Nysgjerrig på sexleksaker? Finn den perfekte korrespondansen av din personlighet

Det er en merkelig ting å vitne: L’Seksuelt leker Emne kan til og med stille den mest liberale i en samtale. Del på Pinterest

Men hvorfor? Det kan være at sexutdanningen i stor grad mangler og sjelden, om ikke noen gang, forstå hvordan seksuelle leker kan låne ut til sunne og positive erfaringer.

Det kan være at de fleste ikke vet hvordan de skal bruke dem ennå.

Eller det kan være at verden av sexleketøy er så stort at du kan finne deg for skremt for å utforske det. Hvis det er det andre, ikke bekymre deg: du er absolutt ikke bare. Nøkkelen til å omfavne sexleksaker er å finne en som fungerer for deg. Akkurat som sko og klær, er sexleketøy ikke (og de burde ikke være) A & # 8220; enkelt størrelse & # 8221;. Ditt perfekte sex leketøy er der ute.

For å hjelpe deg med å finne det, samlet vi syv av våre favoritter brydde seg for din unike personlighet.

1. For Eco-Warrior: Dolly BI

Del på Pinterest

En rett bekymring for miljøet er hvordan økologiske leker er miljøvennlige. Hvis du er bekymret for å laste ned og kaste batteriene i deponier, filen Dolly BI Det er det perfekte leketøyet for øko-krigere. Ikke bare ser det ut som en delfin, men det lades også ut via en magnetisk USB. Dette betyr at du ikke lenger trenger å bytte batteriene eller prøve å finne en venn kan gjøre det for deg.

Faktisk, de fleste leker av Morsom fabrikk Bruk denne oppladningsmetoden. Du kan enkelt fange en Hybrid Kit Å også konvertere de få batterieleker som har i USB-systemet.

Og selvfølgelig er dette ikke den eneste fantastiske faktoren i dette leketøyet. Dolly BI er laget av silikon, det er vanntett og har tilgjengelige sjekker. Dette betyr at det er enkelt å starte, avbryte eller endre vibrasjonsmodeller under bruken. Det er også utrolig enkelt å blokkere, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for vibrerende mens du reiser!

Dessuten er nivået av glede veldig bra. Utformingen av denne vibratoren gjør den perfekt for den dobbelte vaginal stimuleringen og klitoris, akkurat som de klassiske kaninvibratorene.

2. For Collector D’Art: The Crave Vesper

Del på Pinterest

Hvis du er kjent for din unike stil og for dine unike juveler, adorer det Crave vesper. Og hvis Jane elsker ham nok til å ha på seg det & # 8220;Showet av Ellen Degeneres, & # 8220; Du vet at C’er noe spesielt i dette leketøyet.

Anhenget er lett, men tilbyr en seriøs knyttneve, både i design og vibrasjoner. Det er en veldig stille vibrator, spesielt med laveste innstilling. Og siden det er i rustfritt stål, er det lett å rengjøre. Vesperen har fire hastigheter og oppladninger via USB. Er skisse-bevis, men det er ikke vanntett, så ikke fordyp det. Det er viktig å merke seg at crave vesper er konstruert bare for vulvar eller klitoris stimulering, ikke for vaginal bruk.

3. For de som lider av kroniske sykdommer: Vibratoren med massasje og kraftig doxy

Del på Pinterest

Dette Massasje Wand Det er sannsynligvis en av de mest populære sexlekstene i omløp, spesielt for kvinner med kroniske sykdommer: Det kan være en ekte berøring for både kjønn og massasje. Som noen som er praktisk med kronisk tretthet blant andre kroniske sykdommer, har jeg forferdelige noder rundt halsen og ryggen som er vanskelig å eliminere. Noen ganger tar det flere massasjer og akupunkturistbesøk for å gjøre fremgang på knutene.

En av de tingene jeg elsket Dell’å være en sexpedagog er å lære å bruke seksuelle leker som vibrerer for å hjelpe med disse vanskelige områdene. Produkter som Doxy spisepinner kan være utmerket for sex, men de kan også bidra til å eliminere en del av stivhet og smerte som legger en bremse til mitt daglige liv med sykdommen.

Det er verdt å merke seg at den doxy ekstra kraftige massasjeavstasjonen er kablet, så du må koble den til. Men jeg elsker enkle å bruke kommandoer og knappfunksjon. Og enda bedre, du kan kjøpe ulike tilbehør til hodet på denne staven for å virkelig tilpasse din erfaring som du foretrekker.

4. For teknologi fanatikere: vibenestimet

Del på Pinterest

Du er alltid på forsiden i den nyeste teknologien;? Hvis du bare vil ha de siste og beste teknologiske gadgetsene for å gjøre livet ditt enklere (og mer moro), vil du elske Esthesi. Som Dolly BI, L’Estesi er en super lydløs vibrator laget av silikon. Det er vanntett og opplading via USB.

Men det som gjør dette leketøy virkelig spesiell, er synkronisering med din eksisterende teknologi. Du kan synkronisere vibrasjoner med lydbøker eller tillate partneren din å sende deg vibrasjonsmeldinger fra hvor som helst i verden! L’Vibase app lar deg også lage tilpassede vibrasjoner. C’Det er alltid noe nytt og morsomt å oppdage med dette sexleksen.

5. For Fitnesselskere: Perifit

Del på Pinterest

Visste du at En tredjedel av kvinnene Du har noen form for bekkenbunnsforstyrrelser? Du har kanskje hørt om måter å styrke bekkenbunnsmusklene hjemme. Men disse kan ikke være så morsomme hvordan du bruker litt morsomt leketøy for å hjelpe.

De Perifit Det er en fin måte å forstå hvordan vi trener våre bekkenbunns vagines og muskler (og har det gøy å gjøre det!). Spill ved hjelp av A’app der du styrer virtuelle sommerfugler med skjoldens muskler. Algoritmer hjelper deg med å holde styr på fremdriften din mens virtuelle trenere oppfordrer deg til å gjøre ditt beste.

For øyeblikket kan du bare få periifit gjennom forhåndsordren. Det er vanntett, laget av silikon og kobles til telefonen via Bluetooth.

6. For nybegynnere ijivi: silikon dildo d.1 av lagt

Del på Pinterest

Nevingen av et sexleketøy kan gjøre noe slående eller vulgært. Forståelig, dette kan være et viktig gjennombrudd hvis du er en nybegynner. De D.1 silikon dildo, Det er imidlertid en som noen kvinne vil være glad for å starte samlingen sin.

D.1 er en fantastisk dildo med vakre linjer. Med en og en annen vinkel reise, vil nesten alle sikkert finne noe å sette pris på i dette leketøyet. Det er også lett å forstå, som ikke alltid er sant med andre dildoer. Utrolig myk og nesten fløyelsaktig konsistens er noe som er vanskelig å finne i mange leker.

Og siden d.1 ser ikke ut som en stereotyp dildo, det er fantastisk for enhver kvinne som gjemmer seg i hennes sokkelskuff eller utfører stolt!

7. For de mest dristige og eventyrlystne: B-Vibe Trio Plug Vibrerende Anal Toy med vanntett fjernkontroll

Del på Pinterest

Anal-spillet er ikke koppen av alle. Men hvis du liker det, kan det være super morsomt! De fleste leker kan brukes analt hvis den har en flared base. Hvis de ikke gjør det, kan leker gå seg vill, noe som gjør en pinlig tur til sykehuset.

De B-Vibe Trio Plug Det er en flott forrett for alle som kommer inn i Anal-spillet. Hvis du allerede har erfaring i denne sektoren, gjør vibrasjonsfaktoren det også morsomt for deg.

En levert fjernkontroll forenkler endringen av vibrasjoner alene, som ikke alle vibrerende plugger tilbyr. Dette gjør b-vibe enda mer tilgjengelig!

Et notat på Anal-spillet: Smøremidlet er nødvendig! Pass på at du bruker smøremiddel på D’tettere vann som Sliquid er impertinent. Påfør GRATIS!

Ta bort

Som du kan se, er det alle slags sexleketøy som passer for våre personligheter, interesser og ferdigheter. Det viktigste å huske når du ser på lekene, er å finne en som bruker trygge materialer for kroppen og alltid kjøpe fra pålitelige butikker som de som er oppført ovenfor.

Og selvfølgelig, ha det gøy! Sex bør være morsomt og få deg til å føle deg trygg og forbedret. Det er kroppen din, så nyt det og eie det. Hva slags sex leketøy er din personlighet?

Kirsten Schultz er en forfatter av Wisconsin som utfordrer seksuelle og kjønnsstandarder. Takket være hans arbeid som aktivist for kroniske sykdommer og funksjonshemninger, har han rykte om å bryte ned barrierer mens de bevisst forårsaker konstruktive problemer. Kirsten har nylig grunnlagt kronisk sex, som åpenbart diskuterer hvordan sykdommen og funksjonshemmingen påvirker våre relasjoner med oss ​​selv og andre, inkludert & # 8211; Du gjettet & # 8211; kjønn! Du kan lære mer om Kirsten og kronisk sex opp Kronicsex.org og følg den på Twitter @Chronicsex.