Neurofeedback kan bidra til å kurere ADHD;?

Neurofeedback og adhd

Underskuddet uorden av oppmerksomhet og hyperaktivitet (ADHD) er en vanlig infantil neurovolupo lidelse. I følge Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC), Ben L’11% av barna i USA har blitt diagnostisert med ADHD.

En diagnose av ADHD kan være vanskelig å administrere. Det er en kompleks lidelse som kan påvirke mange aspekter av livet ditt og daglig oppførsel. Tidlig behandling er viktig.

Finn ut hvordan neurofeedback kan hjelpe din sønn møte din tilstand.

Tradisjonelle behandlinger for L’ADHD

Ditt barn kan være i stand til å lære å takle ADHD vedta enkle atferdsendringer som gjør sitt liv enklere. Endringer i deres daglige miljø kan bidra til å redusere stimuleringsnivået og lindre relaterte symptomer til ADHD.

I noen tilfeller kan barnet ditt trenge en sterkere og målrettet behandling. Deres lege kan foreskrive stimulerende stoffer. For eksempel kan de foreskrive dextroamphetamin (adderall), metylfenidat (Ritalin) eller andre legemidler for å håndtere barnets symptomer. Disse stoffene hjelper faktisk barn med å fokusere sin oppmerksomhet.

Stimulerende stoffer har en rekke bivirkninger. Det er viktig å snakke med legen til disse potensielle bivirkningene hvis du tenker på å behandle sønns sønn ADHD med narkotika. Vanlige bivirkninger inkluderer:

  • Har en redusert appetitt
  • Viser slitt eller forsinket vekst
  • har problemer med å øke og opprettholde vekten
  • Opptak av søvnproblemer

I svært sjeldne tilfeller kan barnet ditt også utvikle en unormal hjerterytme som en bivirkning av stimulerende stoffer. Deres lege kan hjelpe deg med å evaluere de potensielle fordelene og risikoen for medisiner for å behandle deres tilstand. I noen tilfeller kan de anbefale alternative behandlingsstrategier, i tillegg eller i stedet for narkotika. For eksempel kan de anbefale en nevrofeedback-trening.

Neurofeedback-formasjon for ADHD

L’Neurofeedback Training kalles også ElectroencePhalogram Biofeedback (EEG). Neurofeedback kan hjelpe barnet ditt å lære å regulere sin hjerneaktivitet, noe som vil hjelpe ham med å fokusere bedre på skolen eller jobbe.

I de fleste mennesker bidrar fokus på en oppgave å akselerere hjernens aktivitet. Dette gjør hjernen din mer effektiv. Det motsatte L & # 8217 er sant for barn med ADHD. Hvis barnet ditt har denne tilstanden, kan handelsens handlingen gjøre det sårbart for distraksjon og mindre effektiv. Det er derfor du bare forteller at de skal være oppmerksom på, er ikke den mest effektive løsningen. L’Neurofeedback Training kan hjelpe barnet ditt å lære å gjøre hjernen mer oppmerksomme når det er nødvendig.

Under en nevrofeedback-økt vil barnets lege eller terapeut koble sensorene til hodet. De vil koble disse sensorene til en skjerm og la barnet se sin hjernebølger ordninger. Så deres lege eller terapeut vil instruere din sønn å fokusere på bestemte oppgaver. Hvis barnet ditt kan se hvordan hjernen hans virker når han konsentrerer seg om bestemte oppgaver, kan han kanskje lære å kontrollere sin hjerneaktivitet.

I teorien kan barnet bruke biofeedback sensorene og skjermen som en veiledning for å hjelpe deg med å lære å holde hjernen aktiv mens du konsentrerer eller utfører visse oppgaver. Under en terapi økt kan de prøve en rekke strategier for å opprettholde konsentrasjon og se hvordan det påvirker hjernens aktivitet. Dette kan hjelpe dem med å utvikle vellykkede strategier for bruk når de ikke lenger er festet til sensorene.

Neurofeedback er ennå ikke allment akseptert

Ifølge en gjennomgang av et søk som er publisert i magasinet Klinisk egg og nevrovitenskap, Noen studier har tilkoblet neurofeedback for å forbedre pulsstyring og # 8217, oppmerksomhet mellom personer med ADHD. Men det er ikke allment akseptert som en autonome behandling. Barnets lege kan anbefale neurofeedback som en komplementær behandling som skal brukes sammen med narkotika eller andre inngrep.

En størrelse er ikke bra for alle

Hvert barn er unikt. Så det er deres tur med ADHD. Det som fungerer for et barn, kan ikke fungere for en annen. Derfor bør du jobbe med barnets lege for å utvikle en effektiv behandlingsplan. Den planen kan føre til nevrofeedback-trening.

For nå, spør din sønns lege å trene med neurofeedback. De kan hjelpe deg å forstå hvordan det fungerer, og hvis barnet ditt er eller ikke en god kandidat.