Natt hoste: 10 måter å lindre hoste på

Beskrivelse

Det skjer med alle: at irriterende følelse i halsen begynner som en kittling og deretter intensiverer i en tørr hoste akkurat som du prøver å sovne, eller våkne opp midt på natten. Hosten er måten kroppen din frigjør lungene og luftveiene fra irriterende stoffer som slim, mikrober og forurensende stoffer. Fortsett å lese for å lære å stoppe hoste om natten, og hvorfor skjer først.

Hvordan slutte å hoste om natten

Avhengig av hva årsaken er det flere rettsmidler og endringer i livsstilen som du kan prøve å lindre eller hindre natt hoste hos både voksne og barn.

1. Vipp hodet på sengen

Det er lettere for irriterende å komme til halsen for å utløse hoste når du ligger ned. Prøv å plassere puter for å heve hodet ditt.

2. Bruk en luftfukter

L’tørr og varm luft kan irritere hals- og luftveiene. Noen hoster selv når de slår på komfyren om vinteren. Dette skyldes frigjøringen av forurensende stoffer som har akkumulert i varmekanalene. En luftfukter som produserer en frisk tåke kan bidra til å holde luften i soverommet ditt vått. Dette kan gjøre halsen din bedre.

Finn luftfuktere på Amazon.com.

3. Prøv kjære

Honning og en varm drikke kan bidra til å oppløse slimet i halsen. Bland to teskjeer honning i en koffeinete, som en urtete, å drikke før du går i seng. Du bør imidlertid aldri gi honning til barn under 1 år.

4. Ansikt din GERD

Ligger vekk gjør tilbakeløpet av Gastrinsyre i esophaginsyren. Denne tilstanden er kjent som Acid Reflux. Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) er en kronisk syre refluksform og en vanlig årsak til nattlig hoste. Men det er noen endringer i livsstilen du kan prøve å redusere hosten forårsaket av Gerd. For eksempel:

 • Unngå matvarer som utløser din GERD. Hold en matdagbok for å hjelpe deg med å forstå hva disse matene er hvis du ikke er sikker.
 • Ikke legg deg ned i minst 2.5 timer etter å ha spist.
 • Løft 6-8 tommers sengetøy.

5. Bruk filtre av Dell’luft og allergi-bevis på soverommet ditt

Når immunforsvaret ditt reagerer overdrevet til et allergen, kan allergi symptomer oppstå som hoste. L’Dustallergi er en vanlig årsak til hoste, spesielt om natten, når du er utsatt for pulvermider eller kjæledyrhår på sengen din.

Her er noen strategier for å gjøre soverommet ditt prøvd:

 • Bruk antiallergiske foringer til putevar, dyner, madrasser og fjærer for å redusere og forhindre støvmidd.
 • Vask sengetøy i varmt vann en gang i uken.
 • Kjør et filter Dell’Luft HEPA i soverommet ditt for å fjerne vanlige allergener.
 • Ikke la kjæledyr på sengen din eller i soverommet ditt.
 • Hvis du har teppe, passerer du L’støvsuger med en HEPA støvsuger.

6. Hindre kakerlakker

Saliva, avføring og deler av flasken kakerlakker kan forårsake hoste og andre allergi symptomer. I følge American Foundation for L’astma og allergi, Kakerlakker er en vanlig årsak til allergier og angrep D’astma. Du kan bidra til å forebygge eller redusere kakerlakker i hjemmet ditt med disse strategiene:

 • Hold beholderne for forseglet mat slik at det ikke tiltrekker seg kakerlakker.
 • Eliminerer haugene av aviser og magasiner som tiltrekker seg støv og skade på kakerlakker for å skjule.
 • Bruk en desinfodator for å eliminere en seriøs skraperinfeksjon.

7. Se etter en behandling for A’sinus infeksjon

Polstrede bryster eller A’sinusinfeksjon kan forårsake postnasal drypp, spesielt når de ligger ned. Postnasal Phlebo Kittler baksiden av halsen og forårsaker hoste.

Hvis natt hoste er forårsaket av en medisinsk tilstand som en Sinusinfeksjon, er det viktig å bli behandlet. En reseptbelagte lege kan være nødvendig for antibiotika. Du kan også bruke et nettfartøy for å hjelpe med å rense brystene dine.

Finn vasernettet på Amazon.com.

8. Hvile og ta decongestants for forkjølelse

Hosten din kan skyldes forkjølelsen. Hosten din kan bli verre om natten eller når du klemmer deg. Hvile, kyllingsuppe, væsker og tid er vanligvis alt du trenger for å bekjempe forkjølelse. Den alvorlige hosten på grunn av forkjølelse kan imidlertid behandles med rusmidler for hoste hos voksne og barn over 6 år. Decongestant spray som bidrar til å redusere postnasal drypp kan også brukes hos voksne og barn over 6 år.

9. Behandle astma

L’astma forårsaker luftveien til å krympe og dumme. En tørr hoste er et vanlig symptom på astmaen. En reseptbelagte inhalator kan være nødvendig for å behandle astma;.

10. Slutt å røyke

En kronisk hoste er en vanlig langsiktig røykseffekt. Det er ikke en rask løsning, men hvis du er en røyker, snakk med legen din om programmene for å hjelpe deg med å bli kvitt deg fra # 8217;. Ikke bare vil det forbedre hosten din, men også din generelle helse.

For å lære mer: de beste naturlige rettsmidler for hoste »

Hvordan avlaste barnets nattkast

Dampen til en fordamper i barnets rom kan hjelpe deg med å rolige hoste. For hoste barking, ta med babyen din på et bad fullt av damp i ca 20 minutter for å hjelpe ham med å puste lettere. L’Eksponering Alle’Frisk luft kan lindre noen hostestreker, men vær forsiktig hvis barnet ditt har astma fordi det kan forverre astmatisk hoste.

Hvis barnet ditt er mindre enn 3 år, ikke administrere hosteputene. Hoste dråper er en fare for kvelning for små barn.

Du bør umiddelbart få medisinsk hjelp hvis barnets hoste er latrate eller croupy eller ledsaget av:

 • feberen
 • Han retched
 • Rask pusting eller vanskeligheter med å puste
 • Wheezing

Du bør også ringe legen din umiddelbart hvis sønnen din hoste ender med en lyd & # 8220; Convulsive & # 8221; eller produserer grønn, gul eller blodig katarr.

Hva å gjøre når hosten er seriøs

Mesteparten av hosten forsvinner alene, men en alvorlig natt hoste kan være et tegn på en alvorlig tilstand. For eksempel L’hjertesvikt kan forårsake kronisk hoste forvers om natten. Selv respiratoriske sykdommer som bronkitt, lungebetennelse og KOL forårsaker alvorlig og kronisk hoste. Lungekreft og blodpropper i lungene er mindre vanlige årsaker enn alvorlig hoste.

Spør medisinsk hjelp hvis du har hosten og:

 • En feber på 100 ° F (38 ° C) eller høyere
 • åndedrettsproblemer
 • kvelning
 • hevelse i ben eller alle «12217 kroner
 • Wheezing
 • Grønn katarre, gul eller blødning
 • Det varer mer enn tre uker