Nå remisjonen med Crohn: Spørsmål og svar med en GI

Dr. Arun Swaminath er direktør for intestinal inflammatorisk sykdomsprogram på Lenox Hill Hospital i New York City. Vi spurte Dr. Swaminath for å diskutere hvordan å få og opprettholde remisjon fra Crohns sykdom, slik at du kan leve uten symptomer.

Hva er remisjonen?

Definisjonen av remisjon endrer seg. Legene tenkte på å remisjon bare når det gjelder symptomkontroll. Å nå remisjon betyr nå å stoppe symptomer og # 8217; betennelse.

En annen måte å tenke på remisjonen er som en periode når sykdommen din blir inaktiv eller rolig. Under remisjonen kan symptomene på Crohn, som diaré eller vekttap, forsvinne helt.

Hvor mye tid remisjon?

Hver person er annerledes. Remisjon kan vare i dager eller uker i år. Hvis sykdommen er mild eller hvis behandlingene fungerer veldig bra, er det mulig å få langvarige remisjonsperioder (ett år eller mer).

C’er et bestemt diett jeg burde følge?

Det er ingen kosthold for Crohns sykdom som fungerer for alle eller hjelper deg med å oppnå remisjon.

Noen mennesker med Crohns sykdom har kostholdsutløsende faktorer for deres symptomer, mens andre ikke gjør det.

Snakk med legen din hvis du tror at visse matvarer kan få deg til å føle deg dårlig. Du må kanskje prøve noen forskjellige ting før du finner dietten som hjelper deg å føle deg bedre.

Jeg trenger fortsatt medisiner når de er remisjon?

Det korte svaret er ja. Det er to faser av behandling. C’er induksjon eller kontroll av symptomer og remisjon. C’vedlikehold er også, eller å holde noen i remisjon så lenge som mulig.

Noen stoffer, inkludert kortikosteroider, brukes hovedsakelig til induksjon. Andre stoffer tjener til vedlikehold. Noen stoffer, som organisk, kan brukes til begge deler.

Det er viktig å fortsette behandlingen foreskrevet av legen, selv om du føler deg bra, og du har ingen symptomer. L’Fravær av narkotika kan føre til at symptomene utveksles.

Når legen har etablert at ingen C’er gastrointestinal betennelse og fordøyelseskanalen er helbredet, du kan kanskje redusere terapi eller avbryte # 8217; rekruttering av noen rusmidler. Dette bør bare gjøres under medisinsk kontroll.

Hva kan gjøre min crohn klaff?

Det er vanskelig å vite hvorfor symptomene på sykdommen stirrer. Noen ganger ikke C’det er en åpenbar grunn.

Noen faktorer som kan øke risikoen for Crohn Exacerbation inkluderer:

  • røyk
  • Mangler eller hoppet narkotika
  • psykologisk stress
  • Antagelse om ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans)

Fans er legemidler som L’Ibuprofen (Advil, Motrin), L’Aspirin og Naproxene (Aleeve).

Og hvis min Crohn ikke vil bli utgitt?

Narkotika kan hjelpe de fleste med Crohn for å nå remisjonen, men de hjelper ikke alle. Noen mennesker kan ha svært alvorlige symptomer og betennelser som ikke går bort med medisiner.

Kirurgi kan være en «8217; alternativ for noen mennesker med vanskelige å kurere sykdommer. Kirurgi kan brukes til å låse opp en ‘8217; # 8217; tarmen som har blitt blokkert eller blokkert. Videre kan skadede stykker av fordøyelseskanalen fjernes kirurgisk for å forhindre betennelse i å spre seg til det omkringliggende vev.

Det er viktig å huske at kirurgi ikke bryr seg om Crohns sykdom. De fleste pasienter er i stand til å få remisjonen for en periode etter operasjonen;.

Min Crohn er i remisjon. Hvilke spørsmål skal jeg spørre legen min til neste sjekk?

Hvis du har nådd remisjonen, kan det være på tide å spørre legen din om å revurdere terapien din.

Du kan kanskje redusere omfanget av dine nåværende stoffer eller prøve en alternativ medisinering. Nye stoffer blir stadig introdusert for Crohns sykdom. Spør legen din om du kan dra nytte av en ny terapi. Imidlertid avbryter aldri L’ansette et stoff uten først å konsultere legen din.