Negativ selvprat: så & # 039; er og hvordan å håndtere det

Så så «8217; er akkurat den negative indre dialogen? I utgangspunktet snakk om søppel alene. Det er alltid godt å vurdere måtene vi trenger for å forbedre. Men C’er en forskjell mellom selvrefleksjon og negativ indre dialog. Den negative indre dialogen er ikke konstruktiv og motiverer oss sjelden til å gjøre endringer: Jeg kan ikke gjøre noe riktig & # 8221; Sammenlignet med & # 8220; Jeg må finne måter å bedre styre tiden min på nytt.

Og noen ganger kan du starte i liten, hvordan du velger små ting som vi ikke liker oss selv. Men hvis vi ikke vet hvordan de skal gjenkjenne, adressere eller forhindre negativ indre dialog, kan det bli angst og i ekstreme tilfeller hat for seg selv.

Slik kan du senke volumet på din indre kritiker og komme ombord på toget Dell’kjærlighet denne måneden.

Gjenkjenne: Ring det for hva det er

Vær oppmerksom på det faktum

Vi har tonnevis av tanker som krysser våre tanker til enhver tid. Og de fleste av våre tanker skjer uten at vi gjenkjenner dem helt før de går videre til den neste.

Hvis du ikke er sikker, eller du trenger å overbevise deg om at du har problemer med å snakke om deg selv negativt, prøv å skrive ned de negative tingene du sier til deg selv om dagen mens de skjer. Det kan virke ekstremt, men for å kvitte seg med den negative indre dialogen, må vi være oppmerksomme på at det faktisk skjer.

Gi et navn til din kritiker

Noen psykoterapeuter anbefaler Navn din kritiker. Gi den negative indre stemmen et morsomt navn kan hjelpe oss med å se det for det som virkelig er. Det forhindrer oss i å vurdere oss selv som problemet. Og det gjør det virkelige problemet Clearer: La oss fortsette å tro på hva stemmen sier.

Så neste gang den negative indre talet er insinuert, må du ikke begrense deg for å riste den som en annen engstelig tanke. Ring Felicia, perfeksjonisten, negativ Nancy (eller hva som helst du velger) for hva det er. Og enda viktigere, slutte å lytte!

Adresse: Stopp den på fødselen

Sett det i perspektiv

Den negative indre dialogen kommer fra den nedadgående spiralen der vi lar våre tanker komme inn. Snuble i ordene dine i en intervju for: «Jeg er en idiot, jeg vil aldri finne en jobb» 8221;. Men å sette disse negative tankene i perspektiv kan hjelpe oss med å finne ut hva som gikk galt. Vanligvis er problemet faktisk ganske oppløselig, vi måtte bare bryte det opp og behandle det sakte.

Snakk det

Noen ganger kan snakke med en venn hjelpe oss med å overvinne den negative indre dialogen for øyeblikket. Neste gang du er flau eller noe har ikke gått som du ville, ring noen. Skammen og skylden vokser i hemmelighet. Ikke bor alene med dine tanker.

Tenker & # 8220; kanskje & # 8221;

Noen ganger, det verste vi kan gjøre når vi tenker negativt, er å tvinge oss til å si hyggelige og positive ting for oss selv.

I stedet begynner med å si nøytrale ting som tyder på en mulig løsning. I stedet for å tenke: Jeg er en mislyktes & # 8221; Velg: & # 8220; Jeg gjorde ikke veldig bra i det prosjektet. Jeg vet hva jeg skal gjøre ellers neste gang. & # 8221; Vi må ikke lyve for oss selv. Men vi kan være realistiske, uten hat for oss selv.

Forhindre: Forhindre retur

Vær din beste venn

Vi ville aldri kalle vår beste venn en taper, en mislyktes eller en idiot. Så fordi vi føler at gode ting sånn selv? En måte å beseire vår indre kritiker er å bli vår beste venn og velge å fokusere mer på våre positive funksjoner.

Vi må feire de små seiene, de intelligente tingene vi gjør og de målene vi kommer til. Og enda viktigere, vi må minne dem om at neste gang negative Nancy prøver å kritisere oss, har vi bevis på hvorfor han har feil.

Være den & # 8216; Personen’større

Når vi spør urealistiske forventninger om oss selv, åpner vi døren til den negative indre dialogen. Virkeligheten er at vi ikke kan gjøre alt godt, og det er ingen perfekt person. Men psykolog Christa Smith Det står vakkert: & # 8220; når vi har et mål for oss selv og for våre liv som er større enn # 8217; å være god, blir vi større enn kritikeren & # 8221;.

Hvorvidt og # 8217; linse vi velger å være mer fredelig eller bare for å være et arbeid pågår, når vi omdirigerer utseendet på et liv og er bra & # 8221; og resultater & # 8220; god & # 8221; Vi gjør det mulig å finne glede og oppfyllelse utenfor perfeksjonen.

Denne artikkelen dukket opp for første gang Retenging brystkreft.

Oppdraget med å tenke på brystkreft er å styrke unge fra hele verden som er bekymret og rammet av brystkreft. Rethink er det første kanadiske veldedighetsbyrået for å bringe en dristig og relevant bevissthet til årene og publikum. Ved å vedta en revolusjonerende tilnærming til alle aspekter av brystkreft, tenker Rethink annerledes enn brystkreft. For å lære mer, besøk dem Dedikert portal eller følg dem Facebook, Instagram Og Twitter.