Nyfødt som ikke sover: tips og forslag

& # 8220; bare sove når barnet sover!& # 8221;

Vel, dette er et godt råd hvis barnet ditt virkelig hviler. Men hva skjer hvis du passerer mer tid til å gå opp og ned i rommene med nyfødt med store åpne øyne enn ikke å fange litt zzz?

Fortsett å lese for å oppdage fem vanlige grunner til at noen barn liker natteliv og hva du kan gjøre for å gå tilbake til søvntoget.

1. Ditt barn vet ikke om det er dag eller natt

Del på Pinterest

Noen barn begynner å sove i henhold til det som kalles et dag / nattvendingsprogram. Barnet ditt sover godt om dagen, men det er våken og engasjert om natten. Det er frustrerende og utmattende, men det er midlertidig.

Her er noen ting du kan gjøre for å hjelpe barnet ditt å lære at dagen er for spill og natt for å hvile:

 • Hold babyen din søte litt og lengre i hver våkne periode i løpet av dagen. Dette vil bidra til å øke behovet for å sove senere. Noen søvneksperter anbefaler å leke med barnet ditt i noen minutter etter en mat i stedet for å forlate ham til å sovne.
 • Ta med barnet ditt og i solen (sørg for at det er godt beskyttet, selvfølgelig). Naturlig lys bidrar til å gjenopprette sin interne klokke. Hvis du ikke kan gå ut, plasser babyens vugge eller kaj i nærheten av et vindu som mottar et godt og intens lys.
 • Unngår aktivitetene som induserer søvn, om mulig, i løpet av dagen. Ikke fest barnets søvn. Men hvis du kan holde dem ute av setet for en bit & # 8216; at ekstra tid til å våkne dem vil snart hjelpe deg.
 • Hold de lave lysene eller slå av dem om natten, hvor som helst i nærheten av barnets sovende område. På samme måte for lyd og bevegelse. Målet ditt skal være null forstyrrelser.
 • Noen eksperter anbefaler å pakke inn barn om natten, slik at armene og benene ikke beveger seg og vekker dem opp. Du kan også prøve å sette dem sove i en liten barneseng slik at de føler seg komfortable og trygge.
 • 2. Ditt barn er sulten

  Del på Pinterest

  Din baby spiser ikke mye i en enkelt feed. Hvis du ammer, fordøyes melk raskt. Dette betyr at et barn kan våkne opp sulten og klar til å fylle magen hans.

  Eksperter sier at sult er den vanligste grunnen til at barna våkner om natten. For barnets gode vekst, bør du ikke prøve å endre dette behovet eller omvalgt det. Selv om du vet at du bare matet barnet ditt et par D’timer før, sjekk om maten er hva barnet ditt trenger.

  Tørst er en annen grunn til at barn våkner. Et glass bryst eller kunstig melk kan gjøre sminke.

  3. Ditt barn føles ikke bra

  Del på Pinterest

  C’Det er nesten alltid noe å gjøre med babyens kropp, og i stor grad er det ubeleilig.

  Ditt barn kan være:

  • tennene
  • har forkjølelse eller allergier
  • føler behovet for å danse de travle føttene
  • gaseous
  • forstoppet

  Hver av disse tingene vil gjøre et barn våkne ofte om natten. Sjekk med barnelege hvis du mistenker at smerte eller allergier kan være skyldige. Vi anbefaler deg å administrere riktig dose av alle stoffene du bruker.

  Hvis du tror problemet er gassen, les denne artikkelen for å lære å lage spedbarnsgassmassasje. Hvis det er teething at barnet ditt prøver å klare, ta en titt på disse naturlige rettsmidler for teething for en mulig lettelse.

  4. Ditt barn trenger deg

  Del på Pinterest

  Noen barn er så forelsket i foreldrene sine, de kan ikke kaste bort tid på å sove. Ditt barn vil vite hva du gjør. Og barnet ønsker å spille. Med deg. Midt på natta.

  Noen foreldre tror at å sove sammen i samme romhjelp et barn for å føle seg nært, samtidig som foreldrene kan hvile litt og # 8216;.

  5. Ditt barn er kablet

  Del på Pinterest

  Barn er følsomme. For mye stimulering kan få dem til å slutte å sove. Stimulering kan komme i form av en mor som spiser for mye sjokolade som kommer ut av hans melk, også klemt av tante Joanne, eller bare for mye i løpet av dagen.

  Barnets natt Vigil er ofte en anelse for mødre som ammer at noe i kostholdet deres er ikke D’avtalen med deres barns mage. Andre assistenter oppdager at en travel dag full av støy og aktivitet gjør det vanskelig for barnet å bytte til hvilemodus.

  Du kan ikke gjenoppta det som allerede har skjedd, men du kan lære å måle barnets aktivitetsgrense. Kanskje en tur til baren og et besøk med besteforeldre er alt ditt barn kan gjøre for dagen. Ikke engang skyve til middag med naboer, hvis du skjønner at det betyr at barnet ditt ikke vil kunne slappe av og sove litt og # 8216;.

  Kommende trinn

  I de fleste tilfeller er nyfødte våken om natten i løpet av de korte stadiene av de første månedene av livet. Det kan virke som en evighet når du er utmattet, men ofte bare noen få dager eller uker. Det er også sannsynlig at de fleste grunner til at barnet ditt er våken, er midlertidige og ikke nødsituasjoner.

  Men C’Det er en økende etterspørsel i det medisinske samfunnet til barneleger for å være oppmerksom på foreldrene når de sier at barna ikke sover. Hvis du tror at sønnen din lider av en lidelse eller allergi som ikke er diagnostisert, skyver legen din for å ta dine bekymringer seriøst. Det kan være nøkkelen til å hvile både deg og ditt barn.

  Spørsmål:

  Når du bør spørre din barnelege hjelp hvis barnet ditt ikke sover?

  Anonym tålmodig

  TIL:

  Husk at det er normalt at barn ikke sover hele natten, spesielt i de tre første månedene av livet. Noen barn sover bedre enn andre. Men hvis du er redd for at noe gjør barnet ditt våknet om natten (som en kald, forstoppelse eller gass), vær så snill å snakke om det med barnelege.

  Katie Mena, MD Svarene representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.