Obsessiv lidelse av kjærlighet: Symptomer, som COS & # 039, er årsaker og mer

Så’er den obsessive lidelsen av kjærligheten;?

& # 8220; # 8217 Obsessiv lidelse; kjærlighet & # 8221; (Gammel) refererer til en tilstand der du blir besatt av en person du tror du kan være forelsket. Du kan føle behovet for å beskytte den kjære på en obsessiv måte eller til og med sjekke det som om det var en eiendom.

Selv om det ikke er noen separat medisinsk eller psykologisk klassifisering for gammel, kan den ofte følge med andre typer psykiske lidelser. Snakk med legen din hvis du tror du eller en elsket du kan få problemer. Behandling kan bidra til å redusere symptomene også forhindre komplikasjoner med relasjoner.

Hva er symptomene på obsessiv lidelse på # 8217; kjærlighet?

Gamle symptomer kan inkludere:

 • A’overveldende attraksjon for en person
 • Obsessive tanker på personen
 • Føl deg behovet for & # 8220; beskytte & # 8221; Personen du er forelsket i
 • Poster tanker og handlinger
 • Ekstrem sjalusi for andre mellommenneskelige interaksjoner
 • lav selvtillit

Folk som har gamle, kan ikke lett akseptere avvisning. I noen tilfeller kan symptomene bli verre på slutten av et forhold, eller hvis andre mennesker nekter deg. Det er andre tegn på denne lidelsen, for eksempel:

 • SMS, e-post og telefonsamtaler gjentas til personen som er interessert
 • Et konstant behov for beroligelse
 • Vanskelighetsgrad å ha vennskap eller holde kontakt med familiemedlemmer på grunn av besettelse for en person
 • Overvåke handlingene til den andre personen
 • Sjekk hvor den andre personen og aktivitetene han utfører, går

Hva gjør en person til å utvikle en obsessiv lidelse av kjærligheten;?

Ikke c’det er en eneste årsak til gammel. I stedet kan det være knyttet til andre typer psykiske funksjonshemminger som:

Forstyrrelser i # 8217; vedlegg

Denne gruppen av lidelser refererer til folk som har følelsesmessige vedleggsproblemer, for eksempel mangel på empati eller A’Obsession for A’en annen person.

Typer av forstyrrelser i det desinfiserte sosiale engasjementet (DSED) og uorden i’reaktivt vedlegg (RAD), og begge utvikler seg under foreldrene eller andre voksne som tar vare på dem.

I DSED kan du være altfor vennlig og ikke ta forholdsregler med fremmede. Med rad, kan du føle deg stresset og ha problemer med å gå med andre.

Borderline personlighetsforstyrrelse

Denne psykiske lidelsen er preget av en lidelse av … selvsikker bildet forbundet med sterke svinger D’humør. Personligheten Borderline Disorder kan få deg til å bli ekstremt sint eller ekstremt glad innen få minutter eller timer.

Episoder av angst og depresjon oppstår også. Når du vurderer den obsessive lidelsen i kjærligheten, kan personlighetsforstyrrelsene føre til skritt fra # 8217; ekstrem kjærlighet til en person Alle’ekstremt forakt.

Delirious sjalusi

Basert på skuffelser (hendelser eller fakta som du tror er sanne), utføres denne lidelsen av en «8217 insister på ting som allerede har vist seg å være falske. Når det gjelder obsessiv kjærlighet, kan delirious sjalusi få deg til å tro at den andre personen har gjengitt sine følelser for deg, selv om de har avklart at dette ikke er sant.

Sekund En studie fra 2005, Deliriousalousi kan være koblet til menns alkoholisme.

Erotomania

Denne lidelsen er et kryss mellom Dell ‘# 8217; delirious og obsessiv kjærlighet. Med Erotomania, tror du at noen fra berømte eller høyere sosial status er forelsket i deg. Dette kan føre til trakassering mot # 8217; en annen person, hvordan å presentere seg hjemme eller på jobb.

Sekund Komplett psykiatri, Personer med erotomani er ofte isolert med få venner, og de kan til og med være arbeidsledige.

Obsessiv-kompulsiv lidelse (DOC)

Obsessiv-kompulsiv lidelse (DOC) er en kombinasjon av obsessive tanker og tvangsritualer. Disse er seriøse nok til å forstyrre ditt daglige liv. Den obsessive tvangssykdommen kan også få deg til å trenge konstante forsikrede, som kan påvirke forholdene dine.

Det sies at noen mennesker har en obsessiv tvangssykdom, hvor obsessions og tvang er fokusert på rapporten. Dette er imidlertid ikke en offisielt anerkjent subtype av DOC.

Osssidig sjalusi

I motsetning til delirious sjalusi, er obsessiv sjalusi en ikke-vrangforsyning for den oppfattede utroskapen til en partner. Denne bekymringen kan føre til repeterende og tvangsmessig oppførsel som svar på bekymringer for utroskap. Disse oppføringene ser mer ut som tvangsmessig obsessiv lidelse enn delirious sjalusi. Dette kan forårsake betydelig ubehag eller kompromiss daglig drift.

Hvordan den obsessive lidelsen er diagnostisert med kjærlighet;?

I gammel er en grundig vurdering diagnostisert av en psykiater eller en annen psykisk helsepersonell. Først vil du intervjue deg på dine symptomer og rapporter. De vil også spørre deg om familien din, og hvis det er kjente psykiske lidelser.

En medisinsk diagnose av den grunnleggende legen kan også være nødvendig for å utelukke andre årsaker. Siden den obsessive lidelsen i kjærligheten skjærer med andre former for psykisk funksjonshemning, er den ikke klassifisert i diagnostisk og statistisk håndbok for psykiske lidelser (DSM) i American Psychological Association.

Av ukjente grunner, gammel streik Flere kvinner enn menn.

Som den obsessive lidelsen i Dell’kjærlighet?

Den presise behandlingsplanen for denne lidelsen avhenger av den underliggende årsaken. Det innebærer imidlertid ofte en kombinasjon av narkotika og psykoterapi.

Narkotika kan brukes til å justere hjernens kjemikalier. I sin tur kan dette redusere symptomene på lidelsen. Legen kan anbefale ett av følgende:

 • Anti-angst narkotika, som Valium og Xanax
 • Antidepressiva, som Prozac, Paxil eller Zoloft
 • antipsykotika
 • Dell & # 8217 stabilisatorer; humør

De kan være nødvendige i flere uker før stoffet er enige. Det kan også trenge å prøve forskjellige typer til du finner det som fungerer best for deg. Snakk med legen din om mulige bivirkninger, for eksempel:

 • L’Appetitt endres
 • tørr i munnen
 • utmattelse
 • hodepine
 • søvnløshet
 • Libido tap
 • kvalme
 • vektøkning
 • Systemer

Terapi er også nyttig for alle former for gammel mann. Noen ganger er det nyttig at familier er involvert i terapi økter, spesielt hvis den obsessive lidelsen av kjærligheten kommer fra problemer i barndommen. Avhengig av alvorlighetsgraden av uorden og dine personlige preferanser, kan du gjennomføre en individuell eller gruppebehandling. Noen ganger anbefaler en psykisk helsepersonell begge typer.

Terapeutiske alternativer inkluderer:

 • Kognitiv atferdsterapi
 • Dialektisk atferdsterapi
 • Spillterapi (for barn)
 • snakk om terapi

Hva er perspektivet for en person med obsessiv lidelse av Dell’kjærlighet?

Mens gamle får mer oppmerksomhet, er den relativt sjelden. Det anslås at det er mindre enn 0.1 prosent Folk har uorden.

Hvis du eller en elsket du har mulige symptomer på obsessiv lidelse av kjærligheten, bør du konsultere en lege. De kunne lede deg til en psykiater for å avgjøre om du virkelig har gammel. Du kan også ha en’annen psykisk lidelse.

Når diagnostisert og behandlet, kan gamle ha et positivt utfall. Nøkkelen er imidlertid ikke å forstyrre terapi eller behandling hvis du tror du føler deg bedre. L’plutselig avbrudd av behandlingen kan forverre symptomene eller få dem tilbake.