Online Fitness Coach: Du bør ta en virtuell trener?

Å ansette en personlig trener som faktisk motiverer deg til å gjøre squats og burpees ser bra ut i teorien, men det kan ikke være en «8217; alternativ for deg. Det kan ikke passe inn i budsjettet ditt. (De kan være utrolig dyre!) Kanskje du ikke finner tiden lett i programmet, eller foretrekker hjemme gym du har i garasjen din i stedet for et boutique treningsområde.

For noen år siden, for meg var det penger & # 8211; eller mangel på penger. Imidlertid bestemte jeg meg for at jeg ikke ville at dette skulle stoppe meg, så jeg tok en online trener for å hjelpe meg med å få min reise til fitness til neste nivå, trening for min første (og unike) bikini-løp. Det var fantastisk, og på mange måter takket være disse’erfaring som har tent lidenskapen jeg nå har for helse og fitness.

L’Online trening er ikke for alle, og noen online trenings trenere er ikke så gode som deres nettside gjør dem til å virke. Så hvordan du bestemmer deg for å ta en dukkert i # 8217; virtuell trening? Her er hva du trenger å vite.

Hvordan en coach online fungerer

Kanskje du vil ha et første råd på telefonen din eller via Skype for å snakke om dine mål, eller kanskje du vil kommunisere via e-post eller nettsystem. Men du og din trener bestemmer deg for å kommunisere, gå på treningsstudioet selv med treningsøktene som har opprettet og referer til fremdriften din.

Fordelene ved å jobbe med en online trener

fordeler

  • Arbeide med en online trener er billigere enn en person trener.
  • De kan støtte deg og hjelpe deg med å holde deg i tråd med treningsmålene dine.
  • Online trening er mer fleksibel.

Kanskje den største fordelen med online treningscoaching er kostnaden. Det vil ikke tømme porteføljen nesten som en person trener og vil derfor gjøre personlig trening tilgjengelig for flere mennesker.

Fra min erfaring kan en personlig trener i et treningsstudio variere fra $ 60 til $ 75 i gjennomsnitt l’nå (avhengig av hvor du bor og i hvilket treningsstudio går, åpenbart). Hvis du vil jobbe med en instruktør tre ganger i uken, legger dette til $ 720 – $ 900 i måneden. D’andre sang, online coaching programmer som gir fem dagers treningsøkter kan få fra $ 200 per måned.

For noen som starter alene, kan en online trener gi et godt alternativ for ansvar og # 8217; orientering. Hvis du er vant til å trene deg selv, men du trenger hjelp til å formulere et treningsregime, har en trener som støtter deg og gjør et ukentlig eller bi-ukentlig forhold, kan hjelpe deg med å få og holde deg på sporet for å nå dine mål.

Online trening er også mer fleksibel. Hvis du ikke kan gå på treningsstudioet i løpet av normale timer eller med et konsekvent program, eller hvis du vil ha sjansen til å trene hjemme, kan en virtuell treningsbuss og en plan være for deg. Også, hvis du dør av ønsket om å jobbe med en trener som bor i Los Angeles og bor i Florida, kan online coaching gjøre det mulig.

Ulemper ved # 8217; inntak av en online treningsinstruktør

MOT

  • Ikke c’det er hjelp eller støtte i person.
  • Ikke c’er ansvar for person.
  • Kvaliteten på nettbaserte trenere kan variere.

En av de største ulempene er at du ikke mottar hjelp i person. Kanskje din formede form ikke er helt perfekt, eller du er ikke kjent med hva en Moskva er tilbake. Ikke ha en fitness profesjonell personlig for å støtte deg under hver treningsøkt kan forårsake frustrasjon eller til og med skade. Hold det i betraktning, spesielt hvis du er ny i # 8217;.

En online trener kan også ikke gi ansvar for person. Hvis du er noen som liker sanntidsinteraksjonen, kan du ha problemer. Videre, uten forutbestemt økt for å ankomme hver uke, kan det være lettere å hoppe over en treningsøkt her eller der eller til og med sakte under L’trening.

C’er også et område på 8217; grå område når det gjelder sertifiseringer og kvalifikasjoner av online trenere. Hvis en personlig trener er ansatt i et treningsstudio, er de i det minste sertifisert av A & # 8217, viktig institusjon som et nasjonalt idrettsakademi, American Council On Trening eller International Sports Sciences Association, følger en trygg og etablert protokoll og har en forståelse av hvordan personlig trening skal fungere. Dette garanterer ikke at de vil være gode på hva de gjør, eller at du vil se resultater, men det er en begynnelse. Med en online trener, potensialet for dårlig utført personlig trening som ikke hjelper deg, eller som vil skade deg, er det større.

Konklusjon: Du bør ta en online treningsinstruktør?

Det er tre viktige kriterier for å tilfredsstille når du bestemmer deg for at online trening er riktig for deg:

  • Du er ikke en absolutt nybegynner. Du har allerede gjort en eller to squats, og du vet hvordan en superset er.
  • Du har ingen problemer med å motivere deg til å gå på treningsstudioet konsekvent.
  • Du er villig til å gjøre ekstra forskning for å forstå hva du skal gjøre og hvordan. Allerede, hva i helvete er en Delta Fly Fly uansett? Se etter det på Google og se YouTube-videoer før du går på treningsstudio for å sikre at du er riktig.

Hvis du kan velge disse boksene, start søket etter en online trener som gjør søk. Sjekk ut Instagram nettsteder og kontoer, les anmeldelser og gjør noen første konsultasjoner. Ofte vil du kunne vurdere hvor alvorlig og effektiv det kan være en online trener for deg å lese og snakke med dem.

Del på Pinterest