Nese hårfjerning: metoder for å prøve og metoder for å unngå

Beskrivelse

Nesehår er en naturlig del av menneskekroppen som fungerer som et forsvarssystem. Nesehår holder skadelig rusk ut av kroppssystemet og opprettholder fuktighet i # 8217; luft vi puster.

Blodkarene i nesen og ansiktet er veldig tette. I nesen støtter de hårvekst.

Selv om nesehår har en nyttig funksjon, kan du bestemme deg for å fjerne dem for personlige eller kulturelle grunner. Følgende er måtene å fjerne nesehår og potensielle risikoer.

1. Trimmer per nese

Kutt nesehår er det sikreste og mest tilgjengelige alternativet for de fleste. Små saks laget spesielt for denne jobben er ofte inkludert i grooming kits. Disse saksene burde ha avrundede tips for å hindre deg i å treffe huden og bløt.

Nese hårklippet lar deg sakte fjerne eller forkorte bare det mest synlige nesehåret uten å fjerne for mye eller skade den delikate huden på # 8217; nese inni.

Å kutte nesehåret:

 • Sett deg foran et speil med et godt lys.
 • Først blåser nesen og rengjør det herdede slimet som kan få bakfra.
 • Hold saksen fast og vipp hodet til hodet til # 8217;.
 • Forkorter håret på huden.
 • Etter kutting, blåser nesen noen ganger for å eliminere ekstra hår. Ikke skyll nesen med vann.
 • Ikke prøv å fjerne alle nesehår. I stedet fokusert på tykkere og mer synlige ledninger.

En alternativ måte å kutte nesehår på er med elektriske regulatorer. Elektriske nese raffinorer er laget med avrundede barbermaskiner. Du kan kjøpe dem på ditt lokale apotek, Amazon eller en annen nettbutikk.

Resultatene av nesen hårkuttet varer bare til håret vokser igjen. Det er ikke en permanent løsning, men det er den sikreste.

2. Voksing eller spaining

I de fleste tilfeller anbefales ikke voksing eller fjerning av nasal hår. Fjern de enkelte hårene kan føre til inngrodd og infeksjoner. Voksing, spesielt, kan skade huden i dybden ALL’Nose interiør.

Det er imidlertid et nasal voksprodukt på markedet som er designet for å fjerne bare hårene alle «8217; interiør i neseboret kant. Resultatene kan vare opptil fire uker.

Dette varer lenger enn kuttet fordi voksing ikke er begrenset til å kutte det korteste håret. I stedet fjerner hele hårakselen fra under hudlinjen.

Hvis du bruker voksen til å fjerne nesehår hjemme, sørg for at du leser og følger instruksjonene nøyaktig. Hvis området er vondt eller sår etter voksing, fukt et håndkle med varmt vann og legg det på området. Denne varme pakken kan gi smertelindring og hjelp av helbredelse.

3. Laser hårfjerning

Laser hårfjerning er en permanent behandling for overflødig hår på hele kroppen. Laserbehandling er kontroversiell for nesehår fordi det kan skade slimhinnen ALL’interiør i nesehulen.

En laserbehandling for nesehår påvirker sannsynligvis bare de mest synlige hårene rundt den indre kanten av neseboret. Dette gjør hårets hår mindre åpenbare og hindrer dem i å komme ut av nesen.

Laserbehandlinger er det dyreste alternativet for all depilering, selv om enkelte studier og leger kan gi betalingsplaner til å dekke kostnadene over tid.

Hvis du er interessert i laser hårfjerning, sørg for at du finner en sertifisert dermatolog eller plastikkirurg. Kun godta laserbehandlinger for håret ALL’interiør i en profesjonell struktur. Siden nesen er et lite hulrom i kroppen, er det en av de vanskeligste punktene å håndtere med lasere.

Finn en lege med mye erfaring og se før du fortsetter med noen behandling.

Metoder for å unngå

Depilatory eller depilatory cream anbefales ikke for bruk i nesehulen. Depilators er svært kraftige og risiko for å inhalere giftige røyk og brennende slimhinner ALLE’Nose interiør.

Det kan være noen naturlige produkter som kan forvride nasale hår, men les alle produktinstruksjonene nøye. De fleste depilatoriske kremetiketter indikerer at de ikke er trygge for bruk av nesehår.

Det er trygt å fjerne nesehåret?

Avhengig av metoden, kan kutte, tynne og fjerne nesehår være trygge, men ikke overdrive. Fordi nesehåret utfører en viktig funksjon i kroppen din, bør de ikke bli endret for drastisk.

Nesehår hindrer partikler i å komme inn i kroppen din, redusere allergi og infeksjoner. Nesehår bidrar også til å legge til og holde fuktigheten i # 8217; luft som puster. Disse fordelene er spesielt viktige for de som lider av allergier eller astma.

Mulige komplikasjoner av nesefjerning inkluderer:

 • smerte
 • Ingrown Hairs
 • Skader slimhinnene Alle’innsiden av nesen
 • Økt risiko for at rusk vil komme inn i luftveiene

Ingrained nesehår

Et inngrodd hår er et bunt av hår som er tilbake og deretter regrow i huden. Kroppshår fjerning Øke risikoen å utvikle et inngrodd hår.

Tegn og symptomer på inngrodd hår inkluderer:

 • Små fremspring, som kan fylles med pus
 • smerte
 • klø
 • rødhet

Å behandle et inngrodd hår:

 • Avbryte noen form for hårfjerning til den forsvinner.
 • Bruk en varm og fuktig klut til å rengjøre huden. Gni med en sirkulær bevegelse for å frigjøre håret ditt.
 • Du kan også bruke en steril nål for å løfte håret ditt fra huden.

Hvis symptomene forverres eller utvikler en infeksjon på 8217, kontakt lege umiddelbart.

L & # 8217;

Nesehåret er en naturlig og viktig del av hver kropp. Hvis du ikke vil at nesehår skal være veldig synlig, er det trygge metoder for å redusere nesehåret. Kutt nesehår med spesielle saks er den sikreste metoden.

Det finnes andre metoder du kan prøve, men kan ikke være så trygt som bruk av elektrisk saks eller trimmere.

En profesjonell frisør, en hudlege eller en plastikkirurg kan tilby de beste tipsene og støtten for å fjerne nesehår hjemme eller medisinsk behandling.