Naturlig behandling for droppet rør blokkert: 18 ting å prøve

I det reproduktive systemet er fallopianrøret stedet der befruktning foregår. Er hvor sperma møter egget. Herfra beveger den befruktede Zygote til livmoren, hvor den er implantert og vokser i et foster.

Hvis et eggleder rør er låst, er det fortsatt mulig å bli gravid fordi egget kan reise gjennom kroppen den andre siden siden det er to eggstokkene. Men hvis begge rørene er helt blokkert, vil det imidlertid ikke være mulig å bli gravid naturlig til en eller begge vil ikke bli låst opp.

De blokkerte egglederørene kan skyldes følgende:

  • Endometriose, som kan forårsake akkumulering av stoff i rørene
  • Bekkenet inflammatorisk sykdom, en sykdom som kan forårsake arr
  • Fibroids, som er vekst som kan blokkere Fallopian Tuba
  • Arr, som kan skyldes ektopiske graviditeter eller abdominal kirurgi
  • Noen seksuelle overføringsinfeksjoner, som Chlamydia og Gonoré

Hvis du prøver å bli gravid og du har blokkert Fallopian-tube, kan du se etter naturlige behandlinger for å låse opp dem.

Mange vanlige naturlige behandlinger tar sikte på å redusere rørbetennelser. Selv om disse naturlige behandlingene forblir populære og noen hevder å lykkes, har de ikke vært vitenskapelig bevist.

1. C-vitamin

Vitamin C er en antioksidant som kan redusere betennelsen ved å hjelpe immunforsvaret til å fungere bedre. Av denne grunn tror du det helbreder arr og kan ha en positiv effekt på egglederen.

Ifølge L’kontor for kosttilskudd, er det bedre å ta alt vitamin C fra kostholdet. Imidlertid kan det også tas som et supplement. Vitamin C lagres ikke i kroppen, så det må antas hver dag.

I høye mengder kan vitamin C forårsake diaré og magesmerter. Ellers er det ingen alvorlige bivirkninger.

Dessverre har vitamin C aldri blitt testet for sin evne til å låse opp rørene. Vi vet ikke om det er effektiv behandling. Det er imidlertid viktig å sørge for at du bruker vitamin C tilstrekkelig for din generelle helse.

2. Gurkemeie

Gurkemeie er en naturlig anti-inflammatorisk. Curcumin, den aktive ingrediensen i gurkemeie, har vist seg å redusere betennelse. Du kan konsumere curcumin i form av et supplement, legg til gurkemeie til maten eller drikke en drink til gurkemeie.

Det er ingen kjente bivirkninger av gurkemeie hvis tatt til små doser. Men ved doser over 8 gram om dagen, kan den ha en negativ effekt. Pass på at du tar den riktige dosen av gurkemeie, eller enda bedre, legg til La Spezia til kjøkkenet ditt.

Selv om gurkemeie har mange fordeler, er det ingen studier om hvorvidt det kan bidra til å låse opp rørene eller ikke.

3. Ingefær

En vanlig ingrediens med flere fordeler, ingefær er en annen naturlig antiinflammatorisk. Et 2014-dokument har vist at Gingerol, det aktive prinsippet om ingefær, er både en antioksidant og en antiinflammatorisk.

Det er ingen vitenskapelig bevis på at ingefær kan låse opp det eggleder.

4. Hvitløk

L’hvitløk er ofte foreslått som en måte å øke fruktbarheten og låse opp rørene. En 2004 studie om fordelene med fruktbarheten til # 8217; hvitløk foreslo som kan være i stand til å forbedre fruktbarheten. Ytterligere tester er nødvendig for å bekrefte det.

I tillegg til denne studien datert, er det ingen bevis for at il’hvitløk kan forbedre fruktbarheten. Når det er sagt, er en moderat mengde hvitløk helt sikker, så det kan være verdt å prøve, og det er andre helsemessige fordeler i # 8217; lagt til hvitløk til kostholdet ditt.

5. Leker

En ayurvedisk behandling av vanlig bruk, Lodhra er noen ganger anbefalt å øke fruktbarheten og låse opp eggopiske rør. Det er imidlertid ingen vitenskapelig bevis.

6. Dong quai

Et ofte brukt anlegg i kinesisk fytoterapi, Dong Quai anbefales ofte for Fallopian tube-blokker. Det er en av de mest brukte kinesiske urter for behandling av reproduktive problemer.

Ifølge en 2015 Meta-analyse, Kinesisk fytoterapi kan doble graviditetsraten i # 8217; kvinnelig infertilitet. Analysen undersøkte totalt 4 247 kvinner i behandling for infertiliteten. Imidlertid har ingen studie spesifikt undersøkt om Dong Quai var i stand til å låse opp det eggleder.

7. Ginseng

Noen naturlige og orientalske leger anbefaler ginseng for å øke fruktbarheten. Mens ginseng ser ut til å ha en rekke potensielle fordeler, er det ingen bevis som kan forbedre kvinnelig fruktbarhet, for ikke å nevne behandlingen av de blokkerte mislykkede rørene.

8. Dampende vaginal

En alternativ behandling som nylig har blitt populær, behandler vaginal dampen antagelig flere forhold, fra menstruasjonskramper til # 8217; infertilitet. Det anbefales også av noen som en behandling for å låse opp det eggleder.

Dessverre er det ingen bevis bak disse uttalelsene. Det ser ikke ut til å være mulig at dampen går inn i Falloppium-rør gjennom livmorhalsen. Videre kan vagina damplaging forårsake brannskader eller infeksjoner. Dette kan faktisk skade fruktbarheten din.

9. Fertilitetsmassasje

Noen alternative medisinske fagfolk foreslår fruktbarmassasje for å låse opp Falloppian Tube. Disse involverer vanligvis massasje med varm olje på bukområdet. Det er ingen vitenskapelig bevis på at denne funksjonen.

10. Artemisia

L’Artemisia er en’noen ganger anbefalt gress for å øke fruktbarheten. Det anbefales også å låse opp det eggleder.

L’Artemisia har en lang historie med bruk for fruktbarhet i en rekke forskjellige kulturer. Den har blitt brukt i hele Europa og i Asia i århundrer. Det brukes ofte i kinesisk medisin i form av moxibustion, som består av brennende artemisia på et poeng med akupressur.

TIL Revisjon av studier i 2010 Viser det eneste som moxibustion kan hjelpe, er å slå et podalisk foster opp ned i # 8217; livmor. Dessverre er det ikke noe bevis som påvirker fruktbarhet eller eggleder.

11. Castor Oil

L’Castor Oil er et populært hjemmelaget middel for infertilitet og rør blokkert. Det er også ofte brukt til å indusere arbeidskraft, selv om en revisjon av 2009 viser at det ikke er skadelig eller nyttig i denne forbindelse.

Det er ingen vitenskapelig bevis som viser at ricinusoljen låser opp egglederen. Det er imidlertid ingen risiko forbundet med den aktuelle anvendelsen av ricinusoljen, så det kan være verdt å prøve det og kan fukte huden.

12. Herbal swabs

Herbal pads, dvs. urter satt inn i skjeden, er populære behandlinger for innenlands fruktbarhet. Det er imidlertid ingen studier som Testine L’effektiviteten av denne behandlingen.

Husk at disse padsene ikke er sterile og kan forårsake en vaginal infeksjon. Bruk dem med forsiktighet. Studer hvert gress før # 8217; bruk og arbeider med en autorisert lege.

1. 3. Maca

Maca er en peruansk anlegg med en rekke rapporterte fordeler. En av de antatte fordelene er at fruktbarheten øker. Mens en gjennomgang av studiene i 2016 viser at det kan forbedre kvaliteten på spermien, tyder det ikke noe bevis på at egglederøret låses sammen.

14. Trening

L’Øvelse er en endring i livsstil som noen ganger anses å forbedre fruktbarheten og låse opp eggopiske rør. EN 2012 Coort Study som studerte 3.628 kvinner foreslo at 8217; trening kan forbedre fruktbarhetsnivåene. Men så langt har ingen studier blitt utført på forbindelsen mellom trening og tapt rør blokkert.

15. Redusere alkoholinntaket

Drikkealkohol var ikke direkte koblet til det blokkerte Fallopian Tube. Det er imidlertid verdt å eliminere alkoholen hvis du ønsker å bli gravid. Denne livsstilsendringen kan forbedre din generelle helse og fruktbarhet.

16. Yoga

Mange som prøver å tenke på å praktisere yoga. Noen mennesker anbefaler også det for behandling av det blokkerte fallopianrøret.

Sekund Nasjonalt senter for komplementær og integrert helse, Yoga kan være en effektiv måte å redusere stress på. Stress kan redusere fruktbarheten, så det kan være verdt å prøve stressreduksjonsteknikker som yoga hvis du ønsker å bli gravid. Dessverre er det ingen bevis som viser at yoga låser opp egglederen.

17. Meditasjon

I likhet med yoga, er meditasjon vitenskapelig bevist å redusere stress, ifølge dette 2014 Gjennomgang. Meditasjon kan være et nyttig verktøy for å forbedre fruktbarheten din. Imidlertid ble ingen studier utført på meditasjon på MissOppian Tube.

18. Forbedre dietten

Mens dietten er viktig når det gjelder fruktbarhet, er det ingen bevis som kobler dietten til det tapt røret blokkert. Det er fortsatt en’klokt ide å følge et variert kosthold og holde seg hydrert slik at kroppen din har tilstrekkelig næringsstoffer mens du prøver å bli gravid.

Du bør ta prenatal vitaminer L’år før du prøver å bli gravid fordi L’lav folsyre, en næringsrik tilstede i grønne bladgrønnsaker, har vært assosiert med spinal bifid og andre lignende problemer.

Hvordan vite om egglederne dine er blokkert

Legen kan bruke en’hysterosalpingografi (HSG), som er en type radiograf som brukes til å diagnostisere de blokkerte mislykkede rørene. Legen vil legge til fargestoff i livmor og eggleder, som vil bidra til å vise blokkene på radiografi.

Alternativt kan legen bruke en laparoskopi for å diagnostisere de blokkerte mislykkede rørene, men det er mer sannsynlig å bruke en HSG først. Laparoskopi er kirurgi, men er minimalt invasiv og krever bare små graveringer.

Bivirkninger både Dell’HSG og laparoskopi er sjeldne.

Medisinske behandlinger for å låse opp det eggleder

Det er medisinske behandlinger som du kan forfølge hvis du har rørene som er blokkert. For eksempel diagnostiserer en laparoskopi ikke bare blokkene. Noen ganger kan det også brukes til å fjerne noen blokker. Alternativt kan en kirurg fjerne skadede deler av rør og koble de to friske delene under operasjonen;.

Selv om disse behandlingsalternativene generelt er dyrere enn naturlige behandlinger for å låse opp fallopiske rør, har de en høyere suksessprosent.

Men hvis store deler av rørene er skadet eller blokkert, kan det imidlertid ikke være mulig å fjerne blokkene.

L & # 8217;

Hvis ingen av de nevnte medisinske eller naturlige behandlinger fungerer, er det en rekke alternative metoder for å bli gravid. Disse inkluderer:

  • In vitro befruktning (IVF) bruker sine egne egg
  • Fivet ved hjelp av donor oocytter
  • Surround Maternity

Snakk med legen din om en fruktbarhetsplan hvis du har problemer med å tenke på. Sammen kan du forstå årsaken, de mulige behandlinger og en måte å følge.