Få oppskriften.

Paleo kjeks doble mandler

Del på Pinterest

Takk alle 8217; å legge til mandelsmør, inneholder disse deceptively små kakene 7 gram protein hver. De er også paleo-kompatible og laget med sunne ingredienser som klarert smør, kokosnøttsukker og mandelmel. Få oppskriften.