Ny behandling og forskning for migrene: Målrettede terapier og mer

Beskrivelse

Migrene treffer mer enn 10 prosent av mennesker rundt om i verden, ifølge de nasjonale institusjonene for nevrologiske lidelser og hjerneslag. Det kan være en smertefull og til og med svekkende tilstand.

For tiden er det ingen kjent kur for migrene. Men forskere fortsetter å lære mer om denne tilstanden hver dag. Fortsett å lese for å lære mer om den siste utviklingen i forskning på Migrene og behandlingsalternativer.

Nye målrettede terapier godkjent

For å forhindre symptomer på migrene, har forskere utviklet nye legemidler som retter seg mot et protein kjent som peptid relatert til kalsitoningenet (CGRP).

CGRP ser ut til å spille en viktig rolle i utviklingen av migrene symptomer;. Hjelp kroppen din til å overføre og svare på smertesignaler.

Ifølge en nylig forskning, kan monoklonale antistoffer som målet CGRP kan bidra til å redusere Antall dager at folk med migrene manifesterer symptomer.

I 2018, L’US Food and Drug Administration (FDA) godkjente tre legemidler rettet mot CGRP for forebygging av migrene;

  • Galcanezumab-GNLM (Emgality)
  • Erenumab-aooe (aimovig)
  • Fremanezumab-VFRM (Ajovy)

Forskere utvikler og tester også andre stoffer som forstyrrer CGRP-aktiviteter. Andre av disse målrettede terapiene kan bli tilgjengelige i fremtiden.

Eksperimentelt stoff viser løftet

Trips er en klasse med narkotika som har blitt brukt til å behandle migrene i flere tiår. De binder seg til visse typer serotoninreseptorer i kroppen, kjent som 5-HT1Band 5-HT1D-reseptorer. Denne bindemiddelvirkningen forårsaker smertestillende midler.

Triptani kan bidra til å lindre symptomer på migrene i mange mennesker, men de jobber ikke konsekvent for alle. De kan også forårsake alvorlige bivirkninger hos personer med hjertesykdommer.

For å gi et potensielt alternativ til triptans, har forskere utviklet seg og testet en strengt relatert klasse med narkotika kjent som 5-HT1F-reseptoragonister. Denne klassen av narkotika inkluderer et eksperimentelt stoff kjent som Lasmiditan.

Noen utdanning antyder at lasmiditan kan bidra til å lindre symptomer på migrene, inkludert hodepine.

Selv om ytterligere søk er nødvendig, kan dette legemidlet gi en «-sikkert behandlingsalternativ for personer med hjertesykdommer. Forskere utfører for tiden fase III kliniske studier for å lære mer om effektiviteten for behandling og sikkerhet.

Cerebral stimulering kan hjelpe

Narkotika er ikke den eneste behandlingen som er tilgjengelig for å administrere migrene. Selv noen typer ikke-invasiv hjernestimulering viste lovende resultater.

For eksempel a å gjennomgå Skrevet i 2016 Fant noen tester som likestrømstrøm Transkutan stimulering (TDCs) kan redusere frekvensen og # 8217; intensitet av symptomene på symptomene på symptomene på # 8217; migrene.

I TDCs brukes lavintensitets elektriske strømmer til å stimulere deler av hjernen. Denne behandlingen er ikke-invasiv, smertefri og rask å administrere.

På samme måte, noen rettssaken antyder at transcranial magnetisk stimulering (TMS) også kan lindre symptomene på migrene;. TMS bruker korte magnetiske impulser for å stimulere hjernen. Som TDCs, er det ikke-invasiv, smertefritt og raskt å bruke.

Selv om videre forskning er nødvendig for å lære effektiviteten av disse behandlingene, er flere kommersielle enheter allerede tilgjengelige for å administrere TDCs og TMS.

De FDA har tillatt markedsføring av CEFALY (TDCS) enheten for behandling av migrene. Det er også tillatt å markedsføre den transcraniale magnetiske stimulatoren (TMS) av CERENA for denne tilstanden.

Tilpasset behandling kan være mulig

I tillegg til å utvikle og teste nye behandlinger, har forskere også studert årsaker ved foten av # 8217; migrene og mekanismene til symptomene på symptomene på symptomene på symptomene på symptomene på symptomene på symptomene på symptomene på symptomene på symptomene på symptomene på symptomene på symptomene på symptomene på migrene på symptomene på symptomene på symptomene på «. Over tid kan dette hjelpe dem med å utvikle mer effektive og tilpassede terapeutiske tilnærminger.

For eksempel bruker forskere avanserte bildebehandlingsteknologier og neurofysiologiske studier for å lære om forskjellige faser av’migrene.

L’Identifikasjon av molekyler og prosesser som er involvert i hver fase, kan hjelpe forskere til å skape nye målrettede terapier. Det kan også hjelpe dem å lære å optimalisere eksisterende terapeutiske tilnærminger.

Genetisk utdanning De tillot også forskere å identifisere flere genetiske mutasjoner assosiert med migrene. I sin tur kan forskere kunne bruke denne kunnskapen til å lære og forutsi hvordan forskjellige personer med migrene vil svare på ulike behandlinger.

For eksempel, en nylig studere Det har oppdaget at Triptans kan gi inkonsekvent lettelse til mennesker med migrene som er positive på testen for visse genetiske markører.

L & # 8217;

Forskere jobber hardt for å forstå L’migrene, utvikle målrettede terapier for denne tilstanden og få mest mulig ut av eksisterende behandlinger.

For å lære mer om de nyeste behandlingsalternativene, snakk med legen din. Kan hjelpe deg å forstå om nye stoffer eller andre behandlinger kan gjøre en forskjell for deg.