Når det er på tide for et bilsete vendt fremover?

Del på Pinterest

Du tenkte mye om bilsetet vendt mot alt’baksiden av babyen din. Det var et sentralt element i registeret om barn og på den måten du tok barnet ditt til et sunt hjem og unntatt av # 8217; sykehus.

Nå som barnet ditt ikke lenger er et barn, så begynner du å spørre deg om det er på tide for et bilsete vendt fremover. Kanskje barnet ditt allerede har nådd vektregrensen og høyden for setet vendt mot alle «8217, og du lurer på hva C & # 8217, det er senere.

Eller kanskje er jeg ennå ikke på grensene av størrelsen, men du tror det er borte nok tid, og vil du vite om du kan slå dem til å se fremover.

Uansett hva situasjonen din, vil vi gi deg informasjon om når det er tilrådelig å bruke et fremdriftssete og noen forslag for å sikre at du installerer den riktig.

Når du skal slå barnets bilsete fremover?

I 2018 ble han utgitt L’American Academy of Pediatrics (AAP) Nye anbefalinger For sikkerheten til bilsetet. Som en del av disse anbefalingene fjernet de sin tidligere anbefaling basert på alderen i alderen at barn bodde i bilseter rettet mot motsatt retning av mars til # 8217; alder av 2 år.

A’AAP foreslår nå at barn holder seg oppover til de kommer tilbake til de vekten / høydegrensene til bilsetet vender mot alle barn, for de fleste barn, vil forlate dem. . # 8217; tilbake utover L’Anbefalt alder. Dette er basert på det søket som det motsatte beliggenheten alle’tilbake tilbyr en tryggere støtte for hode, nakke og rygg.

Hva betyr dette for deg? Vel, til sønnen din har tilfredsstilt vekten / høyden på bilseteret for biler for biler. Når barnet ditt nådde vekten eller høyden grenser for setet mot alle «8217; sannsynligvis etter 3 år, er den klar for retningen i mars.

Det er lover på’omhandler utstyret i motsatt retning?

Les på bilseter variere i henhold til byen, avhengig av landet, staten, provinsen eller territoriet. Sjekk lokale lover for å sikre at du er i orden.

Og deres ben?

Mange foreldre uttrykker bekymring for at deres barn ser ut til å ha kramper, eller at beina deres må være bøyd før de når høyden eller den maksimale vekten for sitt sete mot hele’tilbake.

Barn kan sitte trygt med kryssede ben, utvidet eller hengende på sider av setet vendt mot alle «8217;. Lesjoner til bena for barn vendt til # 8217; tilbake er & # 8220;veldig sjelden, & # 8220; ifølge AAP.

Hvor lenge min sønn må forbli i et bilsete vendt fremover?

Når barnet har gått til et bilsete vendt fremover, er det tilrådelig å holde seg i hans sted før han når høyden og vektgrensen på setet. Dette kan ta en PO & # 8216; av tiden siden bilseter vendt fremover kan inneholde fra 60 til 100 pounds, avhengig av modellen!

Det er også viktig å huske på at selv etter at barnet har blitt for stort for bilsetet vendt fremover, bør det fortsatt bruke et sete for å sikre at sikkerhetsbelteanlegget til bilen din er riktig egnet.

Barn er ikke klar til å bruke setebeltet alene til jeg er rundt 4-tommers fot 9 & # 8211; Vanligvis fra 9 til 12 år.

Hva er det beste bilsetet vendt fremover?

Alle selvsertifiserte bilseter møter sikkerhetskravene uavhengig av prisen. Det beste setet er den som passer til barnet ditt, passer til kjøretøyet ditt og er riktig installert!

Når det er sagt, er det noen tilgjengelige alternativer å velge mellom når du velger det beste stedet for barnet ditt.

Typer av seter

Bare frontfront

Dette er generelt barneseter som de fleste foreldre bruker til sine nyfødte. Disse setene er ofte utstyrt med en base installert i # 8217; bilen som par med en avtagbar seteparti. Setene kan ofte kombineres med barnevogner som en del av et reisesystem. Disse setene er utformet for å bli transportert utenfor’bilen, så generelt tilstede vektgrenser og nedre høyde.

Når barnet ditt har nådd grensen for sitt sete, har nettopp blitt til 38 pund eller 35 tommer, kan han bevege seg inn i en konvertibel kombinasjon eller 3 i 1 med en høyere vektgrense og høyere høyde.

Konvertible

De fleste konvertible bilseter kan brukes i motsatt posisjon til stillingen til motsatt posisjon til et barn når vektgrensen, generelt fra 40 til 50 pounds. På det tidspunktet kan setet omdannes til et bilsete vendt fremover.

Disse setene er større og designet for å holde seg installert i kjøretøyet. De er utstyrt med 5-punktsbelter, utstyrt med stropper med 5 kontaktpunkter: både skuldre, begge sider og hesten.

Alt-i-1 eller 3-i-1

Å ta et videre skritt fremover det konvertible bilsetet, kan 3 i 1 bilsete brukes som et bilsete vendt mot alt 8217; tilbake, bilsete vendt fremover og hevet sete. Mens l’kjøp av en 3-i-1 kan virke som om du vant bilsete lotteriet (du vil ikke lenger måtte foreta kjøpsbeslutninger av bilsetet!), Det er viktig å huske at du fortsatt må være på toppen av produsenten og vektkravene for hver fase.

Du må også konvertere bilsetet riktig til alle forskjellige typer seter (bakre, foran og hevet) når det er på tide. For eksempel er det viktig at når barnet er rettet mot og er plassert på skuldrene, er stroppene plassert på skuldrene eller under barnets skuldre, men når setet vender fremover, bør stroppene være på # 8217 ; Høyde o over skuldrene.

Ingen har noen gang sagt at foreldre var for svak av hjertet!

Kombinert sete

De kombinerte setene fungerer først som videresendt seter som bruker en 5-punkts seter, så som seter som kan brukes med skulder og abdominal belte. Foreldre oppfordres til å bruke L’Harness opptil 8217; høyde eller maksimal vekt for sitt sete, siden L’Harness bidrar til å sikre at barnet sitter i den sikreste posisjonen.

Booster sete

Barnet ditt er ikke klart for en samtale til han er minst 4 år gammel og minst 35 tommer i høyden. (De burde ha passert sitt bilsete vendt fremover med 5-punkts sele.) De må også være i stand til å sitte riktig i oppover, med sikkerhetsbelte i riktig posisjon på sidene og brystet og på nakken.

Det er viktig å sørge for at de spesifikke retningslinjene i setet respekteres før du bytter fra et bilsete mot et sete. Det finnes en rekke typer høye og flyttbare høye ryggstøtte seter.

Generelt bør barnet ditt være på et høyt baksetet hvis bilen din ikke har nakkestøttene eller ryggstøtten er lav. Oppfordre din sønn til å velge sin oppside kan du sørge for at du passer godt, og det vil være mer sannsynlig å akseptere å sitte.

Ditt barn trenger et sete for å hjelpe ham til å tilpasse seg riktig til setet på bilen din og til sikkerhetsbeltet til det ikke vil være over mer enn 57 tommer. (Og selv etter at de har blitt for store for oppsiden, bør de sitte på baksiden av bilen din til de er 13 år gamle!)

Tips for installasjon og installasjon og # 8217;

Når det er på tide å Installer et bilsete, Det er viktig å gjøre det bra!

  • Før’installasjon, kontroller alltid at bilsetet ditt ikke er utløpt eller ringt opp.
  • Bruk en passende mekanisme for å fikse bilsetet. Bruk bare låsesystemet (lavere ankre og barnas angrep) eller L’sikkerhetsbeltalternativet for å fikse bilsetet. Pass på at du ikke bruker dem begge samtidig, med mindre ditt spesifikke bilsete ikke erklærer at begge kan brukes samtidig.
  • Enten du bruker låsen eller L & # 8217-systemet; sikkerhetsbeltalternativet for å fikse et bilsete vendt fremover, er det viktig å alltid installere topp tether. Dette gir en viktig stabilitet til et bilsete vendt fremover.
  • Når du bruker sikkerhetsbeltalternativet, er det også viktig å sørge for at sikkerhetsbeltet stopper for å få en perfekt adherens. I de nyeste bilene, bare dra setebeltet helt ut og la det skildre for å få dette resultatet!
  • Når du bruker en booster, bruk alltid et abdominal og skulderbelt, aldri bare et abdominal belte.
  • Uansett hvordan fast setet, sørg for at det er med riktig vinkel! (Mange bilseter vil ha merker for å hjelpe deg med å ta denne avgjørelsen.)
  • Vurder ideen om å sitte for å få deg sjekket av en Sertifisert tekniker for barns passasjersikkerhet (CPST) Eller i det minste se en didaktisk video for å kontrollere arbeidet ditt.
  • Registrer ditt bilsete, slik at du mottar sikkerhetsanrop og oppdateringer.
  • Husk å bruke setet hver gang barnet ditt er i bilen og gjør den riktige tilhørende sele. Ikke legg barnet i bilseteret med en tungvint vinterjakke, da dette kan skape for mye plass mellom L’selge og dens kropp å være effektiv. Hvis bilen er kald, bør du vurdere å kjøre kappen på den øvre delen av barnet ditt når det er tilkoblet.
  • Bilseter er designet for å brukes med en bestemt vinkel. De er ikke designet for å sove utenfor’bil. Barn bør alltid legges i gang på baksiden, på en flat overflate for sikkerhet.

Ta bort

Bilseter er noe du sannsynligvis tenker på lenge før barnet ditt ble født! Før du blir kvitt bilsetet.

Hvis barnet ditt kan fortsette å se på baksiden av bilen, er det sannsynligvis bedre å la ham fortsette å se slik at det er mer enn 2 år gammel. Når du går videre til et bilsete vendt fremover, må du kontrollere at det er riktig installert og riktig passer ditt kjøretøy.

Husk at i tvil, chat med en CPST for å føle deg trygg på å slå den åpne veien med din lille måte!