Natriumbikarbonat for ansiktet: Ansiktsvask og bivirkninger

I det siste ble natriumbikarbonat støttet som essensen og enden av alt for grønn rengjøring og naturlig skjønnhet. Fra # 8217; bruk for å vaske håret til den magiske behandlingen av en infeksjon av en infeksjon av en infeksjon for å berolige biter av insekter, C’Det er lite at Internett ikke late som støvet kan gjøre.

Og selv om det er sant at natriumbikarbonat er flott å gjøre tanken skinne og nøytralisere kroppens uønskede lukt, betyr dette ikke at det er en god ide å begynne å gni den på ansiktet. Her fordi.

Fordi natriumbikarbonat ikke bør brukes til å vaske ansiktet ditt

Det er flere grunner til at natriumbikarbonat aldri skal påføres ansiktet. Inkludert:

For enkelt

Natriumbikarbonat, eller natriumbikarbonat, brukes mest til å lindre mageforbrenning fordi det er et grunnleggende kjemikalie som bidrar til å nøytralisere syren. Dette kan også skje på huden. Mens dermatologer noen ganger bruker natriumbikarbonat for å nøytralisere en kjemisk peeling på kontoret, er det generelt for enkelt for en generell vask, spesielt hvis den brukes ofte.

Sunn hud er litt sur. Denne syre-kappen bidrar til å danne en beskyttende barriere og er viktig for generell hudhelse. Natriumbikarbonatvask kan fjerne den beskyttende barrieren av huden; endre pH og ødelegge naturlige bakterier på overflaten som bidrar til å forhindre infeksjoner og akne. Dette kan forlate deg med fjernet hud som er gjenstand for infeksjoner og utsalgssteder.

Følsomhet

Selv om det generelt ikke er skadelig, kan natriumbikarbonat irritere huden. De fleste vet ikke hvordan de skal være følsomme for natriumbikarbonat til den begynner å bruke den direkte på huden. Det er kjent å forårsake hudutbrudd til armhulen, rødhet og brenning for noen mennesker hvis de brukes i naturlige eller hjemmelagde deodoranter.

Hvis du reagerer på natriumbikarbonat, unngå natriumbikarbonatprodukter og bruk en fuktighetsgivende lotion uten parfyme til Irritasjonen ikke forsvinner.

Exfoliating overdreven

Riktig eksfoliering kan standardisere hudtonen og gjøre det bedre, men det er også veldig enkelt å få for gode ting. L’Overdreven eksfoliering kan forårsake rødhet, utslett, brennende og tørr hud. De American Academy of Dermatology Anbefaler å legge mye tid mellom eksfoliering behandlinger for å hindre irritasjonen eller unngå det hvis du har sensitiv hud.

Akkurat som en salt- eller sukkerrull, virker natriumbikarbonat som en fysisk eksfoliator når den transformeres til en pasta eller ikke helt oppløst i vann. L’eksfoliering kan være nyttig, men det er ikke tilrådelig å exfoliere dag og natt, hvordan du ville vaske deg med natriumbikarbonat.

Hva skal du bruke i stedet

Hudproduktene som vil fungere bedre for deg, vil avhenge av hvilken type hud du har. Noen eksperimenter kan være nødvendig, men til slutt finner du et ansikts vaskemiddel som oppfyller dine behov.

Tørket eller sensitiv hud

Hvis huden din er lett irritert eller ofte tørr, se etter glycerin-strender eller vaskemidler. Bidra til å beskytte hudbarrierer og ikke frata huden på sine naturlige fuktighetsgivende oljer. Selv ansikts vaskemidler merket som & # 8220; uten vaskemidler & # 8221; De kan være nyttige fordi de er mindre tilbøyelige til å fjerne oljer som huden din trenger.

Fet hud

Skummet er din venn. En skumrenser kan bidra til å fjerne overflødig sebum fra huden.

Skinn utsatt for kviser

Acter Trend Skin kan være tørr, fet eller en kombinasjon av de to, noe som gjør valget av et rent vaskemiddel og # 8216; mer utfordrende. Et medisinert vaskemiddel som inneholder salisylsyre, glykolsyre eller benzoylperoksid kan være nyttig, men disse ingrediensene kan også tørke huden og forårsake irritasjon.

Bruk et delikat vaskemiddel hvis du har sensitiv hud og akneisk trend.

Makeup fjerning

Det er viktig å fjerne trikset riktig for å hindre hudutslett, hindret porene og til og med øyeinfeksjoner, men du vil ikke engang forlate det røde og brennende ansiktet når du er ferdig.

Olje- eller olje- og vannbaserte vaskemidler virker bedre for å fjerne Cerosi-produkter i trikset. Jojoba olje, kokosolje og olje d’oliven fungerer perfekt for å forsiktig fjerne sminke. Vær oppmerksom på produkter som inneholder alkohol fordi de kan tørke og irritere.

Exfoliation

Vaskemidler med glykolisk og salisylsyre kan bidra til å fjerne død hud og kjemisk eksfoliere huden. Du kan også forsiktig bruke en buff eller en elektrisk børste. Pass på at du bare bruker et lite trykk og gir huden din hele tiden til å gjenopprette mellom A’exfoliation og L & # 8217;. L’Overdreven eksfoliering kan svulme porene og kan forverre irritasjonen og utsalgsstedene.

Uniform hud tonen

L’Exfoliation kan bidra til å redusere tonen i huden. Vaskemidler med antioksidanter som vitaminer som C, E eller B kan hjelpe rolig rødhet. Grønne teekstrakter og koffein kan føre til en mer ensartet hudfarge.

Naturlig ansikts vaskemiddel

Du trenger ikke mer enn bare vann og hendene dine for å vaske ansiktet ditt godt, spesielt hvis du ikke har triks eller hudpleieprodukter. Oljer som oliven, jojoba og kokosnøtt kan fjerne sminke og andre oljebaserte produkter som Aquaphor og Vaseline.

Et delikat ansiktsvaskemiddel med noen få enkle ingredienser som glycerin kan bidra til å fjerne eventuelle oljerester når du er ferdig.

L’fortynnet epleeddik eller lovamelid kan oppdatere ansiktet.

Bunnlinjen

Vasker ansiktet bør ikke være undertrykkende eller overdreven komplisert. Det kan være så enkelt som å vaske med en delikat og parfyme vaskemiddel, formulert for din spesielle type hud og dine behov.

Selv om natriumbikarbonat har sikkert sitt sted i naturlig liv, er det bedre å forlate det ut av ansiktet ditt.