Natriumbikarbonat for eksem

Beskrivelse

Også kalt natriumbikarbonat, natriumbikarbonat var en grunnleggende mat i årevis. Det brukes til å lage mat, rent og som tannkrem. Du kan også ha en åpen boks på baksiden av kjøleskapet for å absorbere lukt.

L’Eksem er en vanlig og ikke-smittsom gruppe av gjentakende hudforhold som forårsaker betent, pruriginøs og rødmet hud. Selv om det ikke er noen kur mot eksemet, er det behandlinger som inkluderer aktuelle reseptbelagte legemidler og benkmidler.

Mange mennesker med eksem bruker også alternative og naturlige behandlinger som natriumbikarbonat.

Natriumbikarbonatbad for eksem

Den viktigste måten folk bruker natriumbikarbonat til å lindre symptomer på eksemet er i badekaret. I tillegg til beroligende egenskaper, har den også natriumbikarbonat Antibakterielle egenskaper.

De National Eczema Association antyder å blande ¼ av natriumbikarbonatkopp i et tårn fullt av varmt vann og fordype det i 10-15 minutter.

For å maksimere ditt natriumbikarbonatbad:

 • Bruk varmt vann, ikke varmt.
 • Ikke gni huden.
 • Etter badet buffet han litt med et mykt håndkle. La huden litt fuktig.
 • Etter tørket og innen tre minutter fra # 8217; utgang fra karet, gjelder det en fuktighetsgivende krem ​​sjenerøst på hele kroppen.
 • Etter hydrering, la det absorbere fuktighetskremet venter på noen få minutter før dressing.
 • Andre bad for eksem

  Du kan også vurdere andre bad tilsetningsstoffer for å lindre symptomene på eksem. Prøv å eksperimentere med disse forskjellige badene, foreslått av National Eczema Association & # 8211; For å se om man er effektiv for symptomene på eksemet.

  • Blekebad. Blekebad kan redusere mengden bakterier på huden. Ca 2 eller 3 ganger i uken, senk i 10 minutter på et bad med ½ kopp blekemiddel for innenlands bruk blandet i et varmtvannsbad (¼ kopp for halv bad).
  • Flourbad D’havre. Disse badene bidrar til å lindre kløe og holde pH i hudoverflaten. Senk i 10-15 minutter på et bad med 1 kopp mel D’kolloidale havre blandet i et badekar fullt av varmt vann.
  • Badeolje. Du kan legge til badeoljer for å hydrere huden. Bruk delikate oljer som ikke inneholder dufter og unngår løsninger for boblebad. Husk at oljer kan gjøre badekaret ditt veldig glatt. Tilhengere av naturlig helbredelse tyder på at 8217 kokosnøttolje er bedre enn kommersielle badoljer.
  • Saltbad. Saltbad kan bidra til å redusere badet på badet når du har en sterk rehabilitering. Senk i 10-15 minutter på et bad med 1 kopp kjøkkensalt, havsalt eller Epsom salt blandet i et badekar fullt av varmt vann.
  • Baderom Alle’eddik. L’eddik kan legges til et bad for å redusere bakterier. Senk i ca 10 minutter på et bad med 1 eller 2 kopper eddik blandet i en tank full av varmt vann. Mange supportere av naturlig helbredelse foreslår at du bruker eplecider eddik.

  Hvis huden din er veldig tørr eller sprukket, kan du finne noe bad smertefullt. Snakk med legen din fra ulike typer bad, inkludert natriumbikarbonat, for å se om du har forslag eller tilleggsanvisninger.

  Ta bort

  Sammen med en god hudpleie rutine som inkluderer vask og hydrering, kan natriumbikarbonat hjelpe deg med å lindre litt og irritasjon av eksem og hindre raketter.