Natt depresjon: hvordan å håndtere natt depresjon

Beskrivelse

Depresjon er en lidelse i # 8217; humør ledsaget av følelsesmessige og fysiske symptomer som forstyrrer ditt daglige liv. Det anslås det 16 millioner amerikanere Han opplevde bare depresjon i # 8217; i fjor.

Alle opplever depresjon annerledes. Noen mennesker opplever en betydelig økning i depresjonssymptomer om natten. De kan manifestere flere symptomer eller deres symptomer kan øke tyngdekraften. Natt depresjon kan også skape eller forverre søvnløshet, holde deg våken lenger eller gjøre det vanskeligere å sove.

Her er hva du trenger å vite og noen forslag til hvordan du skal håndtere det:

Symptomer på natthenging

Living Depresjon om natten kan ha en rekke forskjellige symptomer på forskjellige mennesker. Noen mennesker kan oppleve en økning i alvorlighetsgraden av symptomene på depresjon. Andre kan prøve større følelser av isolasjon, fortvilelse og tomt om natten.

Løping og agitasjon tanker kan også forekomme, noe som kan føre til problemer med å sove. For mer informasjon om depresjonssymptomer, konsulter en komplett liste her.

Hva forårsaker nattdepresjon?

Det er mange årsaker som kan bidra til å øke natten depresjon.

En vanlig foreslått grunn til økningen er mangelen på distraksjoner. I løpet av dagen er det litt & # 8216; lettere for noen mennesker, spesielt de med mild eller moderat depresjon, hold deg opptatt. Arbeid, skole eller sosiale aktiviteter fungerer som distraksjon i løpet av dagen. Men om natten, når du legger deg til å sove, er det ikke Nient’annet enn deg og dine tanker.

Forskere undersøkte andre ting som kan øke våre kalendersymptomer. Sekund 2013 Animal Search, Intense lys (spesielt blå og hvit) om natten, kan de ikke bare holde oss våken, men kan også øke symptomene på depresjon. I studioet, selv å ha en TV slått på i et mørkt rom har økt dyre kortisolnivå og har skapt endringer i hippocampus, som begge kan øke depressive symptomer.

Du tror også at hvis din sirkadiske rytme er avbrutt, kan depresjonen utløses eller symptomene dine kan øke tyngdekraften. A 2009-studio oppdaget at økningen i kunstig lys kan forstyrre vår sirkadiske rytme betydelig, noe som forårsaker eller øker forstyrrelsene i Dell’humør som depresjon.

Forslag til å håndtere

Heldigvis er det flere måter å håndtere depresjon som oppstår eller øker tyngdekraften om natten. For depresjonssymptomer, uavhengig av dagen de manifesterer seg, er det nødvendig å holde behandlingsplanen foreskrevet av legen. Dette inkluderer stoffinntaket, selv når du føler deg bra.

Hvis symptomene på depresjon er ny for deg eller du ikke er i form, bør du gjøre en avtale for å se en lege. Kan gi deg en diagnose og hjelpe deg med å finne en behandling som fungerer for deg.

For å administrere din nattdepresjon, kan du prøve noen av disse forslagene for å forbedre symptomene dine fra den nattlige forverringen:

  • Slapp av minst to timer før du går i seng. Dette gjør at kroppen din begynner å bremse ned og forberede seg på å sove. En god søvn er viktig for generell helse og velvære.
  • Hold jobben og alt stressende ut av soverommet. Dette kan bidra til å gjøre plass til å sove mer avslappende og positivt. Anser ideen om å gjøre soverommet ditt et rom uten skjerm, hvis du kan.
  • Praktisk aktivitet for å lindre stress. Beroligende aktiviteter som lindre stress som maleri eller matlaging bevisst kan hjelpe deg med å takle natt depresjon. Yoga og meditasjon kan også hjelpe deg med å lindre stress før du går i seng.
  • Unngå lysende skjermer. Prøv å ikke se på lysskjermene i minst to timer før du går i seng og senker lysene så mye som mulig.
  • Begrens L’alkohol og koffeininntak. Begge kan øke depresjonssymptomer. Selv koffein for sent i løpet av dagen kan forstyrre søvn.