Omskjæring arr: Nodler og fremspring, helbredende tid, forebygging

Arrene er uunngåelige?

Omskjæringen er en vanlig kirurgisk prosedyre som brukes til å fjerne penisprepet. Penis tips, kalt glans, er vanligvis igjen utsatt. Forskinen er forbedret på # 8217; Penile Tree.

Som med enhver operasjon, kan omskjæring forlate et arr. Omskæringsteknikken som ofte velger, bestemmer typen av arr som kan formatere.

Arrene er mindre sannsynlig Når prosedyren utføres i barndommen. Det er imidlertid måter å redusere risikoen for arr i større barn og voksne.

Det første trinnet er å lete etter en kvalifisert profesjonell. Legen din eller kirurgen vil kunne veilede deg gjennom de forskjellige teknikkene som er tilgjengelige, samt å diskutere de forskjellige arrene som disse prosedyrene kan gå.

Fortsett å lese for å lære mer om hver teknikk, hvordan arr kan vises og hva du kan gjøre for å minimere utseendet.

Ulike teknikker forlater forskjellige arr

Arr posisjonering varierer for teknikk. A’direkte fjerning av forhuden kan legge et arr hvor som helst huden er kuttet. Hvis en lengre del fjernes enn forprepet, kan den gjenværende huden sutureres langs Le & # 8217;. Dette kan gi deg et arr i midten av treet. Hvis mindre hud er fjernet, kan arret være nærmere glansene.

A’okklusjon eller fjerning av en klemme kan legge igjen et arr Nesten direkte Under penishodet. Målet med denne prosedyren er å fjerne huden akkurat nok til å avsløre glans, gjemmer seg hvor huden ble limt eller suturert til penis under glans. Dette gjelder også skjoldmetoden.

Den dorsale spaltmetoden vil gi et arr rett rundt # 8217; gravering. Men siden forhuden ikke er helt fjernet, kan aret være mindre Hva arr fra andre omskjæringsprosedyrer.

Det er viktig å snakke med barnets lege eller barnelege om hvordan et omskjæring arr kan vises, og hvordan det kan variere for hvert alternativ tilgjengelig.

De burde kunne vise deg bildene før og etter de forrige prosedyrene. Dette kan hjelpe deg med å se hvordan arr kan vises for deg eller ditt barn.

Teknikker som brukes til nyfødte

Tre hovedprosedyrer brukes til spedbarnsforskyvning. De er:

Gompo terminal metode

For denne prosedyren vil barnets lege bruke en enhet for å fjerne dyrebarheten fra penishodet. De vil sette et klokkeformet deksel over penisens hode og under prepredasjonen.

Da vil de trekke den forventede over lokket og vil påføre en klemme rundt forkrysningen. Kaliperen vil avbryte blodstrømmen til huden. De vil bruke en skalpell for å fjerne forhuden. De kan legge klemmen på plass i flere minutter for å minimere blødning.

Kan blokkere

Din sønns lege vil bruke en sonde for å skille dyrebarheten fra glansene. Foreskinnet vil bli lettet, vekk fra penisens hode. De vil sette inn forutsetningen i en metallklemme, som avbryter blodstrømmen til huden. Vil fortsette å fjerne forecrace med en skalpell.

Plastibell-enhet

Som Gompo Clamp-metoden vil en plastinnretning som ligner på en klokke plasseres mellom forhuden og over glansene. Din sønns lege vil binde en sutur eller en plastring rundt forhuden for å avbryte blodstrømmen;. De vil bruke en skalpell for å fjerne forhuden, men plastringen vil forbli på plass for å hjelpe huden til å henge tilbake til treet. L’Ring vil falle alene i en eller to uker.

Teknikker som brukes til større barn og voksne

De største barna og voksne kan motta en av de fire typer omskjæringsoperasjoner. Hver type tilbyr forskjellige prosessalternativer, men faller inn i disse hovedkategorier:

Skjold

Gompo Clamp-metoden og Mogen Clamp-enheten anvendes også for voksne menn omskriptninger. For å gjøre dette, vil legen sette en beskyttelsesdeksel over penisens hode. De vil også bla en suspensjon sutur eller en plastring under penis hodet for å avbryte blodet.

Så legen vil bruke en skalpell for å kutte den øvre delen av forecrace. De kan Syingsområde for å redusere risikoen for sterke blødninger. I noen tilfeller kan limet brukes til å feste gjenværende prepucement til treet mens huden helbreder.

Klemme

Legen vil plassere en plastklemme rundt forhuden som er fjernet. Denne tykkelsen vil bli igjen i omtrent en uke. I løpet av denne tiden avbryter kalibryteren blodet til forecrace. Dette gjør huden dø. Uønsket hud blir svart og vil falle inn i en eller to uker. Den gjenværende huden skal henges på treet. Legen kan også bruke limet.

Dorsal slit

En dorsal spalte er et lite kutt eller gravering i foreclosure. Skjold- og klemmetoder krever noen ganger et dorsalt spor, slik at skjermingen eller klemmen er riktig tilpasset posisjon. Av estetiske årsaker, leger vanligvis nr Utfør et dorsalt spor uten å fjerne hele foreclosure.

Excision

Mer Felles type Excision er et krav på ermet. For å gjøre dette, vil legen din trekke dyrebarheten over penisens hode. De vil derfor gjøre en «8217; sirkulær gravering i forecrace med en skalpell. De kan eller ikke kan bruke en klemme for å beholde overflødig hud mens de praktiserer gravering. De resterende dyrebare vil bli syet til treet mens det helbreder.

Hvordan arr skal være?

Enhver kirurgisk prosedyre kan produsere arrvev på det punktet hvor huden er kuttet. Arr fra en’gravering er vanlig. Det vil vises som et rødt eller rosa område med tykkere stoff. Det kan sitte høyere enn det omkringliggende stoffet.

I løpet av to eller tre år, Den lyse fargen på arrvæv vil forsvinne. Aret selv kan også reduseres og falme. Imidlertid er arret lite sannsynlig gå helt bort.

Eventuelle omskjæringer arr som utviklingen avhenger av flere faktorer, inkludert:

Cicatration stoff

Huden rundt en’gravering kan indusere eller tykkere. Dette arrvevet kan ikke falme eller krympe over tid. Dette kan etterlate rygger eller fremspring langs L’Penis Rod eller under glans.

Sting

Hvis legen din har brukt excision eller klemmetoder, kan du bruke poeng for å henge opp huden på treet. Poengene opprettholder de nye kantene på huden på plass mens den helbreder. Du kan ha små arr hvor poengene ble sydd. Store arr kan oppstå hvis poengene tåler eller glir under helbredelse.

Cheloider

I sjeldne tilfeller, Et arr kan utvikle ofte stoffvekst. Disse vekstene, kalt cheloider, kan ligne tumorer, men er ikke kreft. Drows kan være stor og kan be om ekstra operasjon.

Hvis du har trente choloider på andre arr, både fra kirurgi og en skade, er du mer tilbøyelig til å utvikle choloider etter omskjæring. Dette bør diskuteres med kirurgen før / # 8217; intervensjon.

Mørk misfarging

Du kan merke en hudfargeforskjell mellom huden som bare eksponeres og gjenværende prepucement på # 8217; auksjonen. På samme måte kan aret være av forskjellig farge (lettere eller mørkere) enn den omkringliggende huden. Over tid bør disse fargeforskjellene imidlertid bli dempet.

Arrene vil endres over tid?

Riktig helbredelse Det kan ta flere uker.

I de første dagene etter omskjæring kan huden rundt penis virke rød og hovent. Som helbredelsen finner sted, vil rødheten forsvinne og hevelsen vil falle.

På samme måte bør ethvert hicatrial stoff hevet eller uregelmessig i de tidlige dager og uker etter at intervensjonen reduseres.

Selv om arret kan kløe som det helbreder, er det viktig å ikke klø den. Dette kan forstyrre arrhelingsprosessen og føre til komplikasjoner.

Røyking sigaretter kan også Forlenge gjenopprettingstiden. Folk som røyker kan også ha større risiko for komplikasjoner etter operasjonen;.

Det er viktig å huske at selv etter at området er helt helbredet, kan arret virke ganske forskjellig fra resten av penis for å være tydelig.

Hvordan ta vare på arrene dine og minimere deres utseende

Mer seks gamle Når du mottar intervensjonen, vil de mer involverte være ditt utvinning.

Du bør alltid følge dine kirurgs instruksjoner etter terapi.

For nyfødte

Etter prosedyren vil barnets lege posisjonere et beskyttende bandasje på penis. Du må endre det bandasjen hver dag til såret er helbredet. Vanligvis tar det fra 7 til 10 dager.

I løpet av denne tiden, vask barnets penis med varmt vann og såpe hver dag. Du bør også bruke en vaselin på glans for å forhindre friksjonen mellom penis og bleie.

For større barn og voksne

Du må vaske penis med varmt vann og såpe hver dag i flere uker for å forhindre infeksjoner og hudirritasjon.

I løpet av denne tiden er det en god ide å ha på seg adherent undertøy som kan støtte kjønnsorganene. Brede undertøy, som boksere, kan tillate penis fra å gni mot klær eller hud og bli irritert.

bro Legene anbefaler Unngå samleie for XNUMX-XNUMX uker etter intervensjonen. For noen menn, # 8217; venter kan være lengre mens aspekter som følsomheten slutter. Legen din kan diskutere dine alternativer med deg.

Forslag til reduksjon av arr

Hvis et arr dannes, kan du minimere L & # 8217;.

Selv om mange av disse produktene er tilgjengelige fra telleren (OTC), bør du konsultere legen din eller din sønns barnelege før & # 8217;.

Du bør også kjøre en hudtestplaster før du kjører A’fullstendig søknad. Å gjøre det:

 • Påfør en liten mengde ALLE’Interiør av deg eller på G’underarmen av barnet ditt.
 • Deksel L’område med bandasje og la det være alene i de neste 24 timene.
 • Hvis det utvikler kløe eller annen irritasjon, avbryter du L & # 8217;. Hvis det ikke oppstår bivirkninger, bør det være sikkert å kontakte andre steder.
 • Du kan kanskje bruke ett eller flere av følgende for å redusere arret:

  • Kremer for vitaminhud og. OTC som inneholder vitamin E kan bidra til å redusere arrene. Spør legen din eller apoteket til en bestemt anbefaling.
  • Scarring oljer. Noen OTC-produkter, som bioolje og medma, fukter huden og bidrar til å lindre arr. Hvert produkt er annerledes, og resultatene kan variere. Snakk med legen din om hva du skal bruke.
  • Observasjonskrem. En lightening hud for huden kan bidra til å redusere fargeforskjeller rundt et arr. Disse produktene anbefales ikke til alle, så snakk med legen din før / # 8217;.

  Du kan fjerne arr?

  Fjerning av et omskjæring arr krever ekstra kirurgi. Denne prosessen vil legge igjen et nytt arr, men kan være mindre tydelig enn den nåværende.

  Hvis du er interessert i å fjerne et omskjæring arr, snakk med en plast eller estetisk kirurg. Disse legene spesialiserer seg på å redusere arr rundt graveringer. De vil kunne diskutere dine alternativer med deg.

  Hvis omskjæringsarret utvikler en cheloid, kan kirurgi må fjerne den. Aren av Quell’intervensjon bør være mye mindre tydelig enn cheloid selv.

  Bunnlinjen

  Selv om omskjæring arr kan virke uunngåelig, er det ting du kan gjøre for å redusere risikoen for arr for deg eller ditt barn. For eksempel, velg en lege eller en kirurg med A’tilstrekkelig erfaring kan gjøre mye for å få resultater du er fornøyd.

  Du bør også følge instruksjonene etter behandling. Å ta vare på graveringsstedet er en trygg måte å redusere risikoen for komplikasjoner som øker arret.

  Pass på at du programmerer eventuelle anbefalte oppfølgingsavtaler. Dette vil tillate deg eller barnets lege å overvåke helbredelse og observere eventuelle endringer på huden. Du kan også bruke denne tiden til å rapportere eventuelle bivirkninger, for eksempel kløe og overvinne de bekymringene du måtte ha.