Naboks barn om natten: Hvorfor skjer og hva du kan gjøre

Del på Pinterest

«Waaahhhh! Waaaahhh! & # 8221; Bare tanken på et gråt barn kan heve blodtrykket. Den uopphørlige gråt er spesielt stressende for nye foreldre som kanskje ikke vet hvordan de skal stoppe!

Du har kanskje blitt advart om frykten & # 8220; Time of Witches & # 8221; & # 8211; De timene på sen ettermiddag og den første kvelden når barnet ditt synes å mislykkes i å bosette seg.

For mange foreldre ser det ut til at timene durine for alltid. Men ikke bekymre deg, barnet ditt er ikke den eneste som ser opprørt på kvelden. Natt Pignoleria er vanlig for barn.

Fortsatt nye foreldre vil vite: Hvorfor skjer? Hvor lenge vil det vare? Og kanskje det viktigste, hvordan å stoppe det? Ikke bekymre deg, vi har dekket deg med informasjonen du trenger for å overleve (og våge å si trivelig?) I denne vanskelige perioden.

Fordi babyen min er pickle om natten?

Følgende kan være årsakene til at barnet ditt plutselig blir syltet om kvelden:

 • Veksten har forårsaket sult. Mens barnet ditt krysser stadier av intens vekst (vanlige vekstbilder forekommer rundt 2-3 uker, 6 uker og 3 måneder), kan det være sulten og ønsker å mate i gjeng.
 • Langsommere melk skuffelse. Mens mange mødre antar at et krevende barn ikke spiser nok, kan det ikke alltid være slik. Imidlertid endres sammensetningen av melken din om natten, og du kan finne en langsommere melkstrøm. Endring i volumet av melk kan skape et irritabelt barn.
 • Gass. Hvis barnet ditt føles gassøst, og det ser ut til at han ikke kan få ham ut av sitt lille fordøyelsessystem, kan det føles veldig ubehagelig!
 • Baby forvrengt. Det er en «vanlig vanlig vanlig ide som holder et barn våknet en lengre en vil gjøre ham sove lenger. På slutten av dagen, hvis barnet ditt ble for lenge uten en god lur, vil han være veldig sliten. Et slitent barn vil ha problemer med å bosette seg.
 • Overstimert barn. Det underutviklede nervesystemet til et barn er mer følsom for intense lys, lyder og endringer i deres miljø. For eksempel kan du legge merke til lyset på TVen i et mørkt rom, eller kanskje det eneste volumet, gjør barnet ditt gråte.
 • Kolikk. Mens alle barn gråter, hvis du finner ut at barnet ditt gråter i tre timer eller mer, i tre dager i uken, i tre eller flere uker, er det på tide å se legen! Din barnelege bør gjøre en grundig eksamen for å utelukke andre forhold.

Når barnet mitt vil overskride de krevende kvelder?

Du kan legge merke til at barnet ditt blir litt agitert om kvelden når den når 2 eller 3 ukers alder. Denne perioden vil trolig svare til et vekstbilde og en økning i bunter.

For mange barn oppstår toppen av kvelden masete rundt 6 uker. Hvis du når det punktet, hold håp om at du skal forbedre!

Selv om det ikke er noen garantert øyeblikk hvor barna overskrider heksene / hekserens tider og slutter ofte rundt 3-4 måneders alder.

Hvordan å berolige et krevende barn

Rolig et krevende barn kan virke som en intrikat dans som du aldri vil være i stand til å mestre. Du kan finne ut at en teknikk som fungerer i dag, vil ikke fungere i morgen. Ikke bekymre deg, skjønt. Vi har dekket deg med mange forslag til å prøve å berolige ditt krevende barn.

 • Bruk barnet ditt. Ikke bare Babywearing Gratis hendene dine for å fullføre slutten av dagens aktiviteter, men vær nær hjerteslaget ditt er ekstremt trøstende for babyen din.
 • Gå en tur. Ikke bare en forandring av miljøet kan være positivt for barnet ditt, men å gå rytme er ofte et vendepunkt. Bonus: Møt en annen voksen for å chatte mens du går, vil hjelpe deg med å holde helsevesenet ditt!
 • Redusere stimulering. Slå av lysene, redusere lydene og bandet barnet ditt for å lette roen i nervesystemet. På denne måten kan du til og med overbevise barnet ditt om å lage en kort lur.
 • Lag en barnemassasje. Touch er en fin måte å slappe av og knytte med barnet ditt. Selv om du kan inkludere spesifikke detaljer eller typer berøring, er massasjen fortsatt effektiv når det er veldig enkelt.
 • Start badetiden. L’vann kan være ekstremt beroligende for de små og en stor distraksjon. Enda bedre, etter at du har et rent barn!
 • Sniff. Sshhhing, myk musikk og hvit støy kan alle være effektive måter å berolige babyen din. Ikke vær redd for å eksperimentere ved å spille forskjellige typer musikk og forskjellige typer vokalister. Du kan bli overrasket over hva barnet ditt liker og kan endre dag for dag!
 • Ulike stillinger av # 8217; amming. Hvis barnet ditt er sulten og fortsetter å ønske å mate, prøv å endre posisjon. Selv enkle posisjonendringer kan påvirke strømmen av melk og barnets komfort.

Hvis barnet ditt ser ut til å ha gass, vil du kanskje ha:

 • Pass mer tid til å belaste barnet. Hvis barnet ditt ikke riper etter noen få minutters forsøk, er det greit å gå videre og prøv litt og # 8217; andre!
 • Sykkelben i luften. Denne teknikken er nyttig selv om barnet ditt er forstoppet.
 • Prøv telleralternativene. Før du vurderer vann- eller gassdråper, diskuter barnets legenes lege.
 • Velg myk strømspenne. Ved å justere strømmen av brystvorten, kan mindre luft komme inn i barnets fordøyelsessystem med sin melk.
 • Endre barnets formel. Før du gir opp et elsket formeltmerke, kan du også vurdere å prøve den samme formelen i en versjon av allerede klar formel, som kan føre til mindre gass enn pulvertypen.
 • Erfaring med kostholdet ditt. Hvis ditt breastfed barn viser tegn på gass ubehag, og du har prøvd andre løsninger uten noen resultater, kan det være på tide å vurdere å eliminere visse matvarer fra kostholdet ditt. (Mat å unngå er meieriprodukter og cruciferous grønnsaker som brokkoli.)

Ta bort

Timene på sen ettermiddag og den første kvelden kan virke veldig lenge hvis du har et krevende barn. Forstå de potensielle årsakene til barnets masete og prøv forskjellige metoder for å berolige babyen din, vil hjelpe deg med å overvinne heksene nå. Husk at dette også vil passere.