Ocular muskel reparasjon kirurgi: konsentrert på fakta

Hva en COS’er den okulære muskelreparasjonsoperasjonen?

Okulær muskelreparasjon kirurgi er en prosedyre som korrigerer muskuløs ubalanse i øyet. Muskel ubalanse forårsaker øynene kors mot innsiden eller mot utsiden. Denne tilstanden er kjent som Strabismo. Folk med strabismo har øynene som ikke justerer riktig. Som et resultat ser øynene i forskjellige retninger. Det er viktig å behandle Strabismo så snart som mulig for å unngå synsproblemer for livet. Faktisk kan tapet av syn bli en permanent funksjonshemning dersom behandlingen ikke mottas omgående.

Okulær muskel reparasjon kirurgi bidrar til å justere øynene dine slik at både prikk i samme retning. Denne prosedyren utføres oftere på barn med strabisme, men kan også utføres for å hjelpe voksne med øyemuskulaturproblemer.

Noen mennesker har lykkes med å overskride straben mens de gjør øynene øvelser eller iført briller. Ocular muskel reparasjon kirurgi er en løsning for de som ikke viser forbedringer med ikke-kirurgiske midler.

Hvordan jeg forbereder meg på muskel reparasjon kirurgi?

Du vil bli utsatt for en fullstendig fysisk og øyeundersøkelse før’Ocular muskel reparasjonsintervensjon. Legen vil legge merke til eventuelle tidligere behandlinger som brukes til å løse øyemuskulaturproblemer. De vil også ta øye målinger og avgjøre hvilke muskler som er svakere eller sterkere enn de burde være.

Omtrent syv-10 dager før # 8217; intervensjon, må du avbryte stoffene som kan øke risikoen for blødning. Legemidler i denne kategorien kan inkludere:

  • aspirin
  • ibuprofen
  • Napossene Natrium
  • Warfarin
  • heparin
  • Clopidogrel

Pass på at du informerer legen din om andre reseptbelagte legemidler, teller medisiner eller kosttilskudd du kan ta.

Fasting Før Intervensjon er ofte nødvendig for å unngå bivirkninger ALLE PERESTIMER, som kvalme og oppkast. Legen din vil gi deg beskjed når du skal forbruke det siste måltidet, basert på øyeblikket på Intervensjonen.

Barn blir vanligvis utsatt for en reparasjonskirurgi i øyemuskulaturen med generell anestesi. Dette setter dem til å sove under prosedyren, slik at de ikke føler noen smerte. Voksne som trengs for å reparere øye muskler, behandles vanligvis med en lokalbedøvelse som nummer øyet.

Hva kan jeg forvente under de okulære muskler reparasjonskirurgi?

Kirurgen vil utføre en liten gravering i den gjennomsiktige membran som dekker det hvite øyet. Denne membranen er kjent som en konjunktiv. Når kirurgen har tilgang til okulære muskler, forkorter de dem eller vil strekke dem etter behov for å realisere øyet riktig. L’hele prosedyren tar ca 90 minutter.

For å forkorte og styrke musklene, vil kirurgen fjerne en del av musklene eller en nær tendon. Denne prosessen kalles reseksjon. Når musklene må svekkes, blir de strukket og henger opp på et punkt bakover i # 8217;. Dette er kjent som en lavkonjunktur.

Noen mennesker med strabismi krever kirurgi i ett øye, mens andre kan trenge å reparere begge øynene. En eller flere øye muskler kan repareres under samme kirurgiske prosedyre.

Hva er risikoen for Ocular Muscle Reparasjon kirurgi?

Blødninger og overdreven infeksjoner er mulige risikoer for noen form for kirurgi. Du kan redusere risikoen for sterk blødning etter legenes instruksjoner om narkotika for å fluidifisere blod før prosedyren. Å holde tørre og rene graveringer vil også bidra til å forhindre forekomst av en «-infeksjon etter operasjonen;.

I sjeldne tilfeller, og # 8217; kirurgi av øyemuskulaturen reparere kan forårsake dobbeltsyn og øyeskader.

Hva skjer etter at de okulære musklene reparerer kirurgi?

L’Ocular muskel reparasjonsintervensjon er vanligvis en poliklinisk prosedyre, som betyr at du kan gå hjem samme dag i & # 8217;. Sannsynligvis dine øyne vil bli irritert og vondt i flere dager etter intervensjonen, men det er viktig å unngå å berøre øynene dine eller krympe øynene dine. Å holde øynene dine fri for smuss og andre irriterende stoffer er av største betydning for å forhindre infeksjon. Legen kan foreskrive øyedråper eller antibiotika salver som et forholdsregler.

Du må møte legen din om en eller to uker etter den okulære muskelreparasjonsintervensjonen. På dette punktet bør du føle deg mer komfortabel og øynene dine skal vises normale.

I noen tilfeller kan oppfølgingsbehandling fortsatt være nødvendig på grunn av synproblemer, siden strabismen kan føre til synsforstyrrelser i noen mennesker. Selv om okulære muskler er kirurgisk korrekte, kan tapet av visningen forbli. Du må fortsatt fortsette å bære briller og kontaktlinser for synproblemer, for eksempel myopi, hypermetropi eller astigmatisme.

Barn som har synlige problemer på grunn av strabismo, må kanskje fortsette å ha på seg et bandasje på og i øyet etter en operasjon for reparasjon av okulære muskler. Tidsperioden som må brukes, avhenger av alvorlighetsgraden av tilstanden. Bandene på øynene brukes når et svakt øye fører til kryss. Patch l’sterkt øye, selv etter operasjonen, bidrar til å stimulere det svakere øyet. Patchen hjelper også hjernen til et barn til å utvikle seg mer fullt ut i # 8217; området som kjører utsikten. Barnet ditt må kanskje ha en bandasje på # 8217; øye i minst to timer om dagen for å styrke et svakt øye.