Oppkast etter å ha drukket: hvordan å stoppe og hvordan man skal føle seg bedre

Drikker overflødig alkohol kan føre til en rekke bakrus symptomer, inkludert oppkast. Oppkast er kroppens svar på overflødig giftstoffer i Dell’alkohol i kroppen din.

Mens oppkast kan få deg til å føle deg dårlig, kan risikoen for overflødig toksiner være skadelig for systemet ditt. Derfor er det bedre å la kroppen din gjøre din plikt, mens du tar tiltak for å hindre komplikasjoner som dehydrering.

Fortsett å lese for å finne ut hvorfor L’Alkohol du drakk gjorde at du kaster opp og hva du kan gjøre med det.

Hva er den beste måten å stoppe oppkast etter å ha drukket?

Oppkast er måten kroppen din blir kvitt et toksin, i dette tilfellet l’alkohol. I stedet for å hindre deg fra oppkast, er det bedre å hjelpe deg med å føle deg bedre før kroppen din har blitt løslatt fra all alkohol.

Her er noen måter å minimere kvalme og bivirkninger av oppkast:

 • Drikk små sip av lys væsker for å rehydrere. Vent opptil 30 minutter fra # 8217; Siste gang du vomited. Eksempler på lyse væsker inkluderer vann, pedialyte, gatorade eller powerade. Også lavt sukker ingefær ale gjør sminke.
 • Fyll på energi. Ikke prøv å overdrive på dagen for en bakrus (ikke kroppen din tillater deg). Søvn kan hjelpe deg å føle deg bedre.
 • Avstå fra & # 8220; hundehår & # 8221; eller mer å drikke for & # 8220, føler deg bedre & # 8221;. Gi en mage og kroppsferie og ikke lenger drikke om natten etter en oppkast episode.
 • Ta # 8217; ibuprofen for å lindre smerte. De fleste leger foreslår L’ibuprofen med hensyn til paracetamol fordi leveren bryter ned paracetamolet og leveren er allerede okkupert for å bryte ned biproduktene Dell’overflødig alkohol. Imidlertid, L’ibuprofen kan forårsake magesykdommer i noen mennesker, så ta det med små matbiter.
 • Spis små biter av sandmat, som toast, cracker eller eple saus for å holde energien høy. Igjen, vent litt & # 8216; Tid etter oppkast for å redusere sjansen til å aktivere oppkastsrefleksjonen igjen.

Advarsel: Alkoholforgiftning

Alkohol eller alkohol eller alkoholforgiftning er en potensielt farlig hendelse for livet som oppstår når en person drikker så mye at kroppen ikke kan kompensere for all blodet alkohol. Dette forårsaker symptomer som forvirring, oppkast, kramper, sakte hjerterytme, pusteproblemer og lave kroppsstemperaturer. L’Alkoholforgiftning endrer også refleksjonen av en persons oppkast, slik at de ikke kan forhindre kvelning med egen oppkast.

Alle som bruker en stor mengde alkohol på kort tid, kan lide av alkoholforgiftning. Hvis du ser en person som mener det, kan det bli påvirket av alkoholforgiftning, runde på sin side og samtaler nødtjenester. Fungerende raskt kunne redde livet ditt.

Du bør få deg til å kaste opp etter en natt med å drikke?

Du vil sannsynligvis legge merke til et forslag som ikke passer inn i forrige liste: gjør deg med vilje oppkast etter en natt med drikking.

Selv om du kan ha en venn som svinger på denne tilnærmingen, er det farlig. Gjør deg selv oppkast kan sette din esophagus for å prøve. Dette kan øke oddsene at små tårer oppstår som kan skade spiserøret og potensielt føre til blødning.

Forsettlig oppkast øker også risikoen for sur refluks, skade på tenner og suging. Dette er når innholdet i magen ved et uhell kommer inn i lungene.

Hvis du har følelsen av oppkast, er det bedre å la det skje naturlig. Du vil ha mindre oppkast og redusere risikoen for ytterligere helseproblemer som kan oppstå når du gjør deg oppkast.

Komplikasjoner av oppkast etter å ha drukket alkohol

Oppkast etter å ha drukket kan få deg til å føle deg dårlig. I tillegg til kvalme og oppkast, kan du ha andre symptomer på bakrus som muskelsmerter og hodepine.

En av de viktigste komplikasjonene er dehydrering. Dette kan påvirke kroppens evne til å jobbe og til og med skade nyrene dine. Drikk periodisk til og med små væsker av væsker, for å forhindre dehydrering.

Andre potensielle komplikasjoner, men sjeldnere, som kommer fra oppkast etter å ha drukket, inkluderer:

 • skade på magen eller # 8217; esophagus
 • Gastrointestinal blødning på grunn av irritasjon eller tårer i esophageal belegg
 • Oppkast aspirasjon i lungene, som kan føre til lungebetennelse

Ideelt sett vil disse ikke skje etter en natt med drikking, men hvis du tar vane med å drikke for mye, øker sannsynligheten for mer alvorlige komplikasjoner.

Fordi drikking alkohol gjør deg oppkast

Selv om det ikke alltid er tilfelle, er oppkast en av kroppens beskyttende refleksjoner mot toksiner. Når du drikker alkohol, bryter kroppen din den i acetaldehyd, et biprodukt av Dell’alkohol.

Kroppen din mislykkes i å holde tritt

Hvis du ikke overdriver med å drikke, nøytraliserer kroppen din (spesielt leveren) Acetaldehydet med et stoff som heter Glutation. Kroppen din behandler de to forbindelsene, og du har det bra.

Unntatt når du drikker for mye. Så, leveren din kan ikke produsere nok glutathione for å holde tritt med det du drikker. Til slutt innser kroppen din at leveren ikke vil kunne holde tritt med mengden acetaldehyd tilstede og bli kvitt det på en annen måte: gjennom oppkast.

L’Alkohol irriterer magebelegget

Det er andre faktorer i spill som kan få deg til å kaste opp etter å ha drukket mye. I tillegg til # 8217; Akkumulering av acetaldehyd, L’Overflødig alkohol kan irritere magebelegget. Dette forårsaker en opphopning av syre som gjør at du føler deg mer kvalme.

L’Kronisk eksponering Alle’Alkohol kan forårsake gastritt

Folk som drikker overflødig alkohol regelmessig, har større risiko for en tilstand som kalles alkoholholdig gastritt. Dette er når kronisk visning alle «8217; alkohol irriterer magebelegget og skader det.

Personer med alkoholholdig gastritt kan eksperimentere hyppige problemer knyttet til mage, for eksempel sår, kvalme og sur refluks. L’Kronisk alkohol forstyrrer næringsdemping og er forbundet med kreft, diabetes, pankreatitt, cirrhose og mer.

Når skal du se en lege

Det er øyeblikk for å kaste opp etter en natt som passerte for å drikke, slås fra noe som du vil bruke noe som du trenger for å se en lege.

Søk etter medisinsk behandling hvis:

 • kaster kontinuerlig i mer enn 24 timer
 • unnlater å beholde væsker eller mat
 • Den har tegn på dehydrering, for eksempel svimmelhet, mørk urin eller uførhet for å kisse for en PO & # 8216;
 • Se blodet i oppkast
 • Begynn å ha pusteproblemer
 • ha en temperatur høyere enn 101.5 ° F

Bli dehydrert kan føre til en rekke helseproblemer i kroppen din. Derfor er det bedre å se etter en medisinsk behandling før eller senere hvis du har tegn på dehydrering.

Main takeaways

Vanligvis forsvinner symptomene på bakrus som oppkast ved 24. Hvis du kaster etter å ha drukket, er det bedre å la magesmerter gjøre kurset ditt.

Å ta tiltak for å hindre dehydrering kan hjelpe deg med å føle deg bedre når alkoholholdige giftstoffer er ute av kroppen din. Hvis oppkast fortsetter eller starter dehydrater, kontakt lege umiddelbart.