Nye behandlinger og narkotika for hepatitt C 2020

L’Hepatitt C-infeksjon (hepatitt C) var en stående tilstand for de fleste. Bare om 15 prosent 25 Folk eliminerer viruset på’hepatitt C (HCV) fra kroppen din uten behandling. For alle andre blir infeksjonen kronisk.

Med fremgang i behandling av Hepatitt C, kan de fleste nå herdes av’HCV.

Mange mennesker ser ikke etter omsorg for den kroniske hepatitt C-infeksjonen fordi de ikke vet hvordan vi skal ha viruset. Bare år senere, når L’Hepatitt C fører til alvorlige helseproblemer, ser mange mennesker til medisinsk behandling.

L’Premature intervensjon er viktig fordi det kan bidra til å holde folk sunne lenger.

Hva er de nyeste behandlingene for hepatitt c?

Nå er flere behandlinger tilgjengelig for hepatitt C enn noensinne. Inntil for noen år siden hadde de som bor med hepatitt C bare to terapeutiske alternativer: interferon pegilato og ribavirin.

Nå er det flere medisiner som legen din kan foreskrive.

De siste stoffene inkluderer proteasehemmere, polymerase og antivirale inhibitorer med direkte handling. Hver type fungerer litt annerledes for å blokkere en biologisk prosess som viruset på’hepatitt c trenger å trives.

Din egnethet for hvert stoff avhenger av typen av virus på Hepatitt C deg: Det er seks forskjellige hepatitt i genotyper.

Følgende stoffer har L’FDA-godkjenning Å behandle alle og seks genotyper av’hepatitt C: Mavyret (GLECAPREVIR / PIZRENTASVIR), EMPCLUSA (Sofosbuvir / Velpatasvir) og Vosevi (Sofosbuvir / Velpatasvir / Voxilapresvir).

Det er andre stoffer som bare har godkjenningen for behandling av noen hepatitt C-genotyper. F.eks:

 • Harvoni (Ledipasvir / Sofosbuvir) er godkjent for genotyper 1, 4, 5 og 6.
 • Technivie (hombitasvir / paritaprevir / ritonavir) er godkjent for genotype 4.
 • Zepatier (Elbasvir / Grazoprevir) er godkjent for genotyper 1 og 4.

Det er viktig å ta medisiner som angitt. Du kan forklare dine bekymringer om hvordan og når du tar stoffet. Legen din kan ha tilgjengelige støttealternativer eller gi råd til en annen behandlingsplan.

Ikke alle stoffer er gode for hver person. Noen stoffer er ikke egnet for personer med cirrhose, personer med hiv eller hepatitt B eller personer som har gjennomgått en levertransplantasjon. Selv tidligere behandlinger, viral kostnad og generell helse er faktorer.

Hva er bivirkningene av behandlingen?

Noen mennesker avbryter terapi på grunn av bivirkninger. Siden l’hepatitt c kan forårsake leverskade, cirrhosis og leverkreft hvis ikke behandlet, det er viktig å holde fast i en behandlingsplan.

De siste stoffene har mindre alvorlige bivirkninger i forhold til # 8217; pegilato interferon og ribavirin. Men du kan føle deg annerledes under narkotikakinntaket for hepatitt C. Bivirkninger kan omfatte:

 • utmattelse
 • Hodepine eller muskel smerte
 • hoste eller kortpustethet
 • Depresjon, humør eller forvirring endres
 • Kløe, tørr hud eller utslett
 • søvnløshet
 • kvalme, oppkast eller diaré
 • Tap av appetitt eller vekttap

Med behandlingen med Pegilato Interferon og Ribavirin kan alvorlige bivirkninger forekomme. Hvis du antar disse stoffene, bør du overvåkes for disse alvorlige bivirkningene:

 • Anemi (lavt antall røde blodlegemer)
 • Trombocytopeni (lavt blodkoagulasjonscelletivå)
 • Lysfølsomhet i øynene
 • Vanskelighetsgrad å puste på grunn av Dell’betennelse i pulmonal stoff
 • Selvmordstanker, depresjon eller irritabilitet
 • Skjoldbruskkjertelsykdom
 • Høye hepatiske enzymer
 • Raketer av autoimmune sykdommer

Noen stoffer anbefales ikke hvis det er tegn på leverskade, som cirrhose, som refererer til leveren arr. En HIV-myntfeksjon påvirker også terapeutiske alternativer.

Hvorfor velge et stoff i forhold til en annen?

De nye behandlingsalternativene er lettere å ta og ha færre bivirkninger. De siste legemidlene for hepatitt C er tatt av muntlig, i form av en pille. Behandlingen varer vanligvis fra 8 uker til 6 måneder, avhengig av stoffet.

Totalt sett, nytt narkotikaspleie l’hepatitt C infeksjon. 90 prosent 100 av mennesker, ifølge FDA.

Tvert imot varer behandlinger med eldre interferon mellom 6 og 12 måneder. Behandling administreres ved injeksjon og forårsaker ofte lignende bivirkninger for innflytelsen. Også, L’Hepatitt C-infeksjon bare i omtrent 40 prosent 50 av folk.

Denne statistikken kan få det til å se lett ut. Men bare deg og legen din forstår helt din helse. Det er viktig å finne stoffet for deg.

Jeg kan bruke naturlige rettsmidler?

Du kan diskutere urteterapier med legen din. Noen av disse kan forstyrre legemidler for hepatitt C og gjøre dem mindre effektive. Naturlige produkter, for eksempel hai brusk, valerian, kranial hette, kava og konsolida større, kan forårsake leverskade.

Dette betyr ikke at du ikke kan ta benktilskudd. Men det er viktig å snakke før disse produktene med legen din. Det kan anbefale andre måter å administrere bivirkningene av narkotika på.

L’hepatitt c er herdbar?

De Siste stoffer tilgjengelig For hepatitt C har høye prosentvis suksess når det gjelder å kurere tilstanden.

I samtaler med legen din, kan du diskutere hele spekteret av behandlingsalternativer. Noen av disse er kombinerte medikamenter. Ikke alle stoffer kan være effektive for deg, selv om det er for riktig genotype.

Hvem kan jeg snakke med under behandling?

Fordi behandlingsplaner for hepatitt C siste flere uker, bør du regelmessig delta på medisinske avtaler. Legen din kan også ha en liste over lokale grupper hvor du kan finne følelsesmessig støtte.

Det kan også være andre ressurser som sykepleiere og walk-in klinikker. Med denne informasjonen vil du vite hvor du skal søke hjelp mellom en avtale og # 8217; andre.

En et annet alternativ er å utforske nettsamfunnet i Dell’hepatitt C, hvor folk deler sine erfaringer med L & # 8217;. For eksempel, Inspirere Gruppen av’hepatitt C tillater folk å koble til, dele historier, diskutere omsorg og mer.

L & # 8217;

L’hepatitt C er en infeksjon på 8217, som krever aktiv behandling. Hvis du har viruset til’hepatitt C, kan du ha forskjellige forskjellige terapeutiske alternativer. Legen din kan gi deg råd om det beste valget for din tilstand og omstendigheter.

Nå er det mer effektive behandlingsalternativer tilgjengelige enn noensinne. De aller fleste mennesker kan herdes av # 8217; hepatitt C med riktig behandling.

Bestem hvilken behandlingsplan følger er en viktig prosess. Hvert stoff har mulige bivirkninger.

Prøv å være åpen med legen din om dine bekymringer. Gjennom en åpen kommunikasjon kan du få den informasjonen du trenger for å støtte helsen din.